Şimdi Ara

Disk Gözden Geçirme Ekranında Kalıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir kardeşimin bilgisayarına sistem çok eski olduğu için xp kurdum lakin şu ekrandan ileri gidemiyorum. Disk gözden geçirmeyi tamamlıyorum ama yine çıkıyor. İptal ediyorum bu sefer de bu ekranda kalıyor
    Disk Gözden Geçirme Ekranında Kalıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hdd sata ise raid driver i yüklü olmayabilir. anakartın sitesinden inf şeklinde indirip aygıt yöneticisinden indirdiğin inf yi hedef göstererek sürücüyü güncelleştir.

güvenli modda açmayı dene. mümkünse win7 32bit yükle.
  • Sistem çok eski ise diskte sıkıntı olma ihtimali yüksek. O yüzden windows diskte sorun bulduğunda ve bunu onarmaya çalışıp onaramadığında tekrar tekrar onarmaya çalışıyor gibi gözüküyor. O diski başka çalışan başka bir bilgisayara bağlayıp o bilgisayara hard disk sentinel programını kurun. Daha sonra program açıldığında sol listeden o diski seçin ve sağ tarafta çıkan ilk sekmenin ekran görüntüsünü çekip buraya atın. Diskin sağlık ve performans bilgileri orada gösterilir. Ayrıca diskte kötü ve zayıf sektörler var ise belli olur.

Tahminen diskte sıkıntı var. Emin olmak için kontrol etmek lazım. Diski başka bir bilgisayara takma imkanınız yok ise deneme amaçlı bir de windows 7 32 bit kurmayı deneyin eğer işletim sistemi açılırsa dediğim program ile diskin durumuna bakmaya çalışın.

Kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.