Şimdi Ara

Disk Boot Failure hatası acil yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar ben pazar akşamı bilgisayarı kapattım pazartesi öğlen açtığımda DISK BOOT FAILURE , INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER hatasıyla karşılaştım neyse hallederim hemen dedim taktım windows 7 dvdsini entera bastım ama okumadı dvdyi 50 kere bastım enter'a tekrar tekrar aynı hatayı yazıyor sebebini anlayamadım herşeyi yaptım kafayı yicem nolur yardım edin ne yapabilirim sorun nerdedir nasıl düzelir vb..

• Format dvd'sini bilgisayarınıza taktığınızda, boot menüsünü açıp oradan dvd sürücünüzü seçip direk dvd'yi okumasını sağlayabilirsiniz. Boot menüsünü açmak için, hangi tuşa basıyorduk şu an aklımda değil ama F8 F9 veya Del. 'den bir tanesi.
  • Şimdi baktımda F9' muş. Bilgisayarı açtığınızda F9'a basıp direk ordan dwd sürücünüzü seçip, dvd'yi okumasını sağlayabilir veya F8' e basıp bios ayarlarına girip first boot device olarak dvd sürücünüzü gösterebilirsiniz. Kolay gelsin
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.