linke tıkladığınız zaman redeem kodu var linkin içerisinde gözüküyor adres satırında. Bu kodu ihtiyacı olmayanlar paylaşırsa önkayıt yapmamış arkadaşlarda faydalanır diye tahmin ediyorum. |
Disney+ | Ana Konu | (89. sayfa)

-
-
Moon nigth dizisi eklenmemiş mi, ben mi göremedim?
-
bu iyi olmadı. o zaman gündüzleri kendi hakkımı çocuklara bırakmak zorundayım.
-
Disney uygulaması Samsung TV'de ingilizce olarak çalışan var mı? Ben de uygulama Türkçe yerine İngilizce. Bilgisayardan girince sayfaya oda ingilizce oluyor.
https://www.disneyplus.com/tr-tr sayfasına tıklıyorum ama karşıma https://www.disneyplus.com/en-gb sayfası çıkıyor. PC'de vnp filan yok.
-
ps5 de çalışıyor sorun yok ama 4k değil hd
-
Hocam tv de ayarlardan konumu değiştirince yükledim ben daha önce yazan oldu mu bilmiyorum ama, lg web os 3.5 de. Abone olmadığım icin henüz calisiyor mu bilmiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2015 LG TV'lerde uygulama olmaması o kadar can sıkıcı ki.. Müthiş NG belgeselleri var, TV'de izlemek müthiş keyifli olacaktı. Aynı durumda olan var mı, topluca bir mail falan mı atsak?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Enpara kredi kartı ile yıllık aboneliği taksitlendirmeyi deneyen oldu mu? Taksit oluyorsa direk abone olacağım. Çözüm merkezine sordum onlar bilmiyoruz dediler.
-
Bende Türkçe açıldı. Hala Türkçe.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İçime su serptiniz. Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Paycell cashback eklemiş hocam
Fiyat yükselirse yıllık üyelik alanlar hariç üye kaybederler
-
ekli hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bana geldi mail telefondan üyeliği tamamladım harika oldu... aylığı 24 liraya geldi...amazonda sağolsun 8 tl... iyi o netflixe odediğim yıllarca paraya üzüldüm şimdi...
-
Provizyondan çıksın denerim. Olur bence.
Kaldır, tekrar yükle.
Tamamda 1 yıl boyunca kalıcak mı belli değil. Ayrıca NetFlixde yükseltmez dediler yükseltti .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Uygulama ayarlarından zar zor ulaşıp Türkçe yaptım. Herkes de Türkçe olan uygulama ben de İngilizce ayarlı açılıyordu.
-
Yeni üye olacaklara 280 tl olmuyor mu sitesindeki tarih 26 hazirandı şimdi 280 ibaresini görmüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X