Şimdi Ara

Discovery 2+ Saglam calisir durumda parca satisi vardir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
74
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 9 Nisan 2022; 3:7:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam ekranın bi alt kısmındaki ön kasa fiyatı ne kadar acaba? Şu kenarında metal çerçeve olan (hoparlörün olduğu çerçeveyi demiyorum onun üstünde bir tane daha var ince bir şey) Onda biraz darbe var garanti dışı sayılıyor işe bak.

• O cerceve ekranla bitisik vallahi bendede darbe var ama ekran saglam

• O cerceve ekranla bitisik vallahi bendede darbe var ama ekran saglam

• Jb.ati kullanıcısına yanıt
    Hocam siz sökmüşsünüz galiba. O parça nasıl ekranla bitişik ya internette nedne bitişik halde satılmıyor? Discovery 2 ekran diye arattığımda sadece ekranı satılıyor. Kenarındaki çerçeve yok. Mümkünse fotoğraf atabilir misiniz?
  • Bende oyle aldim sadece ekran ben telefonu kullaniyorum ama iphoneye gecicegim icin satiyorum ister parca ister tek parca :) ben ekrani kendim alip degistirdim sifir sıkınti calisiyor ekrana kirilmaz jeletinde yapistirdim mis 20 tl verdik ama olsun alana helali hos olsun parca istiyen olur ise fiyat teklif etsin ben degerlendiriyim ona gore

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jb.ati -- 18 Ocak 2016; 19:47:01 >
  • Jb.ati kullanıcısına yanıt
    Yani sizdemi sadece ekranı aldınız? O kenarındaki çerçeveyi nereden bulucaz ya onda küçücük bir hasar ekran darbeli diyip 280 lira istiyolar o çerçeve yüzünden internettede yok bulamadım. Sanırsam ön kasaya bağlı o ekranın altındaki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O ekranla bitisik ben isitip kirik ekrani soktum ondan sonra aldigim ekrani yapistirdim on numara calisiyor benim kindede darbe var

• Merhaba hocam kameraya ihtiyacım var eğer sağlamsa kamera fiyatı ne kadar acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.