Şimdi Ara

dişlerinde tartar olanlar uyguladığınız tedavi var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim dişlerimde de tartar var doktora gidiyorum titreşimli iğneyle temizliyor sonra yine bi bakıyorum 4-5 ay sonra yine aynı çukur çukur bunun bir tedavisi yok mu

öğrendiğim bir yöntem

diş ipliği ile dişlerin arasındaki tartarı almak ve listerine denilen bir gargara var onun kullanılması ne kadar etki eder bu sıkıntıyı kimler çekiyor uyguladığınız bir yöntem var mı ?

görüntü hoş değil üst dişlerim sağlam çürük dahi yok ama bu tartarı taktım kafaya
     dişlerinde tartar olanlar uyguladığınız tedavi var mı dişlerinde tartar olanlar uyguladığınız tedavi var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncayç20 -- 31 Temmuz 2015; 12:58:49 >

• güncel
  • GÜNCEL
  • mavi sular vardı adını unuttum onların faydası oluyor ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cidden oluyorsa alıcam hocam?
  • bende listerine alacağım, diş telim var sürekli fırçalıyorum ama %100 temiz gibi hissetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Cidden oluyorsa alıcam hocam?

oluyor ama şöyle söyleyeyim 2 hafta kullan 2 3 gün ara ver sonra yine kullan. ara vermeyi ihmal etme. sürekli kullanırsan ağzının tadını değiştiriyor yemekten zevk alamıyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EKT tedavisi olan var mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok sağolun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • listerine mi ismi kullandığınız var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncayç20

listerine mi ismi kullandığınız var mı ?

ben eflatun rengi olandan kullandım maviye göre daha iyi dediler de maviyi hiç denemedim
  • Six_Strings kullanıcısına yanıt
    teşşekürler bir kaç yerde okudum aynı yöntem gargara ve diş ipi ile sorun kalmıyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncayç20

teşşekürler bir kaç yerde okudum aynı yöntem gargara ve diş ipi ile sorun kalmıyormuş

Ben dişlerimi fırçalasam bile dilim nedense sarı oluyor hep fırçanın arkasıyla temizleyim gargara yapıyorum ertesi gün daha da sararmış oluyor bu listerine işe yarar mı dil temizliği için

• Denizde mantar .. miki tartar

• Six_Strings kullanıcısına yanıt
    bu gargaradan da olabilir mi ?
  • evet temizleniyor ağzın kan içinde kalıyor titreşimli bi iğne gibi sonra çıkıyor tekrar ama galiba yapacak bir şey yok benim alt dişlerimde var 4 tane kökleri acıyor şuan diş dokturuna gidicem yarın tartardan sanırım
  • yılda bir kontrole git. ve aralarını mutlaka temizle. yoksa o tartar diş etlerinin çekilmesine sebep olur.
  • Habidin kullanıcısına yanıt
    temizlenince çukur gibi açılıyor zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.