Şimdi Ara

Discovery Elite 1000 TL veya Altı Olmalıdır Diyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belki firma yetkilileri dikkate almayabilir ama en azından bu telefona gönül vermiş ve almayı düşünenlerin fiyat beklentilerini öğrenmeleri açısından bu konuyu açıyorum . Şu 1-2 haftalık süre zarfında gördüğüm 10 larca çin üretimi telefonların ardından ( 8 çekirdeklilerde dahil ) diyebilirim ki Elite bir amiral gemisi olmaktan uzaklaştı . Bu bağlamda telefonun benim kanaatimce maksimum fiyatı 1000 TL olmalıdır . Ki bu fiyat hem satıcıyı hem alıcıyı tatmin edecek bir fiyattır . Sizlerinde katılımıyla bu fikri yada kendi fikirlerinizi beyan ederek fiyatı düşürmeye yönelik bir kampanyaya davet ediyorum

• Gönül ister 500 lira olsun ama bu vergilerle bu donanımla bence 1199 makul

Ayrıca yerli firma da kazansın,samsung note 3 e gidip 2300 verenler gitsin yerli firmamıza da versin biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: LegendM

Gönül ister 500 lira olsun ama bu vergilerle bu donanımla bence 1199 makul

Ayrıca yerli firma da kazansın,samsung note 3 e gidip 2300 verenler gitsin yerli firmamıza da versin biraz
    Benim fiyat önerilerim

Elite : 1000 TL

Elite Lite : 750-850 TL

Discovery 2 600-700 TL

şimdi bu fiyatlar ilk bakıldığında olmaz gibi gelebilir ama iyi bir hesaplama yapıldığında aslında şirket açısından satılan ürün adedi açısından satıcıyı ve fiyat açısından alıcıyı tatmin edebilecek fiyatlardır

• Yine boş konulardan bir tanesi. Discovery Elite'nin işlemcisi mt6592 olsaydı 800 liranın bile altında olabilirdi ama s800ac'den bahsediyoruz. Üstelik orjinal telefonun yani Gioone Elife E7'nin fiyatı 450-550 dolar civarında. Durum böyle iken bu telefon nasıl bin liranın altına gelebilecek bana söyler misin?

Şu telefonlar gelseydi 800 liranın altına bile gelebilirdi. Bu telefonlar şuan 280-320 dolar civarında. Her defasında söylemekten bıktık. O telefonun bin liranın aşağısına satması GM'ye bir kar kazandırmaz. GM çok yanlış bir telefon tercihi yaptı bütün mesele bu. Ayrıca bataryası tam bir muamma. Yarım gün getirirse gene iyi. MT6592 olsaydı tadından yenmezdi. S800ac'den %30 daha az enerji tüketen bir işlemci ve yarı yarıya daha ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxSpecter -- 5 Şubat 2014; 0:18:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

Yine boş konulardan bir tanesi. Discovery Elite'nin işlemcisi mt6592 olsaydı 800 liranın bile altında olabilirdi ama s800ac'den bahsediyoruz. Üstelik orjinal telefonun yani Gioone Elife E7'nin fiyatı 450-550 dolar civarında. Durum böyle iken bu telefon nasıl bin liranın altına gelebilecek bana söyler misin?

Şu telefonlar gelseydi 800 liranın altına bile gelebilirdi. Bu telefonlar şuan 280-320 dolar civarında. Her defasında söylemekten bıktık. O telefonun bin liranın aşağısına satması GM'ye bir kar kazandırmaz. GM çok yanlış bir telefon tercihi yaptı bütün mesele bu. Ayrıca bataryası tam bir muamma. Yarım gün getirirse gene iyi. MT6592 olsaydı tadından yenmezdi. S800ac'den %30 daha az enerji tüketen bir işlemci ve yarı yarıya daha ucuz.

arkadaşım o fiyatlar perakende fiyatlar ve sana bana 500 dolara sattığı telefonu gidipte kaç bin tane hatta milyon tane ürün alan bir firmaya aynı fiyatla vermez . sen olaya perakende mantığıyla bakıyorsun . ama işler öyle yürümüyor . Bende isterdim Elite 8 çekirdekli daha ucuz bir işlemciyle gelsin ama sadece işlemci fiyatı o kadar artıramaz. Fiyatı aşşağı veya yukarı çekmek general mobile nin elinde
    Konuya boş konu demen için açmadık . Eğer diyorsanki bu telefon şu fiyat olmalı o zaman fiyat olarak fikirlerini beyan et . sipekülasyona gerek yok

• Yav hehe eşliğinde konuya giriyorum kardeşim amma olucusun
  • ulan bu telefona gidipte 1000 lira ustunu veren insan var midir ya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sariavo-06

ulan bu telefona gidipte 1000 lira ustunu veren insan var midir ya :D

note 3 e,z1 e 2200 tl veren insan da var kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juanito Perez

Yav hehe eşliğinde konuya giriyorum kardeşim amma olucusun
    General Mobile'de kesin Gionee'den daha ucuz fiyata satar o zaman. Telefonu Çinden getirsen bin liradan daha fazla tutuyor kayıtsız haliyle. Çok hayalci insanlarla dolu şu forum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

quote:

