Şimdi Ara

Dışarıda size tip tip bakan, sizde haliyle ona baktıgınızda kavga cıkaran kekolar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yok edilmeliler . Hem görüntü kirliliği hem beyin fakirliği ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben döverim abi sıkıntı yok, bir keresinde 5 tanesini birden haşat etmiştim, ne bakıyon falan derken üstüme atladılar, birine dirsek geçirdim havaya fırlattım, havadayken tekmeleyip 2 tanesinin üstüne atıp 3'ünü birden indirdim, sonra kalan 2 tanesinden birine kafa atarak indirdim, diğerine uçan tekme attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moving On

Ben döverim abi sıkıntı yok, bir keresinde 5 tanesini birden haşat etmiştim, ne bakıyon falan derken üstüme atladılar, birine dirsek geçirdim havaya fırlattım, havadayken tekmeleyip 2 tanesinin üstüne atıp 3'ünü birden indirdim, sonra kalan 2 tanesinden birine kafa atarak indirdim, diğerine uçan tekme attım.
    oo 5 kişi, Peki kavga bittiğinde zebaniler seni tebrik etmeye geldilermi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manic-Depressive -- 28 Temmuz 2018; 14:41:57 >
  • quote:

Ben döverim abi sıkıntı yok, bir keresinde 5 tanesini birden haşat etmiştim, ne bakıyon falan derken üstüme atladılar, birine dirsek geçirdim havaya fırlattım, havadayken tekmeleyip 2 tanesinin üstüne atıp 3'ünü birden indirdim, sonra kalan 2 tanesinden birine kafa atarak indirdim, diğerine uçan tekme attım.
    Eline koluna sağlık adamım. Bunların hakkı kötekse vereceksin istediklerini. Ama aduket çekmemişsin o konuda bir burukluk hissetmedim değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manic-Depressive

oo 5 kişi, Peki kavga bittiğinde zebaniler seni tebrik etmeye geldilermi

Alıntıları Göster
    Hocam bu küçük bir anıydı sadece, bir keresinde bıçakla üstüme gelen tinercinin kolunu kırmıştım bıçak havaya uçmuştu, sonra bıçağa tekme atmıştım diğer tinercinin bacağına saplanmıştı, daha sonra polisler ne yaptın abi falan demeye geldi, kulağını çekip hadi işinize bakın dedim, tamam abi diyip gittiler.
  • ben öyle tip tip bakan sorun yaratacak potansiyeli olan birini gördüm mü bakmayı keserim, yoluma devam ederim.

sağlıklı psikolojisi olmayan bir insanın o anda size yapabileceklerini düşününce, bu riske değmez diyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam bu küçük bir anıydı sadece, bir keresinde bıçakla üstüme gelen tinercinin kolunu kırmıştım bıçak havaya uçmuştu, sonra bıçağa tekme atmıştım diğer tinercinin bacağına saplanmıştı, daha sonra polisler ne yaptın abi falan demeye geldi, kulağını çekip hadi işinize bakın dedim, tamam abi diyip gittiler.

Alıntıları Göster
    En çok atıp tutan söyle böyle yaparım diyenler.
    Body e gidip, ortantısız şekilde biceps yapan.
    İnsanların ondan korktugunu zannederler.[8D

Bir insan baktığında kafanı çevirmegi, neden eziklik olarak görüyorsunuz.
    İnsanlar kafasını çevirdigindede benden korktu zannediyorsunuz.
    Oglum ilkokulamı gidiyorsunuz lan :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manic-Depressive -- 28 Temmuz 2018; 14:49:8 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CF3D9488C

Eline koluna sağlık adamım. Bunların hakkı kötekse vereceksin istediklerini. Ama aduket çekmemişsin o konuda bir burukluk hissetmedim değil.

Alıntıları Göster
    Hocam onu henüz yapmadım ama verdim hak ettiklerini, bir keresinde de barda oturup içiyordum, 5-10 tane keko gelip sataştı, önce alttan aldım, sonra en kalıplı olanlarının kafasında kırdım şişeyi, o feleğini şaşarken tekme atıp üstlerine yuvarladım, sonra zıplayarak dönen tekme geçirdim, 5 tanesi çoktan gitti, diğer 5 tanesini de topuklarına vurup sıraya dizdim, sonra tak tak diye sıra sıra indirdim.

• quote:

En çok atıp tutan söyle böyle yaparım diyenler.
    Body e gidip, ortantısız şekilde biceps yapan.
    İnsanların ondan korktugunu zannederler.[8D

Bir insan baktığında kafanı çevirmegi, neden eziklik olarak görüyorsunuz.
    İnsanlar kafasını çevirdigindede benden korktu zannediyorsunuz.
    Oglum ilkokulamı gidiyorsunuz lan :D

Alıntıları Göster
    Moruk ister inan ister inanma, 82 yıldır profesyonel dövüş eğitimi görüyorum, zamanında kaçamak yapıp Rusya ordusunu ziyarete gittim, bütün askerlerin önünde Putin'i tokatladım, daha sonra vakit geçsin diye 20-30 tane profesyonel komandoyu sıra sıra dizip döner tekme ile haşat ettim, Scott Adkins ünlü olmadan önce benden dayak yiyerek antrenman yapardı.

• quote:

Hocam onu henüz yapmadım ama verdim hak ettiklerini, bir keresinde de barda oturup içiyordum, 5-10 tane keko gelip sataştı, önce alttan aldım, sonra en kalıplı olanlarının kafasında kırdım şişeyi, o feleğini şaşarken tekme atıp üstlerine yuvarladım, sonra zıplayarak dönen tekme geçirdim, 5 tanesi çoktan gitti, diğer 5 tanesini de topuklarına vurup sıraya dizdim, sonra tak tak diye sıra sıra indirdim.

