Şimdi Ara

Dişlerimi fırçaladığım halde hala sarı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır dişleri mi fırçalıyorum günde 2 defa olarak ve dişlerin dipleri sarı ama sonrası hafif beyaz o kadar diğerleri geçmiyor ve ben hepsinin beyaz olmasını istiyorum. Nasıl yapabilirim yardımcı olan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: diemradyo

Arkadaşlar uzun zamandır dişleri mi fırçalıyorum günde 2 defa olarak ve dişlerin dipleri sarı ama sonrası hafif beyaz o kadar diğerleri geçmiyor ve ben hepsinin beyaz olmasını istiyorum. Nasıl yapabilirim yardımcı olan?

diş minesinin zamanla aşınması sonucu renk değişimleri oluyor maalesef çaresi yok asitli içecekler ve meyvelerden sonra mutlaka fırçala çoğalmasın
  • Her dişin kendi doğal rengi vardır siz ne kadar fırçalarsanız fırçalayın renk fazla açılmaz rengini açmanın tek yolu diş hekimi gözetiminde yapılan beyazlatma işlemidir.Çok fazla beyazlatmak için dişlerinize baskı yapmayın dişleri aşındırırsınız buda daha fazla sorunlar açar başınıza.
  • benimde malesef böyle bir sorunum var fakat benimki aniden oldu dişlerimde bulunan tartarı (diş taşını)temizletmek için doktora gittim.ondan sonra olduğunu düşündüğüm bir sararma yani siyah lekeler oluştu.ve çok rahatsız edici bunun tedavisi olan Diş beyazlatma(Bleaching)ise lazer ile yapılan 2 veya 3 senelik bir kalıcılığı var yani tedavinin kalıcı olmadığını unutmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.