Şimdi Ara

Diş tozu zararlı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
28.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En son 4-5 ay önce sanırım dişlerime bakım yaptırdım. Temizledi falan vs. Yine aynı sarı lekeler oluştu. Çay, sigara ve kahveyi bolca tüketirim. Çok macun kullandım piyasada bilenen markalara nazaran en iyisini, gözle görünür farkı sensodyne gri yaldızlı pakete sahip macunda gördüm. Dün tesadüf bizim köşe başındaki kötü bakkala uğradım sigara almaya. Diş tozu falan yazıyordu 4 liralık bir ürün. Hiç kullanmadım ucuz olması sebebiyle pekte güvenemedim ama denemekte fayda var çünkü emin olun her şeyi denedim beyazlatması adına ama bu ürün dişimi bembeyaz yaptı. Hele bi dişim de hafif sarılık vardı söktü attı ya şaka gibi hayran kaldım. Bu ürünler zararlı mı ? Pat diye etkisini gösterince korktum açıkçası. Kullanan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFarez -- 30 Eylül 2013; 15:48:56 >

• adı ne? nerden aldın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enduluslucoban

adı ne? nerden aldın

Fotosunu atayım dediğim gibi sağlıklı bi ürün mü zararlı mı bilmiyorum ama etkili olduğunu kesin. Bizim köşedeki bakkalda vardı. Büyük marketler vs. vardır sanırım.

Diş tozu zararlı mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFarez -- 30 Eylül 2013; 15:57:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şakirt Online

quote:

adı ne? nerden aldın

Fotosunu atayım dediğim gibi sağlıklı bi ürün mü zararlı mı bilmiyorum ama etkili olduğunu kesin. Bizim köşedeki bakkalda vardı. Büyük marketler vs. vardır sanırım.

Diş tozu zararlı mı ?

kullanimi nasil hocam?

• quote:

quote:

quote:

adı ne? nerden aldın

kullanimi nasil hocam?

Üzerinde yazdığı gibi. Diş fırçanızı ıslatıp sallayın, fazla suyu sallayın gitsin nemli kalsın. Toza az biraz batırıp sonra dişinizi fırçalayın, en az 2 dakika. Ayrıca ürün o kadar etkili dolandırıcıları dahi varmış

http://www.hurriyet.com.tr/yasam/5348724.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFarez -- 30 Eylül 2013; 16:03:07 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

adı ne? nerden aldın

kullanimi nasil hocam?

Üzerinde yazdığı gibi. Diş fırçanızı ıslatıp sallayın, fazla suyu sallayın gitsin nemli kalsın. Toza az biraz batırıp sonra dişinizi fırçalayın, en az 2 dakika. Ayrıca ürün o kadar etkili dolandırıcıları dahi varmış

http://www.hurriyet.com.tr/yasam/5348724.asp

hemen gidip bakinayim, tesekkurler.

• Karbonat limon olayi gibi bir sey heralde herkes zararli diyor dikkat et

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    misvak mı diş fırçası mı
    17 yıl önce açıldı
    Saça limon sürmek zararlı mı??
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben dişcide çalışırken bunlar zararlı olduğu için yasaklanmıştı.Ne kadar doğru bilmem.
  • Ne türde bi zarar acaba ? Dişe mi vücuda mı ?
  • Dis tabakasini inceltiyormus bunun sonucunda ne gibi problemler cikar bilmiyorum

• quote:

Ne türde bi zarar acaba ? Dişe mi vücuda mı ?

Şimdi bu tozun yaptığı etkiyi limon+karbonat ta yapar.Buda kalıcı hasarlar veriyor.En basit olarak diş minesi , dentin.
    Dişe iyi bakmak lazım günde 2 kere fırçalarsanız ne sararır ne leke nede çürük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeur -- 30 Eylül 2013; 16:50:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

quote:

Ne türde bi zarar acaba ? Dişe mi vücuda mı ?

Şimdi bu tozun yaptığı etkiyi limon+karbonat ta yapar.Buda kalıcı hasarlar veriyor.En basit olarak diş minesi , dentin.
    Dişe iyi bakmak lazım günde 2 kere fırçalarsanız ne sararır ne leke nede çürük.

bi defalığına yapsak etkisi çok sürer mi ? sonra hep fırçalasak yinede zararlı olur mu ?
  • Ben de bunlardan birinden kullanıyordum son 5 yıldır 1 kutu bıtırebılmişim, o arada yasaklanmış şimdi bittiği için yeni kutu bakıyordum ama hiçbir markette yok, neyse ki internetten aramak aklıma geldi bakıyorum da sitelerde varken alayım, üst dentin tabakasını inceltiyor olabilir ama yıllardır beyazlatmaya ihtiyacım yoktu, şimdi ya bunu alıp ayda bir kullanıcam veya dişçiye gidicem, alıcam çok da ucuz, benim markamdan kalmamış ama başka bir marka deneyebilirim fark etmez.
  • Hocam sadece tecrübemi yazacağım tercih yine senin, 20 yaşındayım 8 yaşımdan beri senede en az 4 defa ( tedavi döneminde sene boyunca 2 haftada bir gittiğimi biliyorum) gitmiş, 4 dişçi değiştirmiş ve en az 15 milyar parası diş sağlığı için gitmiş biri olarak ( ailemin kazandığı tabi) bu konuda yorum yapma hakkım var bence ve ilk doktorum hariç, ki o da ' faydalı olsa reklamı televizyonda yapılmazdı' demişti, üç diş doktorum da bunların dişin minesini uzun vadede yıpratıp dayanıklılığı azaltan ürünler olduğunu söylemişti. Kısa vadede evet sonuç verebilirler, çok pahalı muadilleri de var bu ürünlerin ama temelde zararlı.

• zararli olduğunu düşünüyorum ben de, gecen sene ön dişimin ortasından bir çentik parça kırıldı aklim almadi nasil olduguna ve ön disime düz dolgu yapıldi ki hicbir disimde bir dolgu veya çürük yoktur. ön dislerimde cok cizik oldugunu soyledi doktor led ışık ile baktiginda.. ama bu olay oncesi yeterince beyazlamadigini düşünüp kabartma tozu limon deliligini yapmistim ondan inceldigini ve cizildigini düşünüyorum. gercekten bu hata idi ama bu tozlardan mi onu bilemiyorum. biri forumda baska baslikta yazmis gunde 3 defa her kosulda fircaliyorum hep beyaz diye aslinda oyle yapsak kesin çözüm olacaktir.. fircalamayi da son yillarda azalttim yalnizca gece fircalamak yeterli gelmiyor artik anladigim kadarıyla

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.