Alıntıları Göster
    Bence hepsini bowling labutu gibi dizip en kalıplı olanlarını onların üstüne yuvarlasaydın. Çok uğraşmazdın en azından.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CF3D9488C

Bence hepsini bowling labutu gibi dizip en kalıplı olanlarını onların üstüne yuvarlasaydın. Çok uğraşmazdın en azından.

Alıntıları Göster
    Maalesef hocam rahat durmuyorlardı, ama bir keresinde yapmıştım onu, 20 tane keko sataşmıştı, bekleyin burada dedim, gidip NBA'den 2.20'lik bir tane aldım, yuvarladım üstlerine hepsi haşat oldu.
  • quote:

Maalesef hocam rahat durmuyorlardı, ama bir keresinde yapmıştım onu, 20 tane keko sataşmıştı, bekleyin burada dedim, gidip NBA'den 2.20'lik bir tane aldım, yuvarladım üstlerine hepsi haşat oldu.

Alıntıları Göster
    Herkül mübarek ya. Donanım haber seninle gurur duyuyor dostum
  • quote:

Moruk ister inan ister inanma, 82 yıldır profesyonel dövüş eğitimi görüyorum, zamanında kaçamak yapıp Rusya ordusunu ziyarete gittim, bütün askerlerin önünde Putin'i tokatladım, daha sonra vakit geçsin diye 20-30 tane profesyonel komandoyu sıra sıra dizip döner tekme ile haşat ettim, Scott Adkins ünlü olmadan önce benden dayak yiyerek antrenman yapardı.

Alıntıları Göster
    Bunlari yazana kadar %0.00001 de olsa bi gercek olma ihtimali vardi be dostum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoNickMan

Bunlari yazana kadar %0.00001 de olsa bi gercek olma ihtimali vardi be dostum

Alıntıları Göster
    Kardeşim yılların emeğine sahibim saygı duyun bari.
  • quote:

Hocam, street fighter'i oynamayı bırakman gerek!
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetNY

Hocam, street fighter'i oynamayı bırakman gerek!

Alıntıları Göster
    Yaw adam elit semtler büyümüş, heralde.
    Bağcılarda yapsın bu hareketide görelim :D

5 kişide bıcagı sokar valla
  • quote:

Yaw adam elit semtler büyümüş, heralde.
    Bağcılarda yapsın bu hareketide görelim :D

5 kişide bıcagı sokar valla

Alıntıları Göster
    Dediklerimi ciddi sanıp kendi kendine laf atacak kadar ne yaşadın :D
  • valla hocam ben öyle laf atışmasına filan girmem,derdi varsa gelsin yüzüme söylesin,uzaktan bakmayla bi b*k olunmaz,ben cevap vermem direk dalarım,kekolardan iyi psikopatım yani,gecen herifin biri beni yanına çağırdı,o zamanlarda sevdiğim kızla beraber piknikteydik,pederin taksisine doğru gidiyodum, kola,fanta alacağıdım,çatal,kaşık,filan..bu hıyar ağası transportere binmiş ,saçma sapan müzik açıyodu, bende uzaktan baktım,ulan acaba hangi müzik diye,neyse abi,aldım kaşıkları,fantaları,kolaları,beni yanına çağırdı,
    uzaktan ne bakıyodun bana diyip,bana erkeklik yaptı..
    o günden bugüne,o herife niye dalmadım diye,duvarları yumrukluyorum,ama sevdiğim kız vardı,beni yaralı kanlı görmesini istemezdim,midesi bulanırdı kızcazın,o zaman daha konuşamıyoduk bile..
    ah ulan ah..
    karşıma çıksada s*ksem onun anasını..
    zaten derler ya,herkesin çevresine göre g*tü kalkıyor,aynen öyle,onunda g*tü kalktı,ben indirmedim,ama işallah biri indirir..

• quote:

Orijinalden alıntı: seriatcıgenc5806

valla hocam ben öyle laf atışmasına filan girmem,derdi varsa gelsin yüzüme söylesin,uzaktan bakmayla bi b*k olunmaz,ben cevap vermem direk dalarım,kekolardan iyi psikopatım yani,gecen herifin biri beni yanına çağırdı,o zamanlarda sevdiğim kızla beraber piknikteydik,pederin taksisine doğru gidiyodum, kola,fanta alacağıdım,çatal,kaşık,filan..bu hıyar ağası transportere binmiş ,saçma sapan müzik açıyodu, bende uzaktan baktım,ulan acaba hangi müzik diye,neyse abi,aldım kaşıkları,fantaları,kolaları,beni yanına çağırdı,
    uzaktan ne bakıyodun bana diyip,bana erkeklik yaptı..
    o günden bugüne,o herife niye dalmadım diye,duvarları yumrukluyorum,ama sevdiğim kız vardı,beni yaralı kanlı görmesini istemezdim,midesi bulanırdı kızcazın,o zaman daha konuşamıyoduk bile..
    ah ulan ah..
    karşıma çıksada s*ksem onun anasını..
    zaten derler ya,herkesin çevresine göre g*tü kalkıyor,aynen öyle,onunda g*tü kalktı,ben indirmedim,ama işallah biri indirir..
    Kendisi tip tip bakıyor aslında, haliyle sende ona bakınca. Kavga cıkarıyorlar.

Hepsi hasta bunların ya.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.