Şimdi Ara

Discovery-Iphone 4-Lumia 520

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu telefonlar arasında kararsız kaldım.Gelecek ay alacağım.Bütce 650 lira hangisini alsam? Discovery ve 520'yi sıfır,iphone 4'ü 2.el almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz nedir ? Bu cihazlar dışında başka tavsiyelere de açığım.Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• 2. el olayına ben biraz soğuk bakıyorum. sonuçta tecavüze mi uğradı el bebek gül bebekmi kullanıldi bilinmez.
    onun haricinde GMD mi 520 mi dersen ben 520 derim. stabil çalışması daha iyidir.
    ama herkesin de dediği gibi oyun oynamayı çok seviyorsan GMD al.
    ama temiz kullanıldığına inandığın iphone bulursan alma çünki 4s değilse bi işe yaramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavzerturk

2. el olayına ben biraz soğuk bakıyorum. sonuçta tecavüze mi uğradı el bebek gül bebekmi kullanıldi bilinmez.
    onun haricinde GMD mi 520 mi dersen ben 520 derim. stabil çalışması daha iyidir.
    ama temiz kullanıldığına inandığın iphone bulursan alma çünki 4s değilse bi işe yaramaz.

Bilgiler için teşekkürler.Size soruyorum iphone 4 yazılımı ve dış görünüşü bakımından sizce diğerlerinden daha iyi değil midir ? Çok kararsızım iphone yazılımı ve dış görünüşü bakımından cezbediyor GMD sadece dış görünüşü bakımından cezbediyor yazılımı beni korkutuyor.520 zaten yazılım yönünden stabil olmasını seviyorum
  • Dıscovery bulasma,asağıdakı lınkı genıs bır zamanında ıncelemenı onerırım kardesım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grndy80

Dıscovery bulasma,asağıdakı lınkı genıs bır zamanında ıncelemenı onerırım kardesım.

Teşekkür ederim,inceleyeceğim.
  • 520 al derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

520 al derim

Kullancısı mısınız ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • focustrans kullanıcısına yanıt
    malesef değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

malesef değilim

Peki neye göre değerlendirdiniz?
    ip4 ios 7 ile birlikte çok yavaşladı hemen hemen devrini kapadı, gmdnin sorunları var öneririm ama önerince sorunlu diyorlar, 0 alma imkanın olduğu için 520 dedim
  • Dıscovery

• quote:

Orijinalden alıntı: jerome34

Dıscovery

iphone 4 önermem devri kapandı onun hem sorunları var . discovery sana kalmış marka takıntın yoksa al benim en az 8-9 arkadaşımda var sadece 1 kişide ekranla ilgili bir sorun gördüm o kadar.geriye L520 kalıyor onunda flaşı ve ön kamerası yok + bir de ekranı diğer lumia telefonlarına göre kötü duruyor parlaklığı vb biraz az. eğer flaş ve ekran senin için çok önemli değil ise ve stabil bir tel.arıyorsan L520 öneririm.
  • jerome34 kullanıcısına yanıt
    kusura bakma kardeş senin yorumun altına yazmışım farketmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: focustrans

quote:

Orijinalden alıntı: mavzerturk

2. el olayına ben biraz soğuk bakıyorum. sonuçta tecavüze mi uğradı el bebek gül bebekmi kullanıldi bilinmez.

Bilgiler için teşekkürler.Size soruyorum iphone 4 yazılımı ve dış görünüşü bakımından sizce diğerlerinden daha iyi değil midir ? Çok kararsızım iphone yazılımı ve dış görünüşü bakımından cezbediyor GMD sadece dış görünüşü bakımından cezbediyor yazılımı beni korkutuyor.520 zaten yazılım yönünden stabil olmasını seviyorum

iphone 4 görünüşü güzel ama ios 6 yüklü ise rahat kullanabilirsin. ama ios 7 güncellemesi almış bi telefon ise sıkıntılı. aldığına pişman bile olabilirsin. ayrıca işlemcisi şuanki zamana göre baya bi geri planda.
    onun haricinde GMD nin görünüşü pek bi çekiciliği yok bana göre.
    arkadaşın GMD sini az bi kurcaladım. ikon ları ve geçişleri hoşuma gitmedi. akıcılık yok gibi sanki.

