Şimdi Ara

Disenchant

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben enchanting oldum ve dglerde düsen itemlerde disenchant butonu benim sayemde acılıyor ancak ben disenchantımı gelistirmek icin cok para harcadım (bana göre cok ) fakat herkes disenchant butonuna basabiliyor bunu engellemenin bir yolu var mı?

• engellemenin yolu yok, fakat ha o adam DE ile rolü kazanmış ha Greed ile, SENİN AÇINDAN değişen nedir anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altugaaa

engellemenin yolu yok, fakat ha o adam DE ile rolü kazanmış ha Greed ile, SENİN AÇINDAN değişen nedir anlayamadım.

O DE yi kazandıgı zaman ben yapamıyorum DE (yapabiliyorsam da ben bilmiyorum öyle birsey varsa söyleyin lütfen)
  • o Greed ile kazandığı zaman da sana bir şey düşmüyor, değişen bir şey yok yani Bu sistem ilk geldiğinde enchanterlar çok ağlamışlardı AH fiyatları düşecek diye, fakat artık alışmış gibiler kimse irdelemiyor.
  • AH daki enChanting matların fiyatları düşüyor benCe kötü oldu.
  • bir enchanter/tailor olarak şunu söyleyebilirim kasam kuru bakır tam takır
    iki skillim de 450/450 olmadı daha 425'lerde falanım
    ilk olarak tailoring den para kazanamıyosun çünkü yaptığın itemları kırman gerekiyor ki enchanting gelişsin diye
    kırdığın itemlerı da enchanting de kullanıyosun o taşlardan da hayır gelmiyo
    ayrıca level 58 de outland de gittim enc'i geliştirmek için 1-60 arası dünyadan düşen itemları kırman lazım enchanting i outland'e taşıyana kadar bid bid diye diye anam ağladı sırf bunun için 68 de northrend'e gitmedinm 70'e kadar outland de görev yaptım
    şimdi 80 olalı biraz oldu ama hala param yok çünkü skilleri geliştirmeye çalışıyorum
    geriye bir tek dungeonlardan düşen mor taşlar kalıyor bana düşmeyen itemi başka ne yaparsa yapsın tabiki beni ilgilendirmez ama
    bu olay taşların değerini düşürüyor 25-30g 'a satılmaya başladı bizim serverda zaten mor itemi direk verndora satsan sana 25g verir
    herb/alc ile para basıyodum miner/engineer ile hiç para derdim olmuyordu ama enc /tailor da para yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Hirbag

AH daki enChanting matların fiyatları düşüyor benCe kötü oldu.

Arkadaşa katılıyorum. Eskiden sadece oyuna Low Level Dungeon'ları farmlayıp para kastığım günler vardı, artık o da eskide kaldı gibi gözüküyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RARE MAGİC LEGEND NOVA
    13 yıl önce açıldı
    İmmortal boost
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.