Şimdi Ara

Dişim feci ağrıyor. Bilen bi baksın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Müthiş bir diş ağrım var şuan. 3 gün önce gitmiştim hafif ağrıyordu dişim o ara. Kanal tedavisi dedi. Başladı kanal tedavisine ama kökleri temizlerken işte en son dedi hala sinirler var hissetmemen lazım hissediyosun dedi. Geçici dolgu yaptı haftaya gel dedi. Uyuşukluk geçince dokununca aşırı bir ağrı vardı beklemedim bir hafta bugün yine gittim. Dişim kırılmış onu çıkarttı. Geçici dolguyu da çıkarttı. Oraya pamuk tıkadı ve antibiyotik verdi iltihap var dedi. Haftaya gel dedi. Yüksek ihtimal çekilecekmiş.

İki hap içtim. Şuan dişe değmeyince sadece hafif bir ağrı var. Ama alt dişim dokunsun mesela çenemi kapatınca, beynime kadar öyle bir ağrı oluyor ki zıplıyorum resmen yerimden. Normal mi iltihabın bu kadar ağrı yapması. Doktor mu bi sıkıntı yaptı. Var mı fikri olan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İltihap döneminde oldukça normal kronik ağrı olsa kesinlikle tekrar gidin derdim ama dokununca oluyormuş.Dişteki iltihabı boyun gibi hassas bir büyük bir sivilce gibi düşünün nasıl dokununca sızlar bu da aynı.Dişte daha fazla sinir olduğu için daha fazla hissediyorsunuz acıyı.

Kanal bittikten sonra dolgu yapılacak dişçiden çıkınca pek bir şey hissetmezsiniz ancak aynı günün akşamı ve ilerleyen günlerde de yemek yerken ağrı yapabilir sinirler alınmış olmasına rağmen diş hassaslaşabiliyor.Ama ilerleyen günlerde geçiyor merak etmeyin.

Şimdiden büyük geçmiş olsun diş ağrısını ancak yaşayan bilir.
  • Rakı bas.
  • 2 hafta önce iltihap için gittim sabah akşam kalçadan iğne verdi 10 tane + hap

Geçen hafta çekti kurtuldum bu haftada diş taktirmak için gidicrm

• Bende seninle ayni durumdayim su an.Sali aksami kanal tedavisi oldum gelecek saliya randevu verdi pamukla geziyorum agri devam etmekte,antibiyotik ve agri kesici kullaniyorum.3 kanalli oldugunu soyledi 20 dk falan oynu biseyler yapti gozumu acmadim bile 2-3 seansta bitirmeye calisirim durama gore dedi sali gunu editlerim.

• Benimde dişim çok ağrıyordu iltihap kapmış. Ağrı kesici dolarex kullandım o iyi gelmişti bana ama senin durumun daha beter heralde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Diş ağrısı... En nefret ettiğim şey.

Geçmiş olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sadece ağrı kesici tavsiyesi verebilirim.

Arveles adlı ilaç iyi geliyor diş ağrısına. Diş için en iyi ağrı kesicilerden biri.
  • Hala iltihap kurutucu kullanıyorum. Klomaks adı 1000 mg günde iki kez. Hiçbir değişme yok. Dokunamıyorum hala dişe. Başka bişey mi var acaba yav. Yoksa gereksiz kuruntu mu yapıyorum ben.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.