Şimdi Ara

Diş Telini Çıkardım Başıma Çok Kötü Bir Şey Geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tam 3 yıldır çile çekiyordum dürüm yemeyi bile özledim kolayı herşeyi özledim

Sonunda 3 gün önce çıktı mükemmel oldu

AMA

dün okula giderken bi taşa takıldım elimde telefon vardı yere düştüm telefonu koruym derken kendimi koruyamadım yüz üstü yere düştüm direkt dişlerim üst dişlerim yere çakıldı en ön dişim kırıldı yanındakide çıktı yerinden düştü 3 yıllık emek 1 taş yüzünden 4bin $ gitti sorularınızı alayım

Yarın doktor ölçü alıp takma diş koyacak bunu telden önce o dişi çekerekte yapabilirdim

Evet evet soruları alayım

Edit
    Bunu tanrının yaptığını düşünüyoum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sosyalfacia22 -- 19 Nisan 2017; 22:28:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanrının işi gücü yok senin dişinle uğraşacak burayı terket
  • söyleyeceklerim neredeyse tamamen varsayımsal olabilir ama olmayabilirde,kendi görüşümü aktaracagım.

özgür irade gerçek ise ;dikkat etme düş,sonra kendi dikkatsizliğinin sonucunu çok üst bir varlığa atmaya çalış.

özgür irade yanılsama ise ; Allah tarafından yaratılan, çoktan olmuş olayların tekrarını yaşıyorsun,olması gerekiyordu,nereye gidecegin belli.

özgür irade hem gerçek hemde yanılsama ise;önceki durumlar gibi Allah bizi bir simulasyonda gözlemliyor test ediyor,her şey sandıgımız kadar basit olmaya bilir ,gerçek neye göre gerçek? dişlerinin kırılması neye göre yanılsama?

her şeyin içerisinde sabitler var neredeyse,o sabitler değişirse sen değişir misin?
    Allah zaman kavramını yarattı ama bizim için, kendisine göre bizim yaşadıgımız hayat zaten yaşanmış durumda olabilir.

Allah hangi durumlarda neler yaptıgını biliyor,peki onun için senin belki yaşamadıgın o evren ve senin şuan yaşadıgın evrenlerin ne farkı var?

gerçekligin ,yanılsamanın tanımı ne?

sen gerçek misin yoksa bir yanılsama mı?

sana göre gerçek olmayan ve gerçek olanın kesişimini ve kesişimi olmayanı düşün veya hepsinin ayrı oldugunu düşün,bu durumda olaylar zinciri nasıl, ne olmuştu?

hayatın kendisi karışık iken maddesel veya maddesel olarak sandıgın sanal bir durumda dişlerinin kırılması ne kadar önemli ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geranimo486 -- 19 Nisan 2017; 21:23:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: geranimo486

söyleyeceklerim neredeyse tamamen varsayımsal olabilir ama olmayabilirde,kendi görüşümü aktaracagım.

özgür irade gerçek ise ;dikkat etme düş,sonra kendi dikkatsizliğinin sonucunu çok üst bir varlığa atmaya çalış.

özgür irade yanılsama ise ; Allah tarafından yaratılan, çoktan olmuş olayların tekrarını yaşıyorsun,olması gerekiyordu,nereye gidecegin belli.

özgür irade hem gerçek hemde yanılsama ise;önceki durumlar gibi Allah bizi bir simulasyonda gözlemliyor test ediyor,her şey sandıgımız kadar basit olmaya bilir ,gerçek neye göre gerçek? dişlerinin kırılması neye göre yanılsama?

her şeyin içerisinde sabitler var neredeyse,o sabitler değişirse sen değişir misin?
    Allah zaman kavramını yarattı ama bizim için, kendisine göre bizim yaşadıgımız hayat zaten yaşanmış durumda olabilir.

Allah hangi durumlarda neler yaptıgını biliyor,peki onun için senin belki yaşamadıgın o evren ve senin şuan yaşadıgın evrenlerin ne farkı var?

gerçekligin ,yanılsamanın tanımı ne?

sen gerçek misin yoksa bir yanılsama mı?

sana göre gerçek olmayan ve gerçek olanın kesişimini ve kesişimi olmayanı düşün veya hepsinin ayrı oldugunu düşün,bu durumda olaylar zinciri nasıl, ne olmuştu?

hayatın kendisi karışık iken maddesel veya maddesel olarak sandıgın sanal bir durumda dişlerinin kırılması ne kadar önemli ?

Hocam sizi felsefe bölümüne iteleyelim

• İçim acıdı be. İnşallah CSB'dir.

• Konu nick uyumu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • csb
  • Dişin kirilacakmis dikkatsizliğin onun nedeni oldu işte artık geçti gitti sonrasını düşün, doktor düzgün yapar inşallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.