Şimdi Ara

Dishonored 2 – Corvo Oynanış Fragmanı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: darkdogan

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orijinalden alıntı: emmre129

    Kendince korsanı haklı göstermeye çalışmışsın ama tepki öyle korsan kullanarak gösterilmez. Hepsi birer lükstür oynamak veya kullanmak zorunda değilsin.
    </blockquote>
    Peki cok bilmiş arkadasim sen hic oyun oynamiyosun anlaşılan.Ayrica sizin bu cok bilmis bakis acinizla oyun haberleri takip etmek yalnis.Korsani destekliyorum kime ne?Babanin sirketimi yapiyor oyunlari!her boka karsi yorum yazacaginiza birazda kafayi calistirip destek olsaydiniz simdiye fiyatlar coktan alinabilir düzeye gelmisti.


    Sen kafayı çalıştırmışsın çok düzgün korsanı savunarak belli.
  • kesinlikle GOTY olacak
  • Steam üzerinden değil Kinguin ve G2A gibi siteleri tavsiye ederim. Oyun gelirsek ilk oyun benim için inanılmaz bir oyundu, iyi bir oyun değil efsane bir oyundu. İlk oyun gibi her bölüm için büyük yan görev ve sırların çıktığı geniş HUB'lar, NPC'lerin kendi aralarında görevi tamamlamak için ipucu veren ve hikayeyi derinleştiren konuşmalar, bir sürü iş olsun diye yazılmamış kitap ve notlar, bir bölümü bitirmek için bir den fazla yol olmasını bekliyorum. En iyi stealth oyunlarından biri olmasına rağmen ikinci oyunda stealth için daha fazla kullanılacak güç ve ekipman bekliyorum bir de yine ilk oyundaki iş olsun diye konulmuş iki son yapmazlar umarım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emmre129

    Kendince korsanı haklı göstermeye çalışmışsın ama tepki öyle korsan kullanarak gösterilmez. Hepsi birer lükstür oynamak veya kullanmak zorunda değilsin.

    Aynısını diyorum arkadaşlara kızıyorlar.Başkasının yıllarca üzerinde uğraştığı şeyi çalmaya zorluyorlar mı? Hayır.Peki bahaneleri yaptığı hırsızlığın ahlaksızlığını azaltır mı? Hayır.
    Edit : Ben de çok uzun süre korsan kullandım yaş küçükken tabii.O yüzden hadi küçük bir çocuk olanlar falan neyse işin arasında anne-baba oluyor bir şey diyemem ama, az çok kenara 3-5 atıp alabilecek durumda olanlara lafım.He bir de mesela ben bir çok üzerinden süre geçipte ucuzlamış oyunları aldım, onları oynuyorum.Zaman geçtiğinde yeni çıkmış olanlar ucuzluyor.Sonra da onları alıyorum.Eğer çok istersem bir tanesini çıktığı gibi alıyorum.Hepsini de çıktığı gibi oynamak zorunda mısınız? Hayır.Hem hepsi benim olsun hem de param gitmesin.
    Edit 2 : He bir de almaya niyetleri olsa G2A, kinguin linki atanlara kulak verirler zaten.Kimse size gidip steam'den 220 tl verin demiyor.Ben de steam'de 220 tl olan Doom'a G2A'dan 105 liraya pre-order vermiştim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 14 Eylül 2016; 2:56:58 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: 2K

    Steam üzerinden değil Kinguin ve G2A gibi siteleri tavsiye ederim. Oyun gelirsek ilk oyun benim için inanılmaz bir oyundu, iyi bir oyun değil efsane bir oyundu. İlk oyun gibi her bölüm için büyük yan görev ve sırların çıktığı geniş HUB'lar, NPC'lerin kendi aralarında görevi tamamlamak için ipucu veren ve hikayeyi derinleştiren konuşmalar, bir sürü iş olsun diye yazılmamış kitap ve notlar, bir bölümü bitirmek için bir den fazla yol olmasını bekliyorum. En iyi stealth oyunlarından biri olmasına rağmen ikinci oyunda stealth için daha fazla kullanılacak güç ve ekipman bekliyorum bir de yine ilk oyundaki iş olsun diye konulmuş iki son yapmazlar umarım.


