arkadaslar dişim o kadarki hassaski dondurma yediğimde soğuk birşey içtiğimde direk sızlıyor bazen soğukta nefesimi hızla içime çekince dişlerim acıyor artık buzlu su vs içemiyor evde sebil var soğuk suyu koyuyorum dışarıda biraz bekletiyorum öyle içiyorum hangi diş macunu iyi gelir acaba buna ?
çürümüş olabilir ona göre işaret parmağınla üstüne bi tıklat ağrıyorsa dişçiye görün yoksa bi sensodyne al
Sensodyne
kesinlikle bir çürüğün var dişçiye git
sensodynein başka türleri yok değilmi sendodyne alsam çözülür ?
teşekkürler
Benim dişler de çok fena. Sıcak/soğuk fark etmiyor , su içsem bile sızlıyor.
dişinde çürük çatlak vs olabilir en kısa sürede dişçiye görün yoksa çok acı çekmekle beraber yakın zamanda ağız kokusu da beraberinde gelebilir.
Sensodyn kullanabilirsin ama mutlaka iyi bir dişçiye görün derim. Geçen sene aynı dertten bende muzdariptim gittiğim dişçi problemi tam olarak anlayamadı sadece tartar temizliği yapıp fıraçala geçer demişti. (çürüğün başlangıcıymış meğersem) Uzunca bir süre boşladım ama tabi zamanla hiç çiğneyemez hale geldim. Sonuç: 1 ay kadar önce gittiğim başka bir dişçide o dişimin çürük olduğu anlaşıldı ve dolgu+kanal tedavisi ile kurtuldum.
bende çürük yok ama, soğuk birşey yediğimde veya içtiğimde sızlıyor dişlerim.
quote:
Orijinalden alıntı: Emrys
Sensodyn kullanabilirsin ama mutlaka iyi bir dişçiye görün derim. Geçen sene aynı dertten bende muzdariptim gittiğim dişçi problemi tam olarak anlayamadı sadece tartar temizliği yapıp fıraçala geçer demişti. (çürüğün başlangıcıymış meğersem) Uzunca bir süre boşladım ama tabi zamanla hiç çiğneyemez hale geldim. Sonuç: 1 ay kadar önce gittiğim başka bir dişçide o dişimin çürük olduğu anlaşıldı ve dolgu+kanal tedavisi ile kurtuldum.
yalnız benim tek bir diş değil bütün dişlerim 2-3 yıldır böyle birşey olsa olurdu sanırım şimdiye
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme