Şimdi Ara

Dişlerimi haftada bir defa fırçalıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok günde 3 defa, yok şu fırça, yok şu macun. Bunların hepsi dişçilerin ve kuruluşların oyunları. Bizi oyuna getirip yıllarca üzerimizden para kazandılar. Eskiden diş fırçalama mı vardı? Benim dedelerim ninelerim 90 yaşlarında bir kere bile dişlerini fırçalamamışlar. Hiçbir diş problemleri de yok. Macunlar dişlere zarar veriyor ve sürekli dişçilere muhtaç kalıyoruz. Hem sürekli diş macunu alıyoruz, hem diş fırçası alıyoruz, yetmiyor bilmem kaç ayda bir değiştirmek gerekiyormuş diye söylüyor tekrar alıyoruz, ona rağmen sürekli dişçilere gidiyoruz bir sürü diş problemimiz var. Dişlerimi fırçalamayı bıraktığımdan beri tek bir diş problemim kalmadı. Macunların içi kimyasal dolu dişlerimizi damaklarımızı diş etlerimizi mahvediyor.
  • ben bayadır fırçalamıyom

• bu insanlarla aynı platformda bilgi paylaştığım için kendimden utanıyorum
  • şeker ve tatlı yiyorsanız dişleriniz teker teker çürür dökülür ve diş etiniz kalitesizleşir ağrır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İğrençsiniz ya

• millet yukarda sıkılamış baya iğrençsiniz diye.siz içtiğiniz sigaranın iğrençliğine gülün sizi hırıltılı boğazlar

• evet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    günde 15 kere tuvalete gidiyorum
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yok günde 3 defa, yok şu fırça, yok şu macun. Bunların hepsi dişçilerin ve kuruluşların oyunları. Bizi oyuna getirip yıllarca üzerimizden para kazandılar. Eskiden diş fırçalama mı vardı? Benim dedelerim ninelerim 90 yaşlarında bir kere bile dişlerini fırçalamamışlar. Hiçbir diş problemleri de yok. Macunlar dişlere zarar veriyor ve sürekli dişçilere muhtaç kalıyoruz. Hem sürekli diş macunu alıyoruz, hem diş fırçası alıyoruz, yetmiyor bilmem kaç ayda bir değiştirmek gerekiyormuş diye söylüyor tekrar alıyoruz, ona rağmen sürekli dişçilere gidiyoruz bir sürü diş problemimiz var. Dişlerimi fırçalamayı bıraktığımdan beri tek bir diş problemim kalmadı. Macunların içi kimyasal dolu dişlerimizi damaklarımızı diş etlerimizi mahvediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xakler -- 15 Şubat 2020; 14:59:3 >
  • Xakler kullanıcısına yanıt
    diş sağlıgı büyük oranda genetik yapıyla ilgili hocam

• yapmacikinsan0 Y kullanıcısına yanıt
    Bu da sağlık sektörünün yeni yalanı, açıklayamayacakları bir şey olduğu zaman yapıştır genetik moruq
  • quote:

Orijinalden alıntı: yapmacikinsan0

millet yukarda sıkılamış baya iğrençsiniz diye.siz içtiğiniz sigaranın iğrençliğine gülün sizi hırıltılı boğazlar
    ne güzel söyledin.

günde 1 paket sigara içip leş gibi gezen tipler temizlik öğretiyor, komik.

eskiden temizliğe takıntılıydım, bir aralar günde 3 kere diş temizleme rutini yaptığım bile oldu (fırçalama + ip vs) ama gel gör ki beyaz tenli olduğum için hala sapsarı dişlerim var, gören fırçalamıyor musun der ama fırçalamakla alakası yok be kardeşim, bunu diyenlerden kat kat daha temizimdir, sigara vb. dişlere zarar veren hiçbir şey kullanmam, şeker bile yemem, hep fırçalarım ama diş genetiğe bağlı işte.

bence asıl zararlı olan diş macunu, macun sürülmemeli ve her gün 1-2 kere yumuşak bir fırçaya su döküp fırçalansa en azından ağız ferahlar.

• Dis fircalamak kadar bos is yoktur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam onların zamanında şekerli gıdalar daha az tüketiliyordu dişe zarar verecek bir madde olmuyordu. Şimdi bizde 1 bardak kola içsen zaten dişi mahvediyor

isviçre labaratuvarlarında diş macunu araştırmaları üzerine çalışan o ünlü bilim adamlarını ssssssildin attın hocam.
    Dişleri kalmadığı için olabilir mi acaba?
    Fırçalamazsak çürür yapacak bir şey yok fırçalıycaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Dis fircalamak kadar bos is yoktur
    hakli, ben dislerimi fircalamayi biraktigimdan beri ozgüvenim artti, daha mutlu ve huzurlu bi yasam suruyorum

• Anlamıyorum ben düzenli olarak 7.sınıftan beri fircaliyorum 16 yaşındayım agzimda 15 dolgu 6 tane de curudugunden dolayı çektiğim diş var

ağız kokun buraya kadar geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xakler

Yok günde 3 defa, yok şu fırça, yok şu macun. Bunların hepsi dişçilerin ve kuruluşların oyunları. Bizi oyuna getirip yıllarca üzerimizden para kazandılar. Eskiden diş fırçalama mı vardı? Benim dedelerim ninelerim 90 yaşlarında bir kere bile dişlerini fırçalamamışlar. Hiçbir diş problemleri de yok. Macunlar dişlere zarar veriyor ve sürekli dişçilere muhtaç kalıyoruz. Hem sürekli diş macunu alıyoruz, hem diş fırçası alıyoruz, yetmiyor bilmem kaç ayda bir değiştirmek gerekiyormuş diye söylüyor tekrar alıyoruz, ona rağmen sürekli dişçilere gidiyoruz bir sürü diş problemimiz var. Dişlerimi fırçalamayı bıraktığımdan beri tek bir diş problemim kalmadı. Macunların içi kimyasal dolu dişlerimizi damaklarımızı diş etlerimizi mahvediyor.
    Bosver fircalama :) Discilerimiz kazansin, implant filan yaptirirsin ilerde bir 40bin verince rahatlarsin :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.