Şimdi Ara

discovery rootlu cihaz ota ile guncellenirken sorun cikarir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Discovery icin 4 guncelleme yolda diyolar yani resmi agizdan boyle bi duyum yok ama soylentiler iste.zaten su anda sistem guncellemesinde guncelle dedgimizde ag hatasi var diyo bu da bazi sitelerden baktigimda gecmiste guncelleme gelmeden once boyle bi uyari veriyomus.neyse lafi fazla uzattim cihazi rootladim ben guncelleme geldiginde rootu kaldirmadan guncellersek herhangi bi sorunla karsilasirmiyiz?

Bi de konu acmisken baska bi soru daha sorayim benim ekranimda video izlerken goz kirpma sorunu oluyo dh deki bu sorunla ilgili tum cozumlere baktim gelistirici secenkleri falan ama olmadi benim gibi sorunu olupta cozen var mi?

Cevaplariniz icin tesekkur ederim arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Sorun olmaz. Olursa da root'u kaldirirsin. Tek tusa basiyorsun kalkiyor zaten mesele ne o zaman?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rootlu iken güncelleme olmuyor sanırım kaldırman gerekli

• Tesekkurler arkadaslar.konuyu acmamin sebebi en dogrusu ne ise onu yapmak ve bu konuda arastirma yapmak isteyenlere faydali bi konu olsun diye actim.ben arastirdim bulamadim oyuzden actim konuyu.

• Custom recovery olursa telefonda güncellemeyi alırsın ama yükleyemezsin. Root un güncellemeyi engelleyeceğini zannetmiyorum.
  • Tesekkurler kardesim:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android box lara root atilir mi?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.