Bildirim
Disk Bölme
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
yardım ederseniz çok sevinirim birazdan format atcam ama nasıl yapsam karar veremedim -
yanlış biliyorsun format atarken diski böler sen hangi dosyanın nereye gideceği belli olmaz hem neye göre ayıracağı da belli olmaz...
şimdi şöyle yapacaksın..
1- önce diski böl, diyelim ki şu an diskin sadece bir parça sadece yerel disk C var, sen onu böl iki parça yap,eğer yapamazsan burdan bak adım adım uygulahttp://www.teknomania.com.tr/windows-10da-disk-bolme-nasil-yapilir-resimli-anlatim-347/
2-daha sonra yedeklerini D ye al resim foto müzik indirilenler vs artık ne varsa.
NOT:bildiğim kadarıyla steam dosylarını kopyalarsan formattan sonra tekrar çalışmaz formattan sonra sıfırdan indirmen lazım.
3-daha sonra format at ve format ekranında sadece yerel disk C ye format at.
NOT:diskin boyutu 300 bölerken 100 gb a böl bence
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X