Şimdi Ara

Discovery 2 Şebeke Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Birkaç gün önce GM Discovery 2 model bir cep telefonu aldım. Aylardır bekleyenlerindendim. Telefon güzel ısınma gibi problemleri zaten göze alarak almıştım gerçekten memnunum ancak şöyle bir problemim var. (Garantiye yollamadan önce başka böyle problemle karşılaşan var mı diye sormak istedim ancak henüz başka kullanıcı bulamadım hâla nadir telefonlardan malum)

Kısaca 3G ağlara bağlanmıyor.
    EDGE ağlarda sıkıntı yok ancak 3G ağlara bağlandığı zaman durum bilgilerinde Şebeke Bilinmeyen yazıyor ve yalnızca acil aramalar yazıyor. Bir süre sonra şebeke geliyor ancak kullanılamıyor. 2-3 dk sonra tekrar geçersiz şebeke durumuna düşüyor. İnternete bağlanmayı bırakın şebekeye bağlanamıyorum. Yalnızca 2G ayarlayarak telefonu kullanabiliyorum ancak sıklıkla görüntülü görüşme yapan birisiyim ve bu sorun benim için oldukça önemli. Ayrıca kim telefonunda böyle bir problemi ister ki kullanmasa bile. (Telefon Gold.com.tr web mağazasından alındı)

Ayrıntıya girersek Turkcell ve Vodafone hattım var kardeşimin de Avea hattı var. Hepsinin 3G servisi açık ve daha önceki Discovery modelinde zaten kullanılıyorlardı. Şu an hiç bir hat ile 3G bağlanamıyorum operatör ayarlarından kaynaklı değil o kadar bilgim var operatör ayarlarını yapabiliyorum :) . Yinede operatörü aradım sonuç alamadım tabiki. Sonuçta internet problemi değil şebeke problemi. Hatların servisleri Online işlemlerden Toggle da ettim bir umut işte tabi yine hüsran.

İlk sorum tavsiyeniz nedir ?
    İkinci sorum bu modeli kullanan ve son güncellemeyi aldım sorunsuz 3G ağları kullanabiliyorum internete de girebiliyorum diyen var mı ?
    Üçüncü sorum buna benzer sorunlar ile herhangi bir telefon ile karşılaşan var mı ?
    Dördüncü sorum tamir yerine ürün değişimi talep edebiliyor muyum ? Garanti koşullarında ürünün ayıplı olması durumunda tüketicinin 3 seçeneği olduğu yazıyor ve biriside ürünün değişimi.
     Discovery 2 Şebeke Problemi Discovery 2 Şebeke Problemi Discovery 2 Şebeke Problemi Discovery 2 Şebeke Problemi

• Güncel. Telefonu garantiye yolladım aynı sorunu yaşayan varsa 1 ay dolmadan para iadesi talep edeceğim
  • Kardeşim turkcell sen git 532 yi ara 3g actır :D actırmazsan giremezsin :D
  • Kardeş ayni sorun benim discovery 2 de oluştu nasıl çözdün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yazıkki devam ediyor 2 kez garantiye yolladım olmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.4 wifi sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.