Şimdi Ara

dis tasi temizligi yaptirdim SSli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geldim 20 yasima bu kadar zamandir hic disciye gidip bakim yaptiramistim.dis bakimina onem gosteren birisi olarak artik zamani geldi dedim.gittim ozel bir doktora.dis taslarimin fazla oldugunu soyledi genetik oluyormus dis fircalamasinin hic bir faydasi olmuyor dedi.ortalama 20 dk suren bi islemdi.o kadar kan olmadi acida minimum seviyedeydi ama insanin ici gidiklaniyor.suan dislerimin arasi acik bi vaziyette ve resmen dislerimin arasindan hava giriyor.dislerim ortaya cikti.doktor dis yapimi cok begendi bundan sonra yilda bi kez bakim yaptiracagim.gidecek arkadaslara referans olsun.kesinlikle o disleri temizletince yemek yemeye kiyamayacaksiniz.mutlaka yaptirmaniz gerek..verdigi macun ve ilaclarla ortalama 150tlye denk geldi.
    Edit:ss
    Editleyip ss atamadim diger sayfada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haciz mahallinde raks -- 17 Mart 2016; 18:47:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Doktor paranı almak için abartmış

• 100tl temizleme ya helali hos olsun bembeyaz oldu hocam

• Ortası katı kalın olan diş fırçaları var, sürekli dişçiye gidip temizleten biri idim, sensodyn ve paradontax diş macunu ve o özel diş fırçasını kullanıyorum oluşumunu engelledi bilginize
  • Doktor paspas hocam
  • Bende temizlettim 2 hafta sonra tekrar dislerin arasi kapanmaya basladi. Basta cidden bosluklu hissediyordum disleri simdi arasi dolunca rahatladi

• quote:

Orijinalden alıntı: mapheluiT

Geldim 20 yasima bu kadar zamandir hic disciye gidip bakim yaptiramistim.dis bakimina onem gosteren birisi olarak artik zamani geldi dedim.gittim ozel bir doktora.dis taslarimin fazla oldugunu soyledi genetik oluyormus dis fircalamasinin hic bir faydasi olmuyor dedi.ortalama 20 dk suren bi islemdi.o kadar kan olmadi acida minimum seviyedeydi ama insanin ici gidiklaniyor.suan dislerimin arasi acik bi vaziyette ve resmen dislerimin arasindan hava giriyor.dislerim ortaya cikti.doktor dis yapimi cok begendi bundan sonra yilda bi kez bakim yaptiracagim.gidecek arkadaslara referans olsun.kesinlikle o disleri temizletince yemek yemeye kiyamayacaksiniz.mutlaka yaptirmaniz gerek..verdigi macun ve ilaclarla ortalama 150tlye denk geldi.

Ben devlet hastanesinde belese yaptiriyom 10 dk en baba suruyor.
    Sana sureni uzatmis fiyattan killanmayasin diye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Paspas alti islaklik yardim
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim kardeşim diş hekimi :) Geçenlerde diş taşı temizliği yaptı bana. Dişlerim rahatladı resmen :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • halimyokk kullanıcısına yanıt
    Banada paradontax onerdi aldik bakalim nasilmis

• quote:

Orijinalden alıntı: Afrika sucugu

quote:

Orijinalden alıntı: mapheluiT

Geldim 20 yasima bu kadar zamandir hic disciye gidip bakim yaptiramistim.dis bakimina onem gosteren birisi olarak artik zamani geldi dedim.gittim ozel bir doktora.dis taslarimin fazla oldugunu soyledi genetik oluyormus dis fircalamasinin hic bir faydasi olmuyor dedi.ortalama 20 dk suren bi islemdi.o kadar kan olmadi acida minimum seviyedeydi ama insanin ici gidiklaniyor.suan dislerimin arasi acik bi vaziyette ve resmen dislerimin arasindan hava giriyor.dislerim ortaya cikti.doktor dis yapimi cok begendi bundan sonra yilda bi kez bakim yaptiracagim.gidecek arkadaslara referans olsun.kesinlikle o disleri temizletince yemek yemeye kiyamayacaksiniz.mutlaka yaptirmaniz gerek..verdigi macun ve ilaclarla ortalama 150tlye denk geldi.

Ben devlet hastanesinde belese yaptiriyom 10 dk en baba suruyor.
    Sana sureni uzatmis fiyattan killanmayasin diye

Sira almasi falan ugrastiriyor.ailenin tanidigi bi hekim.gittigim gibi hallettik.ama fiyat ve islem karsilastirilinca bedava gibi geldi.inanilmaz ise yarar bi sey.

• skydiver132 kullanıcısına yanıt
    Herkes yaptirmali.bundan sonra her yil en az bir kez gidecegim

• Ablam önceden yaptırdıda agzımı deştiler diyor

• Sürekli yaptırması dişlerini aşındırır ve güçsüzleştirir

Bu yüzden ortasında sert beyaz plastik bi parça olan diş fırçası var üstünde diş lekesine ya da diş taşına karşı etkili yazıyor zaten onuda al mutlaka

Paradontax'ında tadı iğrenç ben böyle bişey görmedim ama alışıyosun
    Fırçanın markası ne hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 yaşına kadar dişde dolgu vs var mı hocam

• Genetik tabi genetik

Paradontaxin uzerine zamanla tadina alisirsiniz yazmislar ciddi ciddi

• Yok hocam duzenli fircalarim

• demirciler kullanıcısına yanıt
    Aaa duzenli fircalarim hocam

• Keşke fotoğraf çekip before after yapsaydın dişlerini merak ettim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.