Şimdi Ara

Discovery elite almayı düşünüyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • özellikleri mükemmel. arkadaşta var bugün inceledim hayran oldum.

• Hata yaparsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen hata edersin onun yerine LG G2 al bin basar
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeknolojiyiSevenAdam

Aynen hata edersin onun yerine LG G2 al bin basar

+1

Fason cin cihazlarina para kaptirmayin.

• G2 32

• quote:

+1 katiliyorum
  • Almış biri olarak söylüyorum paranı çöpe atmış olursun bende bir heyecanla aldım(donanım olarak gerçekten süper) telefon arızalı çıktı geri gönderiyorum adamlar yaptık diyip tekrar bana yolluyor lar defalarca yolladım defalarca konuştum en sonunda para mı geri aldım ama tam 5ay geçti. servisi rezalet paranın üstüne yatmak için yapmadıkları halt yok şimdi g2 ile yazıyorum donanım olarak GM Elite kadar iyi değil ama herşey donanım değil sağlam yazılımı sayesinde beni hep mutlu etti tasarımı vs. Hiç girmiyorum. Daha neler neler yazardım da üşendim yazmaya buda yeterli olur ama.hayatının hatasını yapmak istiyorsan hemen GM Elite al . Sonra birde intihar için bir halat. ;)

stevejones hocam bunun da ekran resmini al GM Elite alacam diyenlere direk yapıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starkan -- 30 Kasım 2014; 10:04:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Breaking Benjamin

özellikleri mükemmel. arkadaşta var bugün inceledim hayran oldum.

Aksam hatirlat birkac ornek paylasayim.incele ve kendin kararini ver.

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

+1

Arkadaşlar bu kişi lg fanı GM Elite yi araştırıyor ve kotuluyor skin inanmayın bu kişiyekendisi bu telefona bbayılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bimezki1907

quote:

quote:

+1

Arkadaşlar bu kişi lg fanı GM Elite yi araştırıyor ve kotuluyor skin inanmayın bu kişiyekendisi bu telefona bbayılıyor

Sağolasın kahkaha attık sayende

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

quote:

quote:

quote:

+1

goruyorsun arkadasım nelerle ugrasıoruz,2 mesaj yazıp 3.mesajında hukmu verıyor.Zehır gıbıymıs masallah 14bın mesajımı okumus kararı vermıs.guldurdu cıdden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevejones -- 11 Aralık 2014; 16:35:58 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

+1

goruyorsun arkadasım nelerle ugrasıoruz,2 mesaj yazıp 3.mesajında hukmu verıyor.Zehır gıbıymıs masallah 14bın mesajımı okumus kararı vermıs.guldurdu cıdden

Cevremde gm elite kullanan arkadaslarim var. %90 ı aldıği gune lanet ediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

+1

Cevremde gm elite kullanan arkadaslarim var. %90 ı aldıği gune lanet ediyor.

bızım sıyerı servısınde var 3 kısı,bırı ıle samımıyım oglum nıye aldın bozulur vs hep dedım,yok falan fılan aylardır toz kondurmadı,gecen servıse vermıs aldıktan sonra bataryada ıkı saatte bıtmeye baslamıs,dıgerıde olu pıkselden soulenıyordu en son.forumdada bazen durust kısıler cıkıyor soyluoyr.

Discovery elite almayı düşünüyorum

• Gm Discovery Elite almıştı kuzenim;binbir hevesle almış getirmiş;nasil bir kasa yaptılarsa tablet gibi cebe girmiyor;kilifla düşünemiyorum...Özellikleri üst düzey ama gördüğüm kadariyla kagit üstünde, ana kamerayi kesinlikle begenmedim,olsa olsa z1 e denk gibi ama z1 ondan iyidir...Selfie kamerasi mukemmel abi dedi,normal ışıklı bir yerde resim çeindik içler acısı;biz telefonu 15 dakika kurcaladik o ara yüzde 20 eksilmis batarya;yemin ediyorum oyun filan acmadik birsey söylemedim delikanliya ama durum ortada...lg g2 yada g3 al dua edersin buradaki öneren arkadaşlara...

• Lg G2 varken yuzune bakilmaz...
  • starkan kullanıcısına yanıt
    Ram haricinde donanim olarak hangi konuda g2 den ustun elite hicam

• quote:

Orijinalden alıntı: fotoburak

Ram haricinde donanim olarak hangi konuda g2 den ustun elite hicam

Hatırladığım kadarıyla Hiç bişeyi. Hatta g2 nin daha fazla üstünlüğü var google a gmd Elite vs g2 falan yaz çıkar karşılaştırmalı olarak özellikleri. Ha birtek ön kamera belki kapışır o kadar. Onu da kesin iyidir diyemiyorum.

• Ya şunu söyleyebilirim özellikle forumda heryerde çok iyi bir satış stratejisi yaptı adamlar çıktığı zaman s5(2gb ram) le falan kıyaslıyorlardı en son donanımla gelecek falan dendi ki öylede olmadı fiyat hakkında da 1000 civarı bişey söyleniyordu hiç bişey doğru çıkmamasına rağmen reklamlarını yaptılar bide kamera mevzusu var önde 8 arkada 16 mp diyince milletin ağzı sulandı ama gel gör ki oda çok iyi değildi.

• starkan kullanıcısına yanıt
    Ön kamerası piyasanın en iyi ön kameralarından olmasına rağmen çok iyi değil öyle mi? Yazılımına laf edersiniz anlarım servisine geçmişteki haline bakarak laf edersiniz anlarım markaya laf edersiniz anlarım da bu yaptığınız %100 fanboyluk.
  • tr-enigma T kullanıcısına yanıt
    Ya bu fanboyluk muhabbeti nedir ya kendi görüşümü söylüyorum ayrıca bizzat telefonu kullanmış biri olarak bunları söylüyorum gmd Elite yaklaşık 5 ay bende kaldı arka kamera o paraya Alacağın çoğu telefondan kötü bu net ön kamera da da ben hayal kırıklığına uğradım 8mp diyince milletimiz hemen kıyaslama yapıyor s3 deki arka kamera kadar net çekiyor sanıyor ki MP le bunun bir alakası yok siz de biliyorsunuz ben bunu anlatmaya çalıştım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.