Şimdi Ara

Disket sürücü kullanmadan SATA'ya XP kurulumu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
6
Favori
189.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • yanlış yazılar:

    quote:

    Orijinalden alıntı: hayati54

    hayır bu şekilde kopyalamayacaksınız cd takılı iken nlite kopyalayacak sizin oluşturduğunuz bir klasöre eğer siz kopyalarsanız nlite kullansanız dahi cd nin boot özelliği kaybolacaktır ve cd den boot yapmayacaktır !



    hayır.. 3.5 yıl önce yazdığım yazı doğru. Dikkat edersen 6. aşamada "Açılabilir ISO oluşturma" ekranı var, ingilizcesi Bootable Disk. nlite'ın kendisi bootable disk oluşturabiliyor, elle kopyalandığında bile boot edilebiliyor.

    quote:


    6. "Açılabilir ISO oluşturma" ekranı geldiğinde "ISO Oluştur" a basın ve ISO nun kaydedileceği bir yer seçin.




  • güzel ama internette sata entegre edilmiş xpler var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: röyksopp

    güzel ama internette sata entegre edilmiş xpler var

    O xp lere sadece sata eklemeyebiliyorlar. o sekilde 3-4 tane kurulu makine geldi. dosya kopyalamalarinda bir problem vardi. 1-2mb ortamala ile okuyordu disk. ayrica taktigim hangi usb cihaz olursa olsun virus var diyordu ama kendisi virusu bulastiriyordu. Yani size iyilik degil kotuluk ediyorlar. en iyisi kendiniz entegre etmeniz bu tip driverlari. en temizi en guvenlisi bu
  • Merhabalar. Yazın aldığım bilgisayarım geldiğinde Windows 7 kurmuştum makinaya ve şimdi oyunlardaki düşük performanstan(fps düşüklüğünden ve pingin olağandan yüksek olmasından) dolayı Xp kurmak istiyorum. Aygıt yöneticisinden 15 Gb bölüm ayırıp Xp kurmaya çalıştım fakat bilgisayar daha önce hiç görmediğim şekilde işler yapmaya başladı. Yükleyeceğim partisyonu seçip NTFS çabuk kurulumu seçtim ve bittikten sonra attığı resette, boot ekranında yükleme için bir tuşa basın yazısı olduğu yerde dondu. Ekrandaki kimi yazılar renk değiştirdi ve öylece kaldı. Saatlerce uğraşmama rağmen Windows 7 cd'si ile onarma yaparak işin içinden kurtulabildim yoksa açılmıyordu bilgisayar. Başka Xp cdleri(32 bit dahi) de denesem sonuç değişmedi.

    Anakart cd'sinden gsata isimli driverları alıp entegre ettim cd ye, yine olmadı. Bu boş yere yaktığım belki 5. cd. Ne yaparsam yapayım yine aynı sorun...

     Disket sürücü kullanmadan SATA'ya XP kurulumu




  • Yok mu yardım edecek birileri?
  • öncelikle verdiğiniz bilgilere çok teekkür ederim..benim sorunum txt dosyasında herşey tamam ama txt dosyasını bulamıyorm.
  • belki nlite kendisi bulur diye sürücü yükleme ekranında tüm sata klasörlerini attım gene olmadı sadece "pnp" ler var "txt" ile ilgili bişey bulamadım yardım için şimdiden teşekkür arkadalaşlar...
  • Yararlı konuları güncelleştirmek hort olmadığı için uplıyorum. Ve bir sorum var;
    Bunu Windows 7 Ultimate 64 bit RAID yapmak içinde yapabiliriz değil mi? Bende Post Screen' de HDD'lerin IDE Device görünme sorunu acaba bu yüzden mi?
  • ya arkadaşlar en az 5-6 arkadaş daha sormuş kimse cevaplamamış sürücü entegre ederken txt olan uzantısı .oem olan(txtsetup.oem) olan dosyayı nlite programı görmüyor konuyu açan arkadaşın resimli anlatımında txt ekli görünüyo ama onun nasıl eklendiği anlatılmamış yardımcı olabilecek kimse yok mu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Slash

    Merhabalar. Yazın aldığım bilgisayarım geldiğinde Windows 7 kurmuştum makinaya ve şimdi oyunlardaki düşük performanstan(fps düşüklüğünden ve pingin olağandan yüksek olmasından) dolayı Xp kurmak istiyorum. Aygıt yöneticisinden 15 Gb bölüm ayırıp Xp kurmaya çalıştım fakat bilgisayar daha önce hiç görmediğim şekilde işler yapmaya başladı. Yükleyeceğim partisyonu seçip NTFS çabuk kurulumu seçtim ve bittikten sonra attığı resette, boot ekranında yükleme için bir tuşa basın yazısı olduğu yerde dondu. Ekrandaki kimi yazılar renk değiştirdi ve öylece kaldı. Saatlerce uğraşmama rağmen Windows 7 cd'si ile onarma yaparak işin içinden kurtulabildim yoksa açılmıyordu bilgisayar. Başka Xp cdleri(32 bit dahi) de denesem sonuç değişmedi.

    Anakart cd'sinden gsata isimli driverları alıp entegre ettim cd ye, yine olmadı. Bu boş yere yaktığım belki 5. cd. Ne yaparsam yapayım yine aynı sorun...

     Disket sürücü kullanmadan SATA'ya XP kurulumu

    resimde gördüğüm kadarıyla geçmiş olsun kardeş ekran kartın perte çıkmış.




  • adamsın adamın hasısın 2 gündür deli gibi uğraşıyordum disket sürücümde yok kitlenmiş alternatif ararken buldum. alıntı veya değil eline koluna sağlık
  • Kardeşim Satayı Upload Edebilirmisin
    Netten 1 tane Buldum Oda Saçma Sapan Birşeyler Çıktı


     Disket sürücü kullanmadan SATA'ya XP kurulumu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi htppsm -- 4 Aralık 2013; 18:56:39 >
  • bende SATA dosyası yok?? tek sürücü dediğimde hiç bir dosya çıkmıyor
  • iso dosyasını cdye çektim fakat cdden başlatırken atlayıp wndowsu açıyor format ekranı çıkmıyor nasıl yapıyoruz bunu
  • cagatay_16 C kullanıcısına yanıt
    Bıos'a girin ve ilgili menüden boot seçeneklerini bulun. 1. Sıraya Cd rom seçeneğini 2. Sıraya da Hdd seçeneğini getirip F10 a basın evet diyip kapatın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oncelikle hort attıgımın farkındayım ama yeni konu açmaya gerek yok.
    kendi özelleşmiş elimde XP cd var.temaları simgeleri falan.buna nlite ile sata sürücüsü entegre ettiğimde default xp ye dönüyor(nasıl başarıyorsa nlite)
    n lite harici başka bir program varmı?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.