Şimdi Ara

Dişlerimi yaptıracağım tavsiye verir misiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

normal telle yapılırsa 1 alt ön kesici diş çekilerek yapmayı önerdi fiyat 8000

bu damon marka kapalı braketle de hiç diş çekilmeden 12000 dedi.

aradaki fiyat farkı ön dişi çektirmemeye değer ama bu yöntem işe yarayacak mı bilmiyorum.çünkü ön tarafık çok sıkışık nasıl sığdıracak başarılı olacak mı görünümü nasıl olacak vs bilmiyorum???

• proxsima06 P kullanıcısına yanıt

Diş çektirmenin sebebini yöntemle ilişkilendirmeyin. Gerekli yer varsa diş çekilmez, yoksa çekilir. Eğer diş çekilmeden uygun pozisyona gelebiliyorsa demek ki çekilen yöntemde yöntemin yetersizliğinden dolayı çekiliyordur. Böyle önemli ve tüm hayatınızda sonuçlarını yaşayacağınız bir tedavide maddi açıdan kendinizi zorlamanızı tavsiye edebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: proxsima06

normal telle yapılırsa 1 alt ön kesici diş çekilerek yapmayı önerdi fiyat 8000

bu damon marka kapalı braketle de hiç diş çekilmeden 12000 dedi.

aradaki fiyat farkı ön dişi çektirmemeye değer ama bu yöntem işe yarayacak mı bilmiyorum.çünkü ön tarafık çok sıkışık nasıl sığdıracak başarılı olacak mı görünümü nasıl olacak vs bilmiyorum???

merhaba tedaviye başlayabildinizmi?

bende invisalign için 1 aydır araştırıyorum ama bir sonuç elde edemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben inivisalign oldum diş sıkması da vardı. tel diş diş sıkmasını arttırıyormuş hem de bu plaklar dişleri sıkmadan koruyor. .diş çekimi de olabilir aşındırma yaparak da yapabiliriz invisaligndeki ölçümlere göre karar verilecek dendi.

çekimsiz şekilde dişlerin arasını aşındırma yaparak başladım.37 plak planlandı.9 uncu plaktayım.18000 tl ye anlaştım.

günde 20*22 saat takmak gerekiyor.Kolay değil ama alışıyorsun

@abuabu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proxsima06 -- 9 Temmuz 2021; 12:49:29 >

37 plak alt üst 37+37 toplam 64 plak dimi

• 74 ediyor.bunlar bitince de pekiştirmeleri takacağım uzun bir süre

Siz taktırmışınız diş teli fakat bilmeyenler için söylüyorum şuan ağzımda damon diş teli var 1 yıl oldu köpek dişim nerdeyse burnumun içindeydi normal tel için 6.500 fiyat vermişlerdi 4 ya da 3 adet diş çekimi olacaktı. Ben farkli ortodontist bulup damon ile çekimsiz diş teli tedavisine başladım. Dişler arasında hiç yer yoktu bu buraya girerse mucize olur diyordum fakat damon sistem işini güzel yapıyor. Şuan nerdeyse tüm dişler sıralandı ve yerine oturdu. Bu işlemi çeneyi genişleterek yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: yharf

internetten ortodontistlere bakabilirsiniz. Ortodontistin kötüsü olmaz zaten merak etmeyin :)

Olur hocam. Ben yaşadım. Öyle de bir oluyor ki keşke yapyirmasaydim diyebiliyorsun

• yharf Y kullanıcısına yanıt
    Hangi fakulte 5500 laa ...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ALTILI kullanıcısına yanıt

Şuanda olduğum fakülte mesela ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: babadol

İki seçenek var tedavi için, tel ya da şeffaf plak. Tel tedavisini biliyoruz hepimiz, şeffaf plak tedavisi için de iki seçenek var; invisalign ve orthero. Invisalign bu şeffaf plak tedavisini icat eden yabancı şirket, yıllardan gelen inanılmaz bir arge ve tecrübe birikimleri var. Orthero ise yerli malı, zamanında invisalign benzeri bişey de biz yapalım deyip burada üretime başlamışlar. Orthero asla invisalign kadar kaliteli olamaz. Tedavi eder mi, eder ama nasıl eder bilemem. Invisalign ekip bilgi seviyesi çok daha üstündür. Ama orthero fiyatı da neredeyse invisalign fiyatının yarısına yakınıdır. Şeffaf plak tedavisi tel tedavisine göre çok daha kısa sürede sonuçlanır. O nedenle hayatınızda bir kere olacağınız bu önemli tedaviyi, biraz olsun kendinizi sıkıştırıp invisalign tedavisi olarak seçmenizi öneririm. Lakin bu tedavinin kendine göre dikkat edilmesi gereken hususları var, onları da yazılardan ve videolardan iyice araştırın derim.

haci abi dis telini cikarinca bile dis arkasinda omur boyu kaliyormus doru mu

• yharf Y kullanıcısına yanıt
    Yer nere

• Diş arkasına ince bir tel takıyorlar ama benim bildiğim 1-2 sene ve gözükmeyen ve rahatsız edici olmayan bir tel.

• Dişi durumuna göre tedavi bitince ön dişlerin arkasına dolgu malzemesiyle ince bir tel yapıştırıyorlar, ömür boyu kalıyor genelde ama hissetmiyorsun onu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • marmara üniden nişantaşından beridir sabit ve seyyar tel tedavisi sırası bekliyoruz, son aradığımda 3 sene kaldı dediler. Yani tanıdıkları olanları öne aldıkça bizler daha çok bekleriz.

Tavsiyeniz varsa istanbul içi ortodontist önerilere açığım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.