Şimdi Ara

Disk Man

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mRb arkadşlarr arabaya bi tane diskman aldımm cd dinleyeyim diyeee...kurduk herşeyii taktım soketleri hepsi bitiii yanii sorun yokk...kaset yerine bi tane diskman'nin yanında bi kaset werdiler onu taktım ama çalışmıyorr oo kaseti bi ileri bi geri sarıyorr acaba böle yapmasının nedeni ne olabilirr....kaset'leri bi ileri bi geri sarıyorr?????

• Arkadaş bir discman diyorsun, bir kaseti ileri-geri sarıyor diyorsun...(Nassı yaanee )
    Marka model ver bari de,ne olduğunu anlayalım.
  • aracın kasetçalarında problem olabilir.
    ya da kaset adaptörünün ucundaki kabloyu kasetçaların bi yerine sıkıştırıyorsundur. ondan dolayı da ileri geri sarma yapabilir.

almış olduğun discman de sorun yok gibi gözüküyor.
  • arkadaşlar diskman panosonic mp3 diskman,,,,arabada çalıştırmak için ayrıyetten yanında werilen kaseti takmak gerekiyormuşş...ßende taktım ama bizim kaset çalar bu kaseti bi ileri bi geri sarıyor yani diskman çalışıyoken şarkı çalarken aniden geriye dönüyorr....yani bu olay kaset çalarımdan kaynaklanıyor ( pıoner) marka kaset çalarım war biraz eskidi...acaba bu kasetleri dinlerken aniden bi ileri bi geri sarmasının sebebi nedirr???? yok mu kaset çalar'dan anlayann arkadaşlarr??? bi şuna sorunuma bi el atıwersinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peçito -- 3 Temmuz 2006; 9:48:11 >
  • yukarıda yazdım ama takmış olduğun kaset adaptörü yuvasına belki tam oturamıyordur.?
  • R daMaRı CHaTLaK arkadaşım galba sorun ßenim kaset çalarımda hangi kaseti takarsan tak bi ileri sarıp bi geri alıyoo acaba bu sorunu biliyormusun neden yapar böle???
  • teybinin içindeki kasetçalar mekanizmasındaki metal parçalar var.onlar eğilmiş bükülmüş olabilir. bence eğer teybi kokpit den çıkarabiliyorsan yani kızaklıysa al. daha sonra teybin üzerindeki kapağı kaldır. sonra elektriği ver. (yani kaynağa tekrar bağla ki çalışsın)daha sonra içine normal bi kaset at.kaset yuvasındaki bozukluğu görebilirsin. ona göre de elinle ya da bi kargaburunla penseyle düzelt .
    teybini göremedim ama aklıma gelen şeyler bunlar.

bende de böyle bi olay olmuştu. kasetçaların içindeki metal parça eğilmiş. kasedi zorladığım için. onu düzelttim haloldu.

eğer o da olmazsa istanbul da şayet ikamet ediyorsan. kadıköy de bu işden anlayan bi yer var oranın adresini verebilirim. hemen halledersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seagate Game Drive PS5 2 TB
    2 hafta önce açıldı
    Xbox one harici hard disk
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bide pioneer teyblerde hatırlamadığım bi ayar var sürekli şarkının bi yerine mi sarıyo ne yapıyo tam olarak nasıl sardırdığını yazarsan mantıklı bişey sölemeye çalışacam...
  • kaset'i bi takıyom teyp'e hemen ileri--geri sarmaya başlıyoo kasetin döndürüyoz başa alıyo ortaya alıyoz sonra alıyoz elimizle ama aynı sorun gene devam ediyoo ya saten kaset dinlemiyecem ßen diskman'i taktım onu dinlemek için deee diskman'nin yanında werilen kaset'i takmamız lazımmış...ama kaset çalarda kaseti taktığımızda bi ileri bi geri aldığı için dinleyemiyorum acaba kaset çaların içinde bişeyler mi kırıldı ,bişeyler mi çıktı hiç bilmiyorum wallah...benim teyp kafalı küçük bişey yanii,,,bazıları kocaman oluyoo toptan çıkıyor öle değil bizim teyp çük kafalılardan bıktım şu teyp'tenn acaba büyük sorun çıkar mı??? ya sadece kaseti döndürse yetecek ßana

• tamam işte bende sana diyorum ki. teybi sökebiliyorsan sök içini aç bak araştır tamir et.

elbette bende biliyorum discmanı dinlemen için kablolu kaset takman gerekiyor . ama ben,im sana söylediğim o kaset e zarar gelmesin diye eski bir normal kaset tak bakalım aynı sourunu yapıyor mu yapıyorsa o kasetle deneme yanılma yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R daMaRı CHaTLaK -- 3 Temmuz 2006; 13:54:09 >
  • pecıto arkadasım senın sorununun aynısından bende yasadım. aynı senın dedıgın gıbı yaptım kasedı bır ıelrı bı gerı sarıyordu ama normal kasetlerde bı problem cıkarmıyordu gayet guzel sorunsuz calısyordu bende baska bır kaset aldım problemım cozuldu bence sende gıt baska bır cevırıcı kaset al bence ben o işle cok ugrastım o kasedın ıcını actım dagıttım topladım olmadı gıttım bı tane baska bı marka aldım phılps canavar gıbı calısmay basladı
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavuzazgin

pecıto arkadasım senın sorununun aynısından bende yasadım. aynı senın dedıgın gıbı yaptım kasedı bır ıelrı bı gerı sarıyordu ama normal kasetlerde bı problem cıkarmıyordu gayet guzel sorunsuz calısyordu bende baska bır kaset aldım problemım cozuldu bence sende gıt baska bır cevırıcı kaset al bence ben o işle cok ugrastım o kasedın ıcını actım dagıttım topladım olmadı gıttım bı tane baska bı marka aldım phılps canavar gıbı calısmay basladı

yavuz arkadaşım,,, arkadaşımında böle diskman'i war onun kasetini denedikk onunkinide ileri geri sarıyor olmadı bi türlü yapamadıkk...en son çarem galba bi tamirciye gözüktürecem teyp'ii bi el atıversinde takalım şu diskman'i

ßeyler yorumlarınız ve önerileriniz için herkese tşk lerimi iletiyorum...

• o zaman soyle bı yorum yapmak kalıyor bana.. senın teybınde bır problem var muhtemelen kayısında veya motorunda neden dersen teypin kasetı cevırmeye gucu yetmıyor bu durumda kasetı ters cevırıyor (kasetin bıttıginı zannedıp) fakat ters cevırdıkten sonra aynı sekılde tekrar kasedı cevırmeye gucu yetmıyor yıne kasetın bıttıgını sanıp tekrar cevırıyor boylece bı döngü olusuyor dıye dusunuyorum ben..
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavuzazgin

o zaman soyle bı yorum yapmak kalıyor bana.. senın teybınde bır problem var muhtemelen kayısında veya motorunda neden dersen teypin kasetı cevırmeye gucu yetmıyor bu durumda kasetı ters cevırıyor (kasetin bıttıginı zannedıp) fakat ters cevırdıkten sonra aynı sekılde tekrar kasedı cevırmeye gucu yetmıyor yıne kasetın bıttıgını sanıp tekrar cevırıyor boylece bı döngü olusuyor dıye dusunuyorum ben..

+1 bi doktora gözükme vakti geldi sanırım teypinn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.