Arkadaşlar forumda arama yaptım ama bulamadım. Şarkının adını da bilmiyorum söyleyeni de. sadece nakaratında "disco disco partizana" diyor ve hareketli bir parça.. şarkının adını bilen varsa yazablir mi?ya da nerden indirebilirim?
quote:Orjinalden alıntı: :::aLp::: Arkadaşımın telefonunda dinledim çok itici bir şarkı bence. niye la bence güzeldi sözler olmasa hakkaten güzel
quote:Orjinalden alıntı: Celtic quote:Orjinalden alıntı: :::aLp::: Arkadaşımın telefonunda dinledim çok itici bir şarkı bence. niye la bence güzeldi sözler olmasa hakkaten güzel Celtic merhaba Bence de şarkı hiç fena sayılmaz
quote:Orjinalden alıntı: .Fatih:Sultan:Mehmed. quote:Orjinalden alıntı: Celtic quote:Orjinalden alıntı: :::aLp::: Arkadaşımın telefonunda dinledim çok itici bir şarkı bence. niye la bence güzeldi sözler olmasa hakkaten güzel Celtic merhaba sana da merhaba nick mi değiştirdin?daha doğrusu noktalama işaretlerini değiştirmişsin galiba
öyle oldu ya eskiden mehmed kısmını aşağı atıyodu sinir oluyodm şimdi tek parça halinde yazıyo Uzun zamandır takılmıyom buraya gerçi pek bi değişiklik yok