Şimdi Ara

DİŞİM SOĞUĞA KARŞI ÇOK HASSAS !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
8.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar dişim o kadarki hassaski dondurma yediğimde soğuk birşey içtiğimde direk sızlıyor bazen soğukta nefesimi hızla içime çekince dişlerim acıyor artık buzlu su vs içemiyor evde sebil var soğuk suyu koyuyorum dışarıda biraz bekletiyorum öyle içiyorum hangi diş macunu iyi gelir acaba buna ?



  • çürümüş olabilir ona göre işaret parmağınla üstüne bi tıklat ağrıyorsa dişçiye görün
    yoksa bi sensodyne al
  • Sensodyne
  • kesinlikle bir çürüğün var dişçiye git
  • sensodynein başka türleri yok değilmi sendodyne alsam çözülür ?

    teşekkürler
  • Benim dişler de çok fena. Sıcak/soğuk fark etmiyor , su içsem bile sızlıyor.
  • dişinde çürük çatlak vs olabilir en kısa sürede dişçiye görün yoksa çok acı çekmekle beraber yakın zamanda ağız kokusu da beraberinde gelebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bacaklarım çok mu ince
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Colgate Sensitive Pro-Relief
  • Hadi dondurma su olayında dişine değdirmeden bir şekilde idare ediyorsunda soğuk kavun karpuz yerken çok kötü oluyor.

    Alttaki adrese bakmanı tavsiye ederim.
    http://www.hassasiyetgunleri.com
  • Sensodyn kullanabilirsin ama mutlaka iyi bir dişçiye görün derim. Geçen sene aynı dertten bende muzdariptim gittiğim dişçi problemi tam olarak anlayamadı sadece tartar temizliği yapıp fıraçala geçer demişti. (çürüğün başlangıcıymış meğersem)
    Uzunca bir süre boşladım ama tabi zamanla hiç çiğneyemez hale geldim.
    Sonuç: 1 ay kadar önce gittiğim başka bir dişçide o dişimin çürük olduğu anlaşıldı ve dolgu+kanal tedavisi ile kurtuldum.
  • bende çürük yok ama, soğuk birşey yediğimde veya içtiğimde sızlıyor dişlerim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emrys

    Sensodyn kullanabilirsin ama mutlaka iyi bir dişçiye görün derim. Geçen sene aynı dertten bende muzdariptim gittiğim dişçi problemi tam olarak anlayamadı sadece tartar temizliği yapıp fıraçala geçer demişti. (çürüğün başlangıcıymış meğersem)
    Uzunca bir süre boşladım ama tabi zamanla hiç çiğneyemez hale geldim.
    Sonuç: 1 ay kadar önce gittiğim başka bir dişçide o dişimin çürük olduğu anlaşıldı ve dolgu+kanal tedavisi ile kurtuldum.

    yalnız benim tek bir diş değil bütün dişlerim 2-3 yıldır böyle birşey olsa olurdu sanırım şimdiye




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.