Şimdi Ara

Discovery channel artık bozdu sanki (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
1.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pearl Jam

Bear grylls yoksa bende yokum!

sakin ol panpa burdayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Hydra'lı

Var mı elinde Mythbusters veya Bear Gyrlls arşivi olan. Duygulandım şimdi. Okuldan koşa koşa dönerdim Bear ı izlemek için. Şimdi çok bozdular.

hocam burda 15'e yakın bölümü var http://www.dailymotion.com/tr/relevance/search/ultimate+survival+turkce/1

• Ne zaman baksam motorcular var bıktım artık.Eskiden brainiac vardı her cumartesi izlerdik.Artık Mythbusters denk gelmediği sürece izlemiyorum.Nat-geo yu oldum olası sevmem.

Şu sıralar favorim Sci-Tech TV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son of Hades -- 2 Nisan 2013; 12:38:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sericatil18

quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

Hurdalık yarışı vardı bayılırdım onu izlemeye

Aynen ya 6 yıl önce flan izlerdim araba çarpıştırırlardı, b,na taşırlardı vs. şimdi hiç bişey çımıyo arada national georapy mi ne onu izliyorum

hocam sarıyomu national georapy ?

sarıyo güzel belgeseller flan oluyo

• Kimse American Chopper dan bahsetmemiş pek seveni yok herhalde

Orijinalden alıntı: niirvana

beyler bir program vardı hatırlıyormusunuz üç yada dört tane takım oluyordu hurdalıktan araba alıp araziye uygun araçlar yapıp yarışıyorlardı.

Junkyard Wars

• nat geo varken hiçbir zaman yüzüne bakmam
  • Şu nat geo sempatizanlarını hiç anlamıyorum doğrusu ne zaman açsam 3. sınıf belgeseller. Nat Geo Wild türüne göre bence mükemmel ama nat geo'da bi uzay belgeseline denk gelince izliyorum birde nat geo adventure'da da yayınlanan anneme nerde olduğumu söylemeyin programını izliyorum, mega fabrikalarda iyi diyeceğimde discovery'deki nasıl yapılır programı çok daha iyi ve akıcı.. Bunun haricinde Discovery Channel'daki Kadın, erkek vahşi yaşam, Ultimate Survival(son 1 aydır yayınına hiç denk gelmedim), Emlak savaşları, Nasılmış saati ve bir kaç ismi aklıma gelmeyen programları ilgiyle takip ediyorum. pastacılar kralı ve sınır güvenliği progragramlarından bende nefret ediyorum Ama nat geo'da izlenecek birşey bulamıyorum doğru dürüst varmı önerdiğiniz bir program? Ha birde Nat Geo hadi yine iyi History'yi hala beğenen ve izleyenleri hiç samimi bulmuyorum kanalda izlenecek tek bir program bile kalmadı! History HD geldikten sonra. Ve şuan Digitürk'teki History kanalı HD kanaldan aktarılıyor onun için logosunun arkası gri oldu. Arkada History HD yazsını gizlemek için Digitürk oyun oynuyor yani. HD kanal gelmeden önce süper içerikler vardı History'de. Şimdi türksattaki yerel kanallar havasında.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

Aynen ya 6 yıl önce flan izlerdim araba çarpıştırırlardı, b,na taşırlardı vs. şimdi hiç bişey çımıyo arada national georapy mi ne onu izliyorum

hocam sarıyomu national georapy ?

Güzel belgeseller çıkıyor dünyanın en büyük mega fabrikaları flan inceliyorlar vs.

• History Channel da full Antik Uzaylılar veriyor. O resminin altında Aliens yazan adamı görmekten sıkıldım artık

Orijinalden alıntı: YmE17

youtube da eski jenerigi bi türlü bulamamıştım.
    int den indirdigim bir belgeselde jenerik varmış,ne zamandır aklımdaydı kalite düşük ama yinede youtube a yükledim

Hocam hatırlıyorum bu jenerikleri heyt bee kaç sene olmuş bu kanalla büyüdük resmen.

• storm chasers

Yanlış hatırlamıyorsam iki farklı ekip hurdalıktan parça toplayıp araç yapıyor, yarışıyorlardı.
    Bu kanalla ilk tanışmam şifresiz yayına girdiği zamanlardaydı, sürekli televizyon başında bunları izlerdim. Şuan ne D-Smart, Digitürk ne de Tivibu olmayınca zor oluyor ama arşivim hazırda duruyor, Mythbusters, Man vs. Wild, How Stuffs Made ve tek tük diğer programlardan bölümler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

Yanlış hatırlamıyorsam iki farklı ekip hurdalıktan parça toplayıp araç yapıyor, yarışıyorlardı.
    Bu kanalla ilk tanışmam şifresiz yayına girdiği zamanlardaydı, sürekli televizyon başında bunları izlerdim. Şuan ne D-Smart, Digitürk ne de Tivibu olmayınca zor oluyor ama arşivim hazırda duruyor, Mythbusters, Man vs. Wild, How Stuffs Made ve tek tük diğer programlardan bölümler.

hocam mythbusters in bütün serisi varmı ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

hocam mythbusters in bütün serisi varmı ?

İnternette bulabileceğiniz Türkçe dublajlı her bölüm var. Zaten geçen sene yayınlanmıştı bir sitede 56 GB olarak, onun haricinde bu sene de güncel bölümler olmak üzere tekrar 45 bölüm yayınlandı aynı sitede. Site bir torrent sitesi, adını vermeyim belki yasaktır. Türk sitesi dersem zaten şıklar 2'ye 3'e iner anlayın.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.