Şimdi Ara

Disipline gider miyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün öğleden sonra ilk ders yazılımız vardı olduk yazılıdan çıktık başka bi dersten yazılı olucaktık biz bi ders sonra oluruz sanıyoduk ama öğretmenin son saat semineri varmış hemen sınav olduk.sınav bitti öğretmen bize eve gidiceksiniz dedi bizde arkadaşlarla yürüyerek gidelim dedik çarşıya kadar yürüdük yürürken yanımızdan müdür yardımcısı falan geçti bişey demedi.bugün 2. derste 2 tane müdür yardımcısı geldi "sizin ele başınız kim?" dediler bize bize "ne elebaşısı hocam?" dedik "dün neden topluca kaçtınız?" dediler bizde "hocam öğretmenimizin semineri vardı bize siz eve gidiceksiniz dedi" dedik onlarda "öğretmeninizin size izin verme yetkisi var mı?tek başınıza niye iş çeviriyonuz?dün 16 tane sınfın dersi boştu herkes aşağıdaydı bitek siz yoktunuz." dediler bizde "hocam geçen haftaki seminerlerde eve gitmiştik bundada öyle olur diye size sormadık eve gittik." dedik müdür yardımcısı öğretmene "yazın bunlar hakkında dilekçe verin disipline" dedi öğretmenimiz de "evet verelim zaten onlar son zamanlarda çok değiştiler belki ders olur." dedi (bu arada dersimizin olduğu öğretmen sınıf öğretmenimiz) sonra bizde bize eve gidiceksiniz diyen öğretmenle konuştuk "ben idareyle konuşurum" dedi

şimdi size birkaç tane sorum var

* bizi topluca disipline verebilirlermi bu durumda?
    * biz sınıf öğretmenimizin 2. dönem dersimize girmesini istemiyoruz.bunu için imza toplamak yeterli mi?

• birsey olmaz izin veren hoca konusur halleder
  • devamsızlık hakkı işe yarar belki
  • bu müdür yardımcıları niye hödük olmak zorunda
  • ööööfff
  • Tenefüs sırasında okuldan çıktıysanız disipline verebilirler. Ama bişey olmaz. Saçma eğitimcilerin ego tatmin etme yöntemleri işte...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Stada çanta ile girebilir miyiz ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1. verebilir adam zaten tavrını belirtmiş ama kendinizi iyi savunun hiç bir sey yapamaz giden öğrencilerin hepsi aynı seyleri söylemeli birbirinizi satmayın

2.imza toplayarak ilçe milli egitim veya il milli egitime basvurmanızın yetenecegin sanıyorum okul idaresini basvurmayın derim çünkü okul idaresine basvurursanız büyük ihtimalle öğretmen sizin dersinize gene gelir okul idaresi sizin dilekçenizi işkleme bile almayabilir

milli egitime basvurursanız dilekçenize bir cevap vermek zorundalar. öğretmeni neden istemediginiz soracaklatdır mantıklı bir sebebler bunun derim tek bu sebeb yetmez

not: ben bir öğretmenim ama her zaman haklının yanındayim bana göre siz haklısınız eger yanlış birbilgi vermediysen
  • Bi şey yapamazlar, korkutmak istemişler.
  • yok hocam içini ferah tut, topluca disipline verilme çok çok zor, bir öğrencinin gitmesi de anca hocaya filan küfretcek , birine çok kötü bişi yapacak vs.
  • birşey olmaz
    sizinde bildiğiniz gibi son sınavlar ortak
    biz toplu grup değiştirdik
    A'lar yanyana B'ler yanyana oldu
    hoca anca sınavları okuduktan sonra anladı toplu kopyadan disiplene gittik bütün sınıf aynı ifadeyi verince hiçbir şey olmadı
    anlıcağın korkma rahat ol!!!
    eminim öğrencilik hayatınızda çok kez disiplinle tehdit edilip disiplinin yakınalrından geçmemişsinizdir
    şahsen bende öle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TwinExist -- 16 Ocak 2008; 17:01:00 >
  • benim devamsızlık 0.5 gün:)
  • zaten hep bizim gözümüzü korkutmaya çalışıyolar vereceklerinden değil yani hem biz çıkarken ön kapıdan çıktık, okulun dışından dolandık arka kapıdan girdik, içerde arkadaşa baktık, tekrar çıktık kimse bize bişey demedi yani hem zaten sınıfta herkes aynı şeyi anlatçak (tabii çağarırsalar)
  • hiçbişi olmaz..müdür yardımcısı olayına gelince okul cadde üzerinde okuldan kaçan son sınıf 3-4 kişilik bi grup minibüse atlıyo bizim hödükte arabayla minibüsün önününü kesip bizimkileri indiriyo..
  • bizimde çok kötü bi öğretmenimiz vardı geçen sene. Bütün sınıf şikayetçiydi hocadan yinede değiştiremedik. İyiki bu sene dersimize girmiyor
  • Bişicik omaz. Bize de böyle çok yapmışlardı korkutmak için...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.