Şimdi Ara

Dişlerim Çok Bozuk [ SSli ] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
1
Favori
6.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Amroth.

Diş teli geldi ilk olarak aklıma

Diş teli pek fayda etmez ona çok düzensiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: qscvqscv

bilip bilmeden atmayın çürük dişi niye çeksinler aşırı çürük değilse dolgu yaparlar ki çok büyütmediğine göre değil

20liği kastediyosunuz akıl dişini şuanda o çocukta 20lik yok en arkadaki dişler 20lik değil 20lik daha çıkmadı
    zaten yaşın geldiğinde 20lik dişlerini daha çıkmadan alıcaklardır 16-18 yaşlarında yapına göre

köpeği vs çekicek diyenler de atıp tutuyo hiçbir çekim olmıycak benim göremediğim anormal bir sebeple düşmemiş bir sütdişi veya kalmış sütdişi kökü varsa onu alırlar

şekil bozukluğu dışında ciddi başka bi şikayetinde yok bellki

ilk gittiğinde röntgen alındıktan sonra tedavi yöntemi %90 belli olur zaten ;)

harekete geçmekle doğru olanı yapıyosun

edit: emin olmak için sorıyım normal çene duruşun doğru di mi?
    yani normalde üst ön dişlerin alt dişlerin önünde
    alt çene önde değil

Cene durusum normal fotog. Cekerken kendimi asiri kastim, tuhaf tubaf hareketler oldu :)

En arkadaki dislerin ici bos biraz az bisey leke var kenarda bastirinca felan acimiyor ama fazla bastirinca az aci oluyor.

O dise sizce kanal tedavi olmaz demi? Kanaldan cok korkuyorum ?

• Töbe bismillah o ne la
  • 3-4 defa kanal tedavisi yaptirdim, 1,5 yil dis teli taktim, o zamanlar buyuk bir sıkıntıydı ama simdi mis gibi dişlerim var bence tedaviye basla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_fear

quote:

Orijinalden alıntı: qscvqscv

bilip bilmeden atmayın çürük dişi niye çeksinler aşırı çürük değilse dolgu yaparlar ki çok büyütmediğine göre değil

20liği kastediyosunuz akıl dişini şuanda o çocukta 20lik yok en arkadaki dişler 20lik değil 20lik daha çıkmadı
    zaten yaşın geldiğinde 20lik dişlerini daha çıkmadan alıcaklardır 16-18 yaşlarında yapına göre

köpeği vs çekicek diyenler de atıp tutuyo hiçbir çekim olmıycak benim göremediğim anormal bir sebeple düşmemiş bir sütdişi veya kalmış sütdişi kökü varsa onu alırlar

şekil bozukluğu dışında ciddi başka bi şikayetinde yok bellki

ilk gittiğinde röntgen alındıktan sonra tedavi yöntemi %90 belli olur zaten ;)

harekete geçmekle doğru olanı yapıyosun

edit: emin olmak için sorıyım normal çene duruşun doğru di mi?
    yani normalde üst ön dişlerin alt dişlerin önünde
    alt çene önde değil

Cene durusum normal fotog. Cekerken kendimi asiri kastim, tuhaf tubaf hareketler oldu :)

En arkadaki dislerin ici bos biraz az bisey leke var kenarda bastirinca felan acimiyor ama fazla bastirinca az aci oluyor.

O dise sizce kanal tedavi olmaz demi? Kanaldan cok korkuyorum ?

çene duruşunun normal olması çok iyi

kanal olabilirde olmayabilir de korkucak bişey yok

• quote:

EDİT internette döküman buldum benimkilere çok benziyo
     Dişlerim Çok Bozuk [ SSli ]

arka diişlere dolgu , ondan sonra tel 15 tatilde gidiyorum

kliniğimizde çok daha kötü durumdaki vakalarda bile çok mükemmel sonuçlar yakalıyabilyoruz.. ortodontik tedavi ile mümkün bilinçsizce yazılan yazılara aldanmayın.. tedavinize bi an evvel başlayın..
    syg

• Aynen benim köpek dişim de yukarıdan geldi. 2010 şubatından beri tel takıyorum diş şu an indi. 5 ay daha kalacak sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucky Mustard -- 16 Kasım 2011; 15:25:48 >
  • dostum güvenceniz yokmu ? git bi diş hastanesine babamin tanidigi arkadaşı filan varsa hastanede hemen tak işlerini yaptirir. sana git 6 ay sonra gel demez. 15-1 aya tel takilir sonra sürekli gidip gelirsin.
    bu arada ne kadar erken yaşta gidersen o kadar erken kurtulursun büyüdükce daha zor oluyor.
  • quote:

EDİT internette döküman buldum benimkilere çok benziyo

arka diişlere dolgu , ondan sonra tel 15 tatilde gidiyorum

dracula yada vampir filminde dublör olarak oynar kazandığın parayla komple yaptırırsın dişleri

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.