Şimdi Ara

Dışardan bakınca çok boş görünüyorsunuz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumun hepsini tenzih ederim.Genelleme yapmıyorum ve sadece Konu Dışı bölümü için söylüyorum.Uzun süre foruma ara verdim ve bakıyorum da meğer ne boş şeyler yazıyormuşsunuz. Yok 1.80 den kısa erkekler komikmiş,yok kızlar şöyleymiş,bir de otobüs konuları vardı bu forumun çoğu ekşide tutunamayıp burda kendini üstün görenlerle dolu.Herşeye bir eleştiri,kim ne derse desin bir aşağılama.Hatta bunu yazdım diye bu başlıkta sanal lince uğrayacağım biliyorum ama umrumda değil.Troll olduklarını sananlar da komik değil. Şimdi kayıt tarihime bakarak laf sokmaya falan çalışanlar olacak bu ilk hesabım değil.Eskiden konularda herkes "kardeşim" tarzında ifadeler kullanırdı ve samimiydi.Şu an üyeler sürekli birbirini aşağılama derdinde.Siz kimsiniz birader? Dur tahmin edeyim gerçek hayatta youtube,instagram,forum,mastürbasyon 4 lüsüyle yaşayan bağımlılarsınız.Burda herkese laf yetiştirmeler bir artislikler.Sabahtan akşama kız konuları açma vs. Bu hayata 1 kere geliyosunuz azcık normal işler yapınçÇıkın dışarı sosyalleşin hava alın sizin bu bölümde okuduklarınızın %90 ı yalan.Hadi eyvallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2006 üyesiyim.eskiden de burası goygoy mekanıydı ama bu kadar berbat değildi.2000 nesli iyice batırdı burayı.sorun trolluk yapmak değil nerede duracağını bilememek

• quote:

Orijinalden alıntı: ®ed

2006 üyesiyim.eskiden de burası goygoy mekanıydı ama bu kadar berbat değildi.2000 nesli iyice batırdı burayı.sorun trolluk yapmak değil nerede duracağını bilememek

aynen forumda cok kral goygoycular ama cok bos beles konularda var
  • Lince uğramadım hayret

• quote:

Orijinalden alıntı: imagineod

Lince uğramadım hayret

Linç edenler dediğin kitle oluyor zaten. Artık onlar da farkına vardı hiç takmıyorlar. Herkes kendini special snowflake sanıyor.
    Evde PC başından kalkmayıp 7/24 zorno izleyen adamlar burada kadınlara ve evliliklere laf atıyor
    Hiçbir başarısı olmayan, asgari ücretle geçinen kişiler burada enes batura ona buna mühendise doktora laf atıyor
    ...
    Onlarca madde yazabilirim böyle. Çok takmamak gerek gelip gülüp gidiyorum ben de

• quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

quote:

Orijinalden alıntı: imagineod

Lince uğramadım hayret

Linç edenler dediğin kitle oluyor zaten. Artık onlar da farkına vardı hiç takmıyorlar. Herkes kendini special snowflake sanıyor.
    Evde PC başından kalkmayıp 7/24 zorno izleyen adamlar burada kadınlara ve evliliklere laf atıyor
    Hiçbir başarısı olmayan, asgari ücretle geçinen kişiler burada enes batura ona buna mühendise doktora laf atıyor
    ...
    Onlarca madde yazabilirim böyle. Çok takmamak gerek gelip gülüp gidiyorum ben de

Dediğiniz gibi çoğunda bir ego bir ego.Hepsi klavye delikanlısı asarım keserim.Herkes MMA'cı herkesin yazılım bilgisi şahane herkes Stanford'da yüksek lisans yapıyo,herkes Bilkent ODTÜ mezunu.Ama işte kendilerine yakıştıramadıkları tek şey kızlar.Kendileri über süper şahane mükemmel insanlar ya kızlar çok garip.Sanki burası forum değil de milletin hayal dünyasını döktüğü bir platform olmuş.Yazık...

• Kadınlar konusunda birbirlerini çok zehirliyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hayat çok boş geliyor
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnstagram ve Twitter'dakiler bu forumdaki en boş insandan bile daha boş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karthusnowulti

Kadınlar konusunda birbirlerini çok zehirliyorlar.

Çocuk 16 yaşında gelmiş "yhaa moruq evlenmeyin kadınlar nafaka ödetiyor aptal olmayın yhaaa" yazıyo

• Hocam sende şu an sağlam boş yapıyorsun yalnız
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevengeRain

İnstagram ve Twitter'dakiler bu forumdaki en boş insandan bile daha boş.

Aynen öyle sosyal ağların en boş adamına DH nin en boş adamını yeglerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klakson Çalan Adam

Hocam sende şu an sağlam boş yapıyorsun yalnız

Otobüs konularından iyidir bence

• çok haklısın kardeşim

not:2000'liyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ®ed

2006 üyesiyim.eskiden de burası goygoy mekanıydı ama bu kadar berbat değildi.2000 nesli iyice batırdı burayı.sorun trolluk yapmak değil nerede duracağını bilememek

Katılıyorum.
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 12 Ocak 2021; 18:22:53 >
  • forumdakilerin yazdıklarını bayağı içerlemişsin ne oldu sende mi evlenicen
  • Hiç de nhahahahah diyen çıkmamış.

• en fazla kasa yan yatırılırdı, ne günlerdi...
  • Sen gel birde içerden bak

• Ya yanlış anlamayın ama, şu çok sıkıntılı bir durum; buralarda kim başkasına bir şey diyemeyince direk ad homineme baş vuruyor. Kadın konusuyla alakalı değil, ben de biraz abartıldığını düşünüyorum, ama size karşı düşüncede olan bir insan grubunu hemen genelleyip "Öştö höcö bönlördö ösösyöl pörnöcö önstögrömcö yöö" ya da "önös bötörö löf ötöyö kösön bör öş böcörömöyön köybödönön tökö"

Yok abi. Ben mühendislik öğrencisiyim ve mesleğime çalışıyorum, hatta çok güzel bir kurumsal firmada da staj yaptım. İlerisi için de güzel planlarım var, yani zannettiğiniz kaybedenlerden değilim. Ama yine de Enes Batur'u sevmiyorum ve Youtube'dan kaldırılması gerektiğini düşünüyorum mesela. Ya da Türk kızlarının, hepsini genellememek kaydıyla, "değişik" olduğunu düşünüyorum mesela. O kadar abartmamak kaydıyla tabi.

Yani umarım yine bir edgelord gelip tanımadığı ben hakkında gereksiz ithamlarda bulunmaz da linç yemem, ama burada yazan insanların da tavrına çekidüzen vermesi gerekiyor bence.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.