Şimdi Ara

disk temizleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba herkeze windows 7 de yerel disk c de disk temizleme var disk temizleme çıktığı zaman kenarda sistem dosyalarını temizle diye bir yazı var ona tıklarsam bir zarar olurmu sisteme ?

• Zararı olmaz hocam orada sistem tarafından oluşturulan ve kullanılmayan eski dosyalar var.Windows.old vs güncelleştirme sonrasında kalan dosyalar falan yer almakta.Temizlemekte fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayceyhan5

merhaba herkeze windows 7 de yerel disk c de disk temizleme var disk temizleme çıktığı zaman kenarda sistem dosyalarını temizle diye bir yazı var ona tıklarsam bir zarar olurmu sisteme ?

ben 2 günde bir temizliyorum herhangi bir sıkıntı çıkmadı.ister disk temizleme ile istersen cleaner tarzı programlar ile temizle hiçbir sorun çıkmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clean space programı ıle temizlik yapın.Gereksiz dosyaları silecektir.
    Iyi forumlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wise Disk Cleaner kullanıyorum memnunum
  • diks temizlemek için öyle ahım şahım gelişmiş programlara gerek yok. Önemli olan gereksizlerin ne olduğunun mantığını kavramak. Önemli olan hangi dosyaların ne işe yaradığını bilmek, neyi silmek gerektiğini bilmek. Yoksa programın hangisi olduğunun ne önemi var. Disk temizleme programı bir şeyleri silmeyi öneriyorsa zaten onlar gereksiz şeylerdir zaten.

• Zararı değil yararı olur ayrıca aşağıdaki videodakileri yaparsan bilgisayarının hızlanmasını sağlayabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki advanced system care 8 ultimate eset smart securityden daha çokmu iyi asc 8 ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.