Şimdi Ara

Dişçi Korkusu na ilaç ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
13.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasew vasilli

dişçiye ne kadar sık giderseniz o kadar az acı çekersiniz.. çürümenin ilk başlarında fark eder iğneye bile gerek kalmadan hafifi bir dogu ile halledersiniz.. dişçi ile arayı çok açmayın..geçmiş olsun

Saolun hocam haklisiniz aynen duzenli 6 7 ayda bir gitmek lazim ama bnde iste o temel yok giitmedim hic

• dişçiye gitmeden kaanfil yağıyla idare edersin ama zmanla karanfil yağı diş etlerini tahrip edecektir ve kalan dişlerinide kaybedersin diş eti çekilmesi yüzünden

bir arkadaşımı götürmüştüm dişçiye öylesine korkuyorduki koltuğa oturdu dişçi iğneyi hazırlıyordu ben espri olsun iye 9 tane yapıcaksınız doktor bey dimi deyince adam koltuktan kaçmaya çalıştı herifi koltuğa zor oturttum
    kalkarsan varya sıkarım ayaklarına mermiyi dedim bak uyuşçak şimdi dedim adam 2 tne morfin attı bu kendinden geçti azı dişi 2 tane çekti doktor.

fazla kırılıp eidlmedne çektir yoksa dişin pense ile tutulacak yeri kalmıyor o aman dişetini neşterle kesip alıyor dikiş atıyor ağzının içine aylarca geçmez.en az 3 ay çorba içersin.

not.dişçi korkusuna ilaç yok cesaretni toplayıp gidicen korkuyorsanda bi arkadaşını yanına al git ayıp değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piramitpc2 -- 24 Ekim 2013; 13:52:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: piramitpc2

dişçiye gitmeden kaanfil yağıyla idare edersin ama zmanla karanfil yağı diş etlerini tahrip edecektir ve kalan dişlerinide kaybedersin diş eti çekilmesi yüzünden

bir arkadaşımı götürmüştüm dişçiye öylesine korkuyorduki koltuğa oturdu dişçi iğneyi hazırlıyordu ben espri olsun iye 9 tane yapıcaksınız doktor bey dimi deyince adam koltuktan kaçmaya çalıştı herifi koltuğa zor oturttum
    kalkarsan varya sıkarım ayaklarına mermiyi dedim bak uyuşçak şimdi dedim adam 2 tne morfin attı bu kendinden geçti azı dişi 2 tane çekti doktor.

fazla kırılıp eidlmedne çektir yoksa dişin pense ile tutulacak yeri kalmıyor o aman dişetini neşterle kesip alıyor dikiş atıyor ağzının içine aylarca geçmez.en az 3 ay çorba içersin.

not.dişçi korkusuna ilaç yok cesaretni toplayıp gidicen korkuyorsanda bi arkadaşını yanına al git ayıp değil.

Hocam saolun korkumu iyce bellediniz nester mester ama haklisiniz.

• hayır gitmezsen çürük ilerler diş eti seviyesine inerse diş etini yararak dişi operasyonla almak zorunda kalırlar bir an evvel git çektir kurtul karanfil yağı 2-3 kere keser sonra etki etmez korkunun ecele faydası yok git tur o koltuğa çektir kurtul al yanına bir arkadaşını korkuyorsan
  • kardeş tek ilaç, aynaya baktığında kendini dişsiz hayal et. ya da ilerde 2/3 bin liraya yaptıracağın ve bir hayli zor olan imlanpt tedavisini düşün...
  • Sana plasebo etkisini uygulamak lazım.
  • bu yaşıma kadar dişçiye hiç gitmedim. korkudan olsa gerek
    2 tane yamuk dişim var. keşke zamanında gitseymişim.

ne var ki korkulacak abicim gidicen yarım saat korkucan sonra bi ömür rahatlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: antmusti

bu yaşıma kadar dişçiye hiç gitmedim. korkudan olsa gerek
    2 tane yamuk dişim var. keşke zamanında gitseymişim.

ne var ki korkulacak abicim gidicen yarım saat korkucan sonra bi ömür rahatlık

Iste o yarim saqti bi atlatsak

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.