Bildirim
Disket Sürücüsü...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
disket sürücüsü yoksa disketi nereye taktınız anlayamadım..disket sürücünüz yoksa disket okuyamazsınız..
bi tane alacaksınız..başka bir çözümü olmaz bu işin..
saygılar.. -
Disketi alıp disket sürücüsü olan bir bilgisayarda açıp flashdisc,cd veya mailine atarsın evden açarsın. Ya da gidip disket sürücü alıcaksın kendine. -
dısket surucum yok derken surucum varda Bilgisayarımda yok Dısket Surucu diye nasıl okuyacagım disketi ? -
arkadaşım benimde başıma geldi. kesin disket sürücünün bilgi akış kablosu çıkmıştır. bende öyle olmuştu. boşta kalan kabloyu bul disket sürücünün arkasına tak. ama ilk iş olarak istersen önce bir aygıt yönetimine gel. orda tanıyormu ona bi bak. tanıyorsa kablo çıkmıştır.. -
quote:
Orjinalden alıntı: slayer17
dısket surucum yok derken surucum varda Bilgisayarımda yok Dısket Surucu diye nasıl okuyacagım disketi ?
aynı olay benim de başıma gelmişti. ama benim cd-rom sürücüsü kaybolmuştu. kasayı açıp disket sürücün ile harrdiskin arkasındaki bağlantıları kontrol et.
esenlikler... -
tavsiyelerinize teşekkürler bakıyorum hemen. -
bak dostum anakart üzerindeki en küçük girişi bul.alt alta 3 yada 4 soket olacaktı. onun en altındaki küçük girişteki kabloyu takip et. ucu boştadır büyük ihtimal. onu takıcan... -
bunlarda olmaz sa akla bios geliyor. ordan diket süücü disable edilmiş olabilir. onu da kontrol etmyi unutma -
sız benım nedemek ıstedıgımı anladınızmı acaba ?
bilgisayarımda disket sürücüsünün simgesi yok.sürcüye giremıyoum.Nasıl gırecegım =? -
demek ki sürücüy görmüyor. kablolarını kontrol et. yanlız işin ilginç yanı benım pc de de floppy yok ama simgesi var istersen sana vereyim simgeyi
-
disket sürücünle beraber gelen disketi tak ve tanıt ozama kardeşim... sende sorunu öyle bir anlatıyon ki -
quote:
Orjinalden alıntı: alpyanar
demek ki sürücüy görmüyor. kablolarını kontrol et. yanlız işin ilginç yanı benım pc de de floppy yok ama simgesi varistersen sana vereyim simgeyi
çok güldüm sana..ver bakalım.süs niyetine dursun dermişiMMM..bİR bakayım su kablolara -
aygıt yöneticisine baktınız mı disket sürücüsü devre dışı bırakılmış olmasın..çünkü görünmemesini sağlayacak başka bir durum gelmedi aklıma normalde disket sürücü kablolarınıda çıkarsanız orda görünmye devam eder bu menem alet.. -
kablolardan kaynaklanan bır sorun yok başka ne olabılı arkadaşlar ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X