Şimdi Ara

Dişlerim Çok Bozuk [ SSli ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
1
Favori
6.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bombilibom193

quote:

Orijinalden alıntı: jack_fear

quote:

Orijinalden alıntı: GhostBalaclava

Diş hekimliği öğrencisiyim, sana yardım edeyim diyeceğim ama forumda olmaz bu işler. Bilgisayar koltuğundan kalk, aileni al yanına, git bir diş hekimliği fakültesine veya bir diş hekimine. Ona göre yolunu çiz ve tedavini yaptır. Geç kalma, erteleme.

devlet bakıyomu buna , çapyaa felan gitsem ?

Evet çapa bakıyor o işleri bendede azıcık sorun vardı gittiğimizde tel için 2 sene sonraya randevu verdiler ona göre git :D 2 sene sonrada baya düzeldi dişlerim taktırmadım bende.

2 senemi naptın hocam ya

• Abovv mahvolmuş acil hekime git ailenle. Buraya yazıcağına.
  • İlyas salman görse 5 vakit namaz kılmaya başlar.
  • 8. sınıftan beri tel takan arkdaşım var şuan üniversitede..
  • Yakınında bulunan herhangi bir ADSM'ne git. Sosyal güvencen varsa ortodonti için özel doktora sevk al . :)
  • okmeydanın diş hastenesi açıldı biliyosunuzdur belki . orası devletmi ? geçmi randevu verirler ?

özel okula gidiyorum annemin aylığı okula gidiyor babamın aylığı ilede geçiniyoruz. yani 3-4 bintl çok zor şuanda anca yaza :( okulda felan rahat gülemiyorum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stacer_boY

Yakınında bulunan herhangi bir ADSM'ne git. Sosyal güvencen varsa ortodonti için özel doktora sevk al . :)

nasıl oluyoki bu iş
  • tellerden çekiniosan ailenin durumu iyi ise dentistanbul diş hastanesinde takılanlar gözükmüo abim yaptırdı gülüo filan nasıl yapmışlarsa artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprn-yldrm

tellerden çekiniosan ailenin durumu iyi ise dentistanbul diş hastanesinde takılanlar gözükmüo abim yaptırdı gülüo filan nasıl yapmışlarsa artık.

durmumuz iyide paranın yarısı okula gidiyor ( özel okula gidiyorum )

geriye 2.000 tl felan kalıyor oda bize anca yetiyor fazla yük olmak istemiyorum :(
  • ortodontik tedavi şart.şu an bendede var tel ağzımda.dişlerim bu kadar kötü değildi ama yinede taktırdım. alışıyorsun bi müddet sonra.
  • Alttaki dişi çekip üsttekini oraya kaydırır heralde, başka yapıcak bişey yok gibi. Benimde aynı şekilde vardı, tel taktırdım şimdi daha düzgün ama kusursuz değil.

Tel yani git en kısa zamanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: he-manin abisi çetin

bırak teli fiberoptik kablo taksan düzelmez bu dişler

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PapuaYeniGine -- 12 Kasım 2011; 19:13:40 >
  • oo dişler çift kale maç yapıyor
  • Tedavi şart..
  • Tel kurtarmaz.

Dişlerim Çok Bozuk [ SSli ]
  • ust cene geride gibi gozukuyor normalde ust dislerin alt disleri hafif kapatmasi lazim ust cene suan hic bi sekilde oynatilamiyor ama alt cenen ilerideyse once cene ameliyati yaptirman gerekcek
  • o dişlerle özel okula mı gidiyorsun ? bide yakışıklısın?
  • benim de dişlerime tel takıcaklardı 13 yaşında sonra kendi kendine düzeldi şuan 17 yaşındayım ve yamukluk yok, bizim sınıfta bir çocuk diş teli takıyor ama cok ince belli bile olmuyor fiyatını bilmiyorum ama cocuk 2 sene taktı şuan dişleri dümdüz
  • Benim de bozuktu tel kullanıyorum şu an. Tel şart.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.