Şimdi Ara

Dişi ahli ciklet balığı yumurtalarını yuttu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim dişi ahli ciklet balığım şimdiye kadar 2 defa ağzına yumurta topladı
    ve aradan 5 gün geçti ve her ikisindede yumurtaları yuttu.
    Ymurta topladığını fark ettiğimde dişi balığı diğerlerinden ayırmıştım ama yinede yumurtalara sahip olamadım
    Acaba bi dahaki sefere ne yapabilirim.
    Teşekkür ediyorum

• Akvaryumunuzun boyutlari nedir?akvaryumda beslediginiz balik türlerini ve kac adet balik oldugunu yazabilirmisiniz.ilk aklima gelen problem baligi ayirmaniz olmus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamesdean0701

Akvaryumunuzun boyutlari nedir?akvaryumda beslediginiz balik türlerini ve kac adet balik oldugunu yazabilirmisiniz.ilk aklima gelen problem baligi ayirmaniz olmus.

akvaryumda 20 adet 8 aylık karışık ciklet balığı var, akvaryum 100 litre
  • Akvaryumda çok balık var. 2 tane sajica beslemeniz daha uygun olur. 100 litreye 20 balık çok fazla.
  • Birincisi 100 litrede 1 erkek 4 dişi iyi olur.Aslında ahli için daha yüksek kapasiteli olsa iyi hem boy atma hem rengini gösterme için.
    İkincisi saklanma ortamı için kaya mağara vs şarttır.Yoksa yavruda atar yumurtada yutar.
    Balık ilk bir iki üç denemelerde yumurtaları yutabilir atabilir.Bazı anaçlar huy edinmiştir hep atar iyi takip edin.20 gün olmadan ayırmayın akvaryumda rahatsız etmeyin rahatsız eden başka türler varsa çıkarın o türü.
    daha sonra yakalanıp kusturulabilir yada bol saklanma alanları varsa akvaryum uzun ise 120cm gibi hiç dokunmamak en iyisi kendisi bırakır yavruyu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CallOfTheWild -- 2 Nisan 2012; 16:18:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Japon balığı mı Betta mı ?
    15 yıl önce açıldı
    JAPON BALIĞI YENİRMİ?
    9 yıl önce açıldı
    BILDIRCIN YUMURTASI İÇEN VARMI !
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.