Şimdi Ara

Discovery 3G Şebeke Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Discovery telefonum yaklaşık 1 haftadır bulunduğum konumda 3G şebekesine bağlanamıyor, devamlı Edge ile bağlantı kuruyor. Telefonun tüm ayarlarını yaptım, sorunun hattan olabileceğini düşünerek Wave 3'e taktım, aynı hat onda 3G çekiyor.

Acaba problem nereden kaynaklanmaktadır?

Hattım Vodafone.

Teşekkürler...

• Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan yok mu???
  • Güncel
  • Ayarlardan sadece 3g'yi seçince de olmuyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayarlardan 3G hizmeti hattın seçilimi kontrol edebilirsin. Eğer seçiliyse ve çekmiyorsa format atmanda fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cimbomlusinan

Ayarlardan sadece 3g'yi seçince de olmuyor mu

Öyle yapınca şebeke komple gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeSpHoT

Ayarlardan 3G hizmeti hattın seçilimi kontrol edebilirsin. Eğer seçiliyse ve çekmiyorsa format atmanda fayda var.

2 defa format attım ama durum aynı. Acaba KitKat'ın bunda bir etkisi var mıdır???

• Ozaman yazılımı tekrardan kurmayı dene. Veya önce eski sürüme dön bak bakalım sorun var mı? Eğer sorun varsa cihazdan kaynaklıda olabilir.
  • quote:

Ozaman yazılımı tekrardan kurmayı dene. Veya önce eski sürüme dön bak bakalım sorun var mı? Eğer sorun varsa cihazdan kaynaklıda olabilir.

Hocam eski sürüme dönerim dönmesine de malumunuz yedekleme, yükleme vs. bir sürü iş. Ben en kısa yoldan teşhis ve çözüm arıyorum. Anakarttan veya sim karttan (Bendeki Vodafone 64 KB Orijinal Micro Sim) kaynaklı olabilir mi???

• quote:

Orijinalden alıntı: KOPARMA GÜLLERİ

quote:

Ozaman yazılımı tekrardan kurmayı dene. Veya önce eski sürüme dön bak bakalım sorun var mı? Eğer sorun varsa cihazdan kaynaklıda olabilir.

Hocam eski sürüme dönerim dönmesine de malumunuz yedekleme, yükleme vs. bir sürü iş. Ben en kısa yoldan teşhis ve çözüm arıyorum. Anakarttan veya sim karttan (Bendeki Vodafone 64 KB Orijinal Micro Sim) kaynaklı olabilir mi???

Bu 3G sorunu başka yerlerde de oluyor mu? Bulunduğum konum demişsin de.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KOPARMA GÜLLERİ

quote:

Bu 3G sorunu başka yerlerde de oluyor mu? Bulunduğum konum demişsin de.

Hocam bulunduğum ilçede 3G çekmezken komşu ilçede çekiyor. Bulunduğum yerde çekmeyen hattı Wave 3'e taktığımda çekiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.