Türkçe çıktıktan sonra satın alırım şimdilik acelesi yok. |
Disco elysium RESMİ BİR ŞEKİLDE TR GELİYOR (2. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Gerçekten öyle umarım hızlı bir şekilde biter.
-
İstek listemde en uzun süre kalan oyun olabilir. Tek sebebi de dil desteği gelmemesiydi ki ben umudu kesmiştim. Kış indirimlerinde alıp beklemek gerek, her an fiyatı yükselebilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
https://steamdb.info/app/632470/
dua edin de çıkmadan önce oyunun fiyatı 61 liradan 667 liraya (tr'deki düz hesaplarla 699tl'ye) fırlamasın.
o değil ben bu oyunu 2019 yılında almışım adamlar anketi 2020 yılında yapmışlardı. hatta sanırım 2020 aralıktı 2021 aralıkta da resmi çeviri geleceği kesinleşti. o zamanlar alırken türkçe için umutsuzdum ama şuan çok mutluyum gerçekten.
-
Türkiye 9. sırada satışlarda. Bazı desteklenen diller ilk 10'a bile girememiş.
@Türkçü Rommel
-
Ben de araştırdım ama satış rakamlarına dair bilgi bulamadım. Sizin bilginiz var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
steam’in gizlilik politikasından dolayı artık resmi bir şejilde kimin satın aldığını net bir şekilde göremiyoruz. sadece “tahmini” satışı görebiliyoruz. eskiden ülke ülke steamdb’den kontrol edebiliyorduk yanılmıyorsam.
Ben bu oyunu zamanında 36,60 TL TL'ye almışım. İyiki de almışım. Dolar 15 olmuş orjinal oyun alınmaz bu zamanda.
-
Oynamasam bile satın alacağım.
-
Bu kadar yükselmez ama artma durumu var tabi kısmet. Ben kendi adıma Türkçe çıkmadan oyun falan almam artık.
En son Gamedec aldım sözde kasım ayında Türkçe olacaktı ama aralığın ortası geçti halen gelen giden yok hatta dün güncelleme gelmiş ama dil desteği gelmemiş.
-
Şimdi başlansa bile çok uzun sürer yanlış bilmiyorsam 1m kelime ve bu kelimelerin bir kısmı sağlam ingilizce bilgi birikimi istiyor. Yani 6 7 aydan önce gelemez :(
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ne zaman baba mezara girince mi?
-
konusunda çeviriyi aibell game localization yaptığını söyleyen biri vardı. bu lokalize topluluk baldur’s gate 3’ü çeviren insanlar. illa ki gelecektir. bir aksaklık veya bilinmeyen başka şeyler var. ayrıca yapımcı oyuna fiyat olarak bölgesel ayadr çekeceğini de belirtti keşke biraz bekleseydiniz. tahmini 30 dolarlık oyun 50-60₺ bandında olabilir veya tamamen türklerin gazını almak için de yazmış olabilir ama adam neredeyse her türk incelemenin altına gelip cevap veriyor.
gerçi ben de o oyuna resmi dil bekleyenlerdenim. çoğu kişi disco elysium’da o hatayı yaptı zaten. ben aralık 2019’da almıştım yani o malum dil desteği açılmadan birkaç ay önce.
sizin derdinizi sevsinler. euro olmuş 20tl, yarın kaç olacak belli değil şu donanımhaberde bir tane ekonomi konusu yok gündemde. devam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorunun cevabını bu başlıkta bulamazsın :)
-
Ne zamana çevrilir ki.
-
hükümet bununla ilgili adım atmıyor. bizden ne bekliyorsun? aradığın kaos burada değil.
Çeviriye başlamışlar ne zaman biteceği belli olmaz uzun bir çeviri olur diye tahmin ediyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X