Ben yaşıyorum giremiyorum hatta < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Disney+ platformundan Türkiye'ye özel ön kayıt kampanyası: Yıllık 279,90 TL (30. sayfa)
-
-
Haydaaa Netflix gibi 4 kişi ortak kullanamayacak mıyız şimdi Disney+'ı?
-
Gerçekten böyle bir durum varsa cümleten geçmiş olsun :))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gelen e mail den kayıt oluşturdum son ekranda ödeme 349 TL görünüyordu ama altında ufak puntolarla 26 hazirana kadar avantajdan yararlanın yazıyordu , ödeme tuşuna bastım 279 TL çekti
Arkadaşlar profil oluşturdunuz mu biz şu anda iki kişi aynı anda izliyoruz ama profil oluşturmamış olabilir misiniz acaba?
-
İos uygulaması yok mu?
Dolandırıldım mı naptım anlamadım. 1 yıllık üyelik aldım ablamın televizyonundan açtım sıkıntı olmadı. Eve geldim kendi LGNANO796 televizyonuma uygulamayı indirdim fakat uygulama açılmıyor error code 1026 hatası veriyor. Telefonumdan denedim oturum açtı ama profile girmiyor hesabınızda şüpheli etkinlik tespit ettik ve askıya aldık diyor. Error code 93 yazıyor. Müşteri hizmetlerine ulaşabileceğim tek bir numara yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okkenstein -- 14 Haziran 2022; 12:29:31 >
Bende de 349 yazdı ama 279 çekti. Bu arada email girmeyen arkadaşlarım var, onların faydalanma yolu var mı bir şekilde artık email girilmiyor sanıyorum.
-
Hocam bizim grup hazır ama henüz kayıt olmadık. Ortak kullanımda sorun yaşanıyor mu diye önce gözlemleyelim dedik. Bu sebeple size danışıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benden de 292 çekti mobilde izlemeye çalışınca bir hata oluştu tekrar deneyiniz hata devam ederse yardıma başvurun die hata veriyor
4 ayrı profil oluşturdum, pc den ayrı, telefondan ayrı profillere giriş yaptım sorun çıkmadı.
eve gidince tvden de deneyeceğim.
-
Hocam sizin ayrı ayrı profillerde izlemenizde sorun yok. Farklı profillerden ortak olduğunuz kişilerle aynı anda izlemede sorun var mı bu kısım önemli.
Güvenli internet açık olabilir. Bazen bu gibi durumlar olunca hata veriyor. Kontrol edebilirsiniz.
-
Evet önemli olan bu
4 farklı profil oluşturdum ve ikisinden de farklı içerikler izlenebiliyor.
aynı anda pcden başka, telefondan başka profile girdim diyorum.
-
Anladım hocam.
Konuyla alakalı başka arkadaşlar da aydınlatabilirse çok seviniriz.
Güzel haber
Aynı modem üzerinden değil doğru mu, mobil veri kullanarak açtınız telefondan
Aynı modem bağlı olmadan da denedin mi hocam?
telefon mobil veriden bağlı, pc wifiden.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X