Şimdi Ara

Dişlerimi nasıl beyazlatabilirim ? bir de ağız kokusu olayı var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dişlerime zamanında bakmadım şimdide sarı gibiler sigara içmiyorum hala bi dönüş yolum olabilir mi? yapılması gerekenler nelerdir?

Birde arkadaşlar ağzım çok kokuyor, bunu şöyle hissediyorum akşam fırçalaıyorum ama sabah kalktığımda yoğun bi koku var bunu nasıl gidebilirim?
    Bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim.

• Ağız kokusunu gidermek için dilini fırçala
  • ağız kokusu için günde 2 kere fırçalamak ve kesinlikle listerine kullanmak gerekiyor.

diş rengi için doktora gidebilirsin, temizlerler ama zararlı diyorlar. küçükken çok antibiyotik kullanmışsan, antibiyotik dişlerin rengini kalıtsal olarak değiştiriyormuş, gittiğim diş hekimleri böyle demişti. temiz lakin sarı dişlere sahip olabilirsin. bembeyaz görünmesi çok güzel birşey ama yapısal olarak beyazlamıyorsa da temiz tutmaya bari çaba gösterelim.
  • bu mevsimde bol bulunur taze ceviz vardır ya kabuklu hani yeşil.ondan tırnaktan daha küçük bi parca kopar diline ve dişetine fazla dokundurmadan dişlerinin üstünden geç bembeyaz ama 2-3 günlük bişey.
  • ağız kokusu midenden kaynaklanıyor olabilir.doktora gitmeni tavsiye ederim.

benim dişlerimde sarı malesef.bembeyaz dişlerimi diş hekiminin verdiği gargarayı kullanmamla maffettim.umarım bir çaresi vardır.
  • gargaralar varya onlardan al bi dene colgate'nin ki var bende 10 numara bişi listerine falan al bi istersen
  • arkadaşlar saolun önerileriniz için.. hem ben hemde benim gibi sorunu olan arkadaşlara da fikir verdiğiniz için tekrar saolun.

tavsiyelerinizi uygulaycam..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lethe_57

ağız kokusu için günde 2 kere fırçalamak ve kesinlikle listerine kullanmak gerekiyor.

diş rengi için doktora gidebilirsin, temizlerler ama zararlı diyorlar. küçükken çok antibiyotik kullanmışsan, antibiyotik dişlerin rengini kalıtsal olarak değiştiriyormuş, gittiğim diş hekimleri böyle demişti. temiz lakin sarı dişlere sahip olabilirsin. bembeyaz görünmesi çok güzel birşey ama yapısal olarak beyazlamıyorsa da temiz tutmaya bari çaba gösterelim.

listerineden biraz bahseder misiniz ?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_51576448/mpage_1/key_listerine/tm.htm

biraz tartışmıştık burda. istersen okuyabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.