Merhaba arkadaşlar, Dişlerime zamanında bakmadım şimdide sarı gibiler sigara içmiyorum hala bi dönüş yolum olabilir mi? yapılması gerekenler nelerdir?
Birde arkadaşlar ağzım çok kokuyor, bunu şöyle hissediyorum akşam fırçalaıyorum ama sabah kalktığımda yoğun bi koku var bunu nasıl gidebilirim? Bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim.
Ağız kokusunu gidermek için dilini fırçala
ağız kokusu için günde 2 kere fırçalamak ve kesinlikle listerine kullanmak gerekiyor.
diş rengi için doktora gidebilirsin, temizlerler ama zararlı diyorlar. küçükken çok antibiyotik kullanmışsan, antibiyotik dişlerin rengini kalıtsal olarak değiştiriyormuş, gittiğim diş hekimleri böyle demişti. temiz lakin sarı dişlere sahip olabilirsin. bembeyaz görünmesi çok güzel birşey ama yapısal olarak beyazlamıyorsa da temiz tutmaya bari çaba gösterelim.
bu mevsimde bol bulunur taze ceviz vardır ya kabuklu hani yeşil.ondan tırnaktan daha küçük bi parca kopar diline ve dişetine fazla dokundurmadan dişlerinin üstünden geç bembeyaz ama 2-3 günlük bişey.
ağız kokusu için günde 2 kere fırçalamak ve kesinlikle listerine kullanmak gerekiyor.
diş rengi için doktora gidebilirsin, temizlerler ama zararlı diyorlar. küçükken çok antibiyotik kullanmışsan, antibiyotik dişlerin rengini kalıtsal olarak değiştiriyormuş, gittiğim diş hekimleri böyle demişti. temiz lakin sarı dişlere sahip olabilirsin. bembeyaz görünmesi çok güzel birşey ama yapısal olarak beyazlamıyorsa da temiz tutmaya bari çaba gösterelim.