Şimdi Ara

Dış Ticaret 2Yıllık Hangi Üniversitede Okunur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İstanbul içi %75 Burslu olan üniversitelerden Piri Reis, Yeni Yüzyıl, Nişantaşı, Aydın ve Gelişime gidebiliyorum. Ben ikinci öğretim olsun istiyorum gelişim ikinci öğretim %75 bursla 245 civarı birşey Aydın ise %50 bursla ikinci öğretim 208 ikisinede gidebiliyorum fakat gelişimin puanı daha yüksek olduğu için daha iyi bir üniversitemidir sizce yoksa Aydın tercih edilebilir mi?
    Aydın üniversitesi %50 bursla 6750Tl iken gelişim üniversitesi %75 burs ile 2800tl eğitim olarak ve ortam olarak hangisini önerirsiniz diğer Nişantaşı Yeni Yüzyıl ve Piri Reis'de dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merttxcan -- 30 Mart 2017; 21:12:0 >

• Saydığın üniversiteler içerisinden Aydın resmen parlayan bir yıldız hocam. Gelişim ve Yeni Yüzyıl hiç iyi üniversiteler değil özellikle Gelişimi unut. Neden böyle dediğimi ufak bir Google araştırması ile anlayabilirsin. Aydın eğitimi iyidir ve ortam da güzel, onun dışında Nişantaşı da son tercihlerinden biri olabilir hem gereksiz pahalı hem de ortamı saçma sapan insanlardan oluşuyor... Piri Reis üniversitesi hakkında bir bilgim yok fakat sanırsam Denizcilik üniversitesiymiş. Dış Ticaret ile direkt olarak bağlantılı olduğu için eğitim kadrosu iyi olabilir fakat ortamı hakkında en ufak bir fikrim yok. İyi forumlar...
  • Utkowski kullanıcısına yanıt
    hocam aydında fiyat biraz tuzlu geliyor sanki fiyat-eğitim olarak sizce en iyis hangisidir
  • Dediğim üzere hocam, tercih doneminde de okullari gezip bilgi alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.