Orijinalden alıntı: sariavo-06

ulan bu telefona gidipte 1000 lira ustunu veren insan var midir ya :D

note 3 e,z1 e 2200 tl veren insan da var kardeş.

yok yanlis anlasilmasin bu telefonun fiyati uygun da telefon icin o fiyat fazla bende onu soylemek istedim
  • 1099 lira olacak o cihaz. Demedi demeyin yazın bi kenara
  • Bu fiyata bencede olmaz ama ayrıntı olarak sizlere bir bilgi vereyim Telpa nın bildiğimiz Discovery isimli cihazı Gionee den ham olarak yani vergisiz kayıtsız vs alış fiyatı 55$ ister inanın ister inanmayın durum bu yani aslında Elite isimli cihazı da tutup 450-500 $dan satın almayacak en babası 200$ dan alacaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Acar

Bu fiyata bencede olmaz ama ayrıntı olarak sizlere bir bilgi vereyim Telpa nın bildiğimiz Discovery isimli cihazı Gionee den ham olarak yani vergisiz kayıtsız vs alış fiyatı 55$ ister inanın ister inanmayın durum bu yani aslında Elite isimli cihazı da tutup 450-500 $dan satın almayacak en babası 200$ dan alacaklar

Ufak atta civcivler yesin.
    O telefonun sadece ekranı 25$, işlemcisi 15-20$, 55$ a üretmek mümkün değil.
  • Discovery 2 bekliyorum almak icin, taksitlerin kalkmas8 cok kotu oldu 700-750 bandini gecerse almayi dusunmuyorum acikcasi, ikinci el nexus 4 alirim o paraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

General Mobile'de kesin Gionee'den daha ucuz fiyata satar o zaman. Telefonu Çinden getirsen bin liradan daha fazla tutuyor kayıtsız haliyle. Çok hayalci insanlarla dolu şu forum.

hocam ascend p6 en az 340 dolardan satılıyor suanda 1000 tl 340$olsun hadi 782 tl yapar 2.3 tl =1 dolar diye hesap edersek eee bunu vergisi algısı perakendecinin karı bunlar nereye gitti 1300-1400 olması lazım bu aletin hatta daha da fazlası demekki var bi durumlar getirebiliyor firmalar isterlerse ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratai

quote:

Bu fiyata bencede olmaz ama ayrıntı olarak sizlere bir bilgi vereyim Telpa nın bildiğimiz Discovery isimli cihazı Gionee den ham olarak yani vergisiz kayıtsız vs alış fiyatı 55$ ister inanın ister inanmayın durum bu yani aslında Elite isimli cihazı da tutup 450-500 $dan satın almayacak en babası 200$ dan alacaklar

Ufak atta civcivler yesin.
    O telefonun sadece ekranı 25$, işlemcisi 15-20$, 55$ a üretmek mümkün değil.

Bilmiyon konuşma en basitinden Xiaomi MI3 un üretim maliyeti 120$

• quote:

Orijinalden alıntı: -WaTCHMaN-

Benim fiyat önerilerim

Discovery 2 600-700 TL

şimdi bu fiyatlar ilk bakıldığında olmaz gibi gelebilir ama iyi bir hesaplama yapıldığında aslında şirket açısından satılan ürün adedi açısından satıcıyı ve fiyat açısından alıcıyı tatmin edebilecek fiyatlardır

ya bana bi elite liteyi açıklayın googleye yazıyorum çıkmıyo sadece elite çıkıyo ama elite lite diye bişi çıkmıyo özellikleri falan ne bu elite lite nin?
  • quote:

kardeşim bende biliyorum bunuda bazı arkadaşlar (xxSpector ) gelip bilmediği konuları alakasız bir konu altında insanlarla tartışıp diyaloğa giriyor . mesaj atıyor özelden birde mort oldun bilmem ne:D ulan daha telefon kaç dolara mal oluyor firma kaç dolardan alıyor ondan haberi yok boş boş konuşuyor . Senin dediğin gibi bu telefonlar fabrikadan çok cüzzi miktarlara alınıyor . zaten o yüzden bende telefon 1000 TL olabilir dedim . Çünkü gerçekten olmaması için bir sebep yok ....

Not : Eğer bazı arkadaşların zoruna gidiyorsa konu altında tartışma açmasın . Ne söyleyecekse özel mesaj atısn

• quote:

Orijinalden alıntı: ****M

quote:

Benim fiyat önerilerim

Discovery 2 600-700 TL

ya bana bi elite liteyi açıklayın googleye yazıyorum çıkmıyo sadece elite çıkıyo ama elite lite diye bişi çıkmıyo özellikleri falan ne bu elite lite nin?

ikisinin özellikleride burda yazıyor kardeşhttp://forum.donanimhaber.com/m_87215413/tm.htm

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ****M

quote:

Benim fiyat önerilerim

Discovery 2 600-700 TL

ikisinin özellikleride burda yazıyor kardeşhttp://forum.donanimhaber.com/m_87215413/tm.htm

tamam kardeşim teşekkürler

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.