Şimdi Ara

Disim Cekilecek Korkuyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar benim dis tedavim var. Damak cok dar . Agzi actilar fakat en az 3 dis cekilecek. Hem de kalici disler bunlar. Tabiki yerine yenileri gelecek ve agzim duzelecek :D

Doktor hic korkmamami aci cekmeyecegimi soyledi. Fakat hala korkuyorum.

Dis cekilirken agri yapiyor mu? Aciyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Azı dişim çekildi , ağrı yok sızı yok iğneden korkmayın ucu gerçekten ince ve hissetmiyorsunuz
  • Disi boyle tutup cekmeyecek mi?
    O zaman aci olur mu ki :D

Kopek disler gidecek benim de

• Dostum diş tıp alanında korkulacak en son şeydir bence tek seansta 7 dolgu 1 diş çekimi yaptırdım ben hiç etkilemedi.zaten uyuşturucuyu veriyor ağzına çekiçle vursalar birşey hissetmiyosun.
    Birazda psikolojinle alakalı kaç yaşındasın bilmiyorum hayatın diğer zorluklarının yanında diş çekimi ağrısı nedir ki ?
  • Acısa da 3-4 saniye ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Acısa da 3-4 saniye ya.
    İğneden sonra acıma olmaz korkma bende azı çektirdim bi sıkıntı yok
  • İyi o zaman korkmayayim :D tesekkurler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    disimde siyah curuk var
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iğne vurulurken gözünü kapat ve acıya 5 sanıye kadar dayan emin ol iğne 100 kat daha fazla acı verıyordur dısın cekılmesınden dıs cekılırken catır cutur ses gelıyo sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unbelievable7

iğne vurulurken gözünü kapat ve acıya 5 sanıye kadar dayan emin ol iğne 100 kat daha fazla acı verıyordur dısın cekılmesınden dıs cekılırken catır cutur ses gelıyo sadece
    http://www.mynet.com/haber/guncel/disi-cekilirken-cenesi-kirildi-696849-1
  • quote:

Orijinalden alıntı: PI Exon

http://www.mynet.com/haber/guncel/disi-cekilirken-cenesi-kirildi-696849-1

Alıntıları Göster
    Niye çektiriyon.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

Niye çektiriyon.

Alıntıları Göster
    Yerine implant mı yaptıracaksın?

Korkmana gerek yok zaten anestezi altında olacaksın hissetmezsin diş çekimi duruma göre iki dakika da sürebilir on dakika da. Tornavidaya benzer bir aletle dişin ortasından kırıp kaldıraç sistemi gibi çıkaracak dişi, 24 saate dek sızıntı şeklinde kanama gelebilir onu zaten doktor sana söyler ama kısacası korkma.

edit: köpek dişleri çektiriyormuşsun galiba ortodontik tedavi için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gianuzzi Yarımayı -- 12 Aralık 2013; 18:47:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gianuzzi Yarımayı

Yerine implant mı yaptıracaksın?

Korkmana gerek yok zaten anestezi altında olacaksın hissetmezsin diş çekimi duruma göre iki dakika da sürebilir on dakika da. Tornavidaya benzer bir aletle dişin ortasından kırıp kaldıraç sistemi gibi çıkaracak dişi, 24 saate dek sızıntı şeklinde kanama gelebilir onu zaten doktor sana söyler ama kısacası korkma.

edit: köpek dişleri çektiriyormuşsun galiba ortodontik tedavi için

Alıntıları Göster
    Ağzım dar. Dişlerin çıkacak yeri yok :( Son mesajları okuyunca tırstım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Jesse-Pinkman

Az ötede yaşa

• quote:

Orijinalden alıntı: Tesla_Reyiz

Alıntıları Göster
    Benim de üstten 2 diş çekilecek tel tedavisi yüzünden. Bakalım henüz tarih vermedi ama yakındır. Ben de biraz tırsıyorum ama sana bir tavsiyem var. İğne yaptıktan sonra sprey'de sıktır. 2 kat uyuşsun. Hiç bi şey hissetmezsin. Hatta önce sprey sonra iğne. İğneyi de hissetmezsin. On numara beş yıldız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bc_

Benim de üstten 2 diş çekilecek tel tedavisi yüzünden. Bakalım henüz tarih vermedi ama yakındır. Ben de biraz tırsıyorum ama sana bir tavsiyem var. İğne yaptıktan sonra sprey'de sıktır. 2 kat uyuşsun. Hiç bi şey hissetmezsin. Hatta önce sprey sonra iğne. İğneyi de hissetmezsin. On numara beş yıldız :)

Alıntıları Göster
    Sprey sıkacak zaten. İğne de var sa acı yoktur. Diş çektirme keyf :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: HarDefection

Kalıcı dişler demişsin de kalıcı dişlerin yerine yeni diş çıkmaz ondan sordum implant mı yaptırılacak diye, ya da çektireceğin dişler yirmilik diş mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gianuzzi Yarımayı -- 14 Aralık 2013; 23:09:58 >
  • quote:

quote:

Kalıcı dişler demişsin de kalıcı dişlerin yerine yeni diş çıkmaz ondan sordum implant mı yaptırılacak diye, ya da çektireceğin dişler yirmilik diş mi?

Alıntıları Göster
    Aynı işlemi yıllar evvel bende yaptırmıştım.köpek dişleri damakta çıkacak yer olmadığı için diş sırasını bozmuştu.Dişçi 2 köpek dişinide aldı ve yeni dişlerim inanılmaz hızlı yerine gelmişti.sana tavsiyem,dişçiye gitmeden önce mutlaka yemek ye ve diş çekiminden 30 dk önce etkili bir ağrı kesici al ( birden fazla diş çekileceği için morfin etkisi geçtiğinde baş ağrın olmaması için) sonrasında rahat edersin.diş çekimi esnasında çekeceğin en fazla ağrı iğne yapılırken olacak,korkma hiç.şimdiden geçmiş olsun..

• Ergüncan ?

• quote:

quote:

14 yaşındayım. Ortodonti tedavisindeyim. Bazı dişlerim çıkmadı yer yok da onda :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egnuels

Aynı işlemi yıllar evvel bende yaptırmıştım.köpek dişleri damakta çıkacak yer olmadığı için diş sırasını bozmuştu.Dişçi 2 köpek dişinide aldı ve yeni dişlerim inanılmaz hızlı yerine gelmişti.sana tavsiyem,dişçiye gitmeden önce mutlaka yemek ye ve diş çekiminden 30 dk önce etkili bir ağrı kesici al ( birden fazla diş çekileceği için morfin etkisi geçtiğinde baş ağrın olmaması için) sonrasında rahat edersin.diş çekimi esnasında çekeceğin en fazla ağrı iğne yapılırken olacak,korkma hiç.şimdiden geçmiş olsun..

Bir örnek versen de alsam :P Bu arada rahatladım dostum. Son kontrolde de dişçi de söyledi zaten :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.