Şimdi Ara

Discovery Elite Pil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elite pil surem pile laf atanlar utansin
     Discovery Elite Pil

Discovery Elite Pil
     Discovery Elite Pil

Discovery Elite Pil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 10 dk gta acıp sonra telefona dokunmazsan 20 saatıde gorursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

10 dk gta acıp sonra telefona dokunmazsan 20 saatıde gorursun.

3 saate yakin wifi acikti faceye nete falan da girdim bu stock ROM değil zaten hocam Stock berbat :) GM yazilimda berbat :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Candar77

quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

10 dk gta acıp sonra telefona dokunmazsan 20 saatıde gorursun.

3 saate yakin wifi acikti faceye nete falan da girdim bu stock ROM değil zaten hocam Stock berbat :) GM yazilimda berbat :)

ona cevap bile vermeye değmez vaktinde 5 ayrı nicle giriş yapıp sistemli olarak gmd kötülemesi yaptığı deşifre edilen bir kişi o

http://forum.donanimhaber.com/m_85002232/f_//tm.htm#85002232

• İnternet sürekli açık,sürekli viber sms kullanımı 4-5 saat ekran süresi alıyorum.

Güç tasarruf modunda en düşük parlaklıkta hiç birşey yapmadan (toplam 45dk oyun oynamak tahminen oyunu açıp beklediniz ekran açık şekilde menüde) bu süreyi almak gayet normal.iyi geceler.

edit:cihazım ascend p6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodisCoking -- 4 Haziran 2014; 1:33:14 >
  • Noldu telpa cavit islerinizmi bozuldu,satislarmi dustu bana sardin yine..dandik cin oyuncagini piyasaya pompaladiniz ama her zaman israrla paylasimlarima devm edecegim.

bır deyım vardır dınıme soven musluman olsa dıye ..

ayrıca az bıraz zeka parıltısı gosterın kardesım,esas hesabınız banlanmıs o arada dıger hesaptan taarruz etcen bana tamam onu anladıkta,barı cavit yerıne dırekt tersten nıye tivac dıye nıck alırsın hemde 2003 yılında ıkısıde ah cavit ahh bu yenı turkcell telefonu ve moto g sızın dandık dıscovery satıslarını kestı ıyıce kendını kaybettın yaa yapma boyle hatalar..

Discovery Elite Pil Discovery Elite Pil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevejones -- 4 Haziran 2014; 8:25:04 >

• Konu dh ifşa team e dönmüş

Konuya yardımcı

Discovery Elite Pil
    https://store.donanimhaber.com/f7/a7/37/f7a7379bbf12ccea99e21e178fb9a35a.png
     Discovery Elite Pil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooL_ROMEO -- 4 Haziran 2014; 12:40:43 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.