    oyunda 3 son var .d

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 1. oyunun sonunda Corvo ölmüştü sanırım.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Peki tepkinizi korsan kullanacağınıza,Hiç almayarak gösterin diyen arkadaş...Peki korsan kullanmak hiç almamak değilmi zaten...Kendinizi çok akıllı zannediyorsunuz,Bu fiyat politikasıyla çıkan oyunlarla hayatta işim olmaz,Ha korsan oynamışım,Ha hiç almamışım aynı şey...Böyle adam gibi Witcher 3 fiyatlarıyla çıksınlar ciğerimi yesinler,Ama bu oyunlara bu kadar para vermek,Altın suyuna batırılmış metali altın fiyatına almak gibi birşey,Neyse sonunu boşverin..
  • Babblebabble kullanıcısına yanıt
    Bosuna dil dokuyoruz burda, ne desek bos yine kendilerini hakli saniyorlar bu kafalar yuzunden bu durumdayiz zaten...

    Beyin yoksunu misafir arkadasim ikisi ayni sey degil. Korsan kullanmakla hic oynanamak arasindaki farki ayirt edemiyorsan sana diyecek sozum yok.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyin kafasını yaşıyorsun misafir arkadaş, örneğin ekmek pahalı tepki göstermek fırından ekmek mi çalalım, senin düşüncen ile arasında hiç bir fark yok.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: emmre129

    Bosuna dil dokuyoruz burda, ne desek bos yine kendilerini hakli saniyorlar bu kafalar yuzunden bu durumdayiz zaten...

    Beyin yoksunu misafir arkadasim ikisi ayni sey degil. Korsan kullanmakla hic oynanamak arasindaki farki ayirt edemiyorsan sana diyecek sozum yok.


    Adam haklı hiç söylenme.Ne diyor bak sen bana kelek yaparsan bende sana kelek yaparım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ankara

    Neyin kafasını yaşıyorsun misafir arkadaş, örneğin ekmek pahalı tepki göstermek fırından ekmek mi çalalım, senin düşüncen ile arasında hiç bir fark yok.


    Karşı taraf şerefsizlik yapıyorsa fabrikasını bile çalarım,Başlatmayın şimdi hak hukukunuzdan, Bu oyunların fiyatları neden bu kadar arttı o kadar orjinal aldıkta ne oldu, Ulan bir oyunun başında 200tl yazıyorsa,Şimdi biz bu oyunu alıyorsak bu bizim emeklerimizin hırsızlığı anlamına gelmiyormu, o kadar çalış çabala git kazık ye sonrada ben orjinal aldım oley ülkemi destekledim dee..O zaman bana kaliteli,Çok hataları olmayan,DLC paketi olmayan,Dolu dolu oyun vereceksin kardeşim..Gün geçtikçe çaktırmadan biraz biraz arttırıyorlar fiyatları,Neredeyse 2 katına çıktı fiyatlar..Eğer benim zihniyetim aptalcaysa sizin zihniyetiniz çok mantıklı zaten..Bide diyorlar oyun çıkar çıkmaz almayın fiyatlarının düşmesini bekleyin,Eğer bu firmalar kazıkçı zihniyetle çıkarıyorsa oyunlarını bende neden destekleyim bu firmaları,Elimden geldiğince korsan oynamaya çalışırım,Konsoldada hayatta kazındırmam onlara gider 2. el alırım..Ben buyum istediğinizi deyin,hiç bi zaman kıvırtmam inkar etmem.Hak neyse odur..




  • GhostTurk61 kullanıcısına yanıt
    Nasıl 3 ? Cidden soruyorum ben iki sonu gördüm diğer son için ne yapmak gerekiyor. Ben yıllardır iki son ikisini de gördüm diye biliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spoiler

    -high kaosda prensesi kurtarma sadece yürü adamla uçurumdan düşüyor :D
    quote:

    Orjinalden alıntı: 2

    Nasıl 3 ? Cidden soruyorum ben iki sonu gördüm diğer son için ne yapmak gerekiyor. Ben yıllardır iki son ikisini de gördüm diye biliyorum. <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt="">

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.