Merhaba arkadaşlar Yaklaşık 1 yıldır gb discovery kullanıyorum ve ben de çoğu kullanıcı gibi şarj soketi sorunu yaşadım ve burada okuduklarımdan sonra(garanti kapsamına girmediği, ek ücret istendiği) açıkçası garantiye de göndermek istemedim ve bir süre güç bela şarj etmeye çalıştım fakat en son telefonumu hiç şarj edemez hale geldiğimde mecbur telpaya yolladım ankaradan bir teknik servis aracılığıyla.Ayrıca hazır göndermişken bozulan şarj aletimi ve kulaklığımı da vereyim dedim ama açıkçası onlarda değişim yapılacağını pek düşünmüyordum kullanıcı hatası diyip göndereceklerini düşündüm.Ve bir sorunum daha vardı :) ölü piksel..ekranın alt ortalarında micinik bir nokta şeklindeydi ve beni pek de rahatsız etmiyordu ama sonhuçta telefon garantiye gidiyor dedim bunu da söyleyim.Ve bir ay rahat beklerim tüm bu sorunlardan sonra dedim.3 şubatta telefonum gitti ve çok ilginç bir şekilde 7 şubatta telefonunuzun onarımı yapılmıştır gelip alabilirsiniz diye mesaj geldi.Ve almaya gittiğimde şarj soketim,ekranım,şarj aletim ve kulaklığım değişmişti ve tek kuruş ödemedim. Ben mi iyi zamanına denk geldim yoksa telpa tüm şikayetlerden sonra kendini mi geliştirdi bilemem ama beklediğimin çok üstünde bir performanstı ve çok memnum kaldım. Elimde şarj aletini oynata oynata şarj etmeye çalıştığım günlere yazık :)