Şimdi Ara

diş teli fiyatları ne kadar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
4
Favori
6.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba,dostlar alt ve üst dişlerimde yamuklar var gülmeye çekiniyorum.yaş olarak 18'i geçtim.zaten sigorta bu tedaviyi karşılamıyor kaldı ki sigorta yok.fiyatlar nasıldır bilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4 binden başlıyor eğer devlete bağlıysa sigortadan 2 bini kesiyoalr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KorkmazBilisim -- 9 Eylül 2014; 17:46:08 >
  • Alt ve ust olarak 2 hafta once taktirdim. Ust taraf şeffaf. 400 lira nakit gerisi taksit olarak yapildi. Toplamda 4000 lira tuttu.

• sigortam olursa iki bini devlet mi öder?

• 5.000-10.000 bin Arası oynar

• Benim taktırdığım yerde 5-10 bin arası ama değer
  • All Is Well A kullanıcısına yanıt
    kaçar lira taksit dostum.kredi kartıyla mı ve özel hastane mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben İzmir'deyim. Üst alt şeffaf taktırdım 4bin tl
  • JustBeHappy kullanıcısına yanıt
    ben de izmirdeyim.taksitle mi?

• svykr kullanıcısına yanıt
    Ozel hastanede yaptirdim. Aylik 100 liralik taksit olacak sekilde anlastik. Eger Istanbul avrupa yakasindaysaniz isterseniz adresi yollayabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: svykr

sigortam olursa iki bini devlet mi öder?

hayır tamamını ödüyor sen 700tl gibi bir malzeme üzreti ödüyorsun kalanına karışmıyorsun

(5 ay sonra çıkacak benimkiler)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gianuzzi Yarımayı

Benim taktırdığım yerde 5-10 bin arası ama değer

kucak dansımı yapıyor diş teli takarken 10 k ne yav?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • svykr kullanıcısına yanıt
    Tabiki de taksitle hocam. Senetle daha doğrusu. Mesela kaç ayda bitcek tedavin, 18 ay. O zaman 18 aya bölüyolar.
  • Arkadaslar bu disin arka kismina tel takiliyormu? Yani on taraftan gorunmuyor disin arka kismina takiliyor? Biri oyle taktigini soylemisti ama bilgim yok olan varsa aydinlatsa bizi?

• Alt+Üst 4000 liraya yaptırdım.
  • arkadaşlar reklam yapmak gibi olmasın ama. geçende aşağıda linkni vereceğim özel hastahanede taze taze fiyatları sordum. tel için 4 bin tl dediler.

tel yerine kullandıkları ve adına invisalingn dedikleri bir hizmette ver bu biraz daha pahalı. ama normal telden daha rahat ve kullanışlı. bu arada her damak yapısına uymuyormuş bu tedavi.

• Ben taktirdim dun imzadaki arabayi ve 5bin verdim aylik 19,90 taksitlerle ödüyorum

• 3ay oldu kullanıyorum sigortaya bağlı değil . 3500tl ye taktirdim . 2000tl peşin verildi. gerisi taksit.

• Hermaeus Mora kullanıcısına yanıt
    Tel tedavisi bittikten sonra bazi yerler diş sabit dursun diye arka kısma tel takıyor

• Ben 3 bin liraya özelde geçen sene takdırdım dişlerim vampir gibiydi yamuk yumuk şimdi bembeyaz inci gibi ve çok düzgün ekimde çıkıyor diş tellerim yalnız diş teli taktırıcaksan temizliğine çok önem vermen gerekir asitli içecek yasak diyor doktor ama ben pipetle diş tellerine değdirmemeye çalışarak içiyorum bişey olmuyor diş teli tedavisi yaş ilerledikçe zorlaşıyor ne kadar erken taktırırsanız o kadar iyi ben tedavide lastik ve damaklık kullandım hatta bi ara ağzımda 3 lastik damağımda damaklık dişlerimde tel vardı bazense sadece lastik 2 ay damaklık kullandım lastikleri ara ara kullandım bi tedavinin ortalarında birde sonlarında ortalarında 1 tane kullanıyordum sonlarında 3 tane 2 tanesi bi tarafta 1 tanesi bi tarafta diş teli zorlu bir tedavidir ama bu tedavinin sonucu emin olun güzel oluyor bu arada diş tellerinin sosyal hayata ve kızlara etkisi yok sizi seven diş telinizlede sever diş telleri varkende kızlarla çıktım hiçbiri iğrenmedi ayrıca diş telleri yokken kızlar nasıl davranıyorsa diş telleri varkende öyle davrandı yani diş tellerinin kızlarla pek etkisi yok bazı arkadaşlarınız diş tellerinizle dalga geçse bile onları kafanıza takmayın önemli olan sağlık

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.