• biraz daha koy Xperia sp.al.derim

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞahEser

biraz daha koy Xperia sp.al.derim

biraz mı :D:D adam 500-600 arası tellerden secim yapmaya çalışıyor sen gelmişsin 1000-1100 tl arası tel öneriyon hacı az mantık ya :D

• Uslubuna dikkat et. Su an enpara ile 800 liraya sp alinabiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞahEser

Uslubuna dikkat et. Su an enpara ile 800 liraya sp alinabiliyor

Aynen garantisi kimden ,

Bkz : Sarı çizmeli Mehmet ağa

Belirttiğin telefonlar içinden L520 en öne çıkanı. Neden? Nokia'nın kamera kalitesi diğer cihazlara göre çok çok daha iyi. Ayrıca Nokia kendi geliştirdiği o kadar çok kamera uygulaması var ki yaptıklarına hayret edersin.

Bir L920 kullanıcısı olarak mağazasının biraz eksik olduğunu söyleyebilirim ama sanıldığı kadar da çok eksik değil. Gayet güzel ve akıcı oyunlar mevcut. Kullanışlı ve işe yarar uygulamalarda mevcut.

iPhone 4 IOS 7'den sonra tamamen rafa kaldırıldı. Apple'nında istediği bu zaten, herkesi yeni cihazlara yönelmek zorunda bırakıyorlar. Nokia'nın Lumia serisi gerçekten elverişli.

600-700 lira bütçeyle Android'e hiç bulaşmamak lazım.

Tabi ki bunlar benim düşüncem. En iyisi bir elektronik mağazasına gidip her cihazı eline alman. Eline en uygun olanı sen seçmelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JB.Burak

Belirttiğin telefonlar içinden L520 en öne çıkanı. Neden? Nokia'nın kamera kalitesi diğer cihazlara göre çok çok daha iyi. Ayrıca Nokia kendi geliştirdiği o kadar çok kamera uygulaması var ki yaptıklarına hayret edersin.

Bir L920 kullanıcısı olarak mağazasının biraz eksik olduğunu söyleyebilirim ama sanıldığı kadar da çok eksik değil. Gayet güzel ve akıcı oyunlar mevcut. Kullanışlı ve işe yarar uygulamalarda mevcut.

iPhone 4 IOS 7'den sonra tamamen rafa kaldırıldı. Apple'nında istediği bu zaten, herkesi yeni cihazlara yönelmek zorunda bırakıyorlar. Nokia'nın Lumia serisi gerçekten elverişli.

600-700 lira bütçeyle Android'e hiç bulaşmamak lazım.

Tabi ki bunlar benim düşüncem. En iyisi bir elektronik mağazasına gidip her cihazı eline alman. Eline en uygun olanı sen seçmelisin.

GMD'nin büyük ekranı cezbediyor beni ama şöyle bir şey var şu an kullandığım cihaz turkcellin maxiplus 5 cihazı.Telefonda android var ve bu telefon beni öyle bi soğuttu ki androidden anlatamam bilmiyorum o telefonda ısınabilir miyim acaba.Nokia'ya gelecek olursak marketle pek işim yok aslında.Telefonda oyun oynamayı pek sevmem.Benim için whatsapp,twitter,facebook,internet programı,müzik çaları,foursquare,instagram,viber,gmail,fb messenger,youtube vb gibi programlar tam anlamıyla kasmadan çalışsın yeter.Kamera da pek önemli değil çünkü fotoğraf çektiğim sayılıdır.Benim için nokia iyi gibi görünüyor ama tabi senin dediğin gibi incelemek şart.Ayrıca şöyle bi sorum var lumiada bildirim sorunu var diye biliyorum şu anda.Yani fb,twitter gibi bildirim gerektriren programlarda anlık bildirim olmuyormuş telefon yarım saatte bir güncellenince öyle geliyormuş bildirimler bu doğru mudur ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.