Şimdi Ara

Diş macunuyla kol kırma efsanesi gerçek mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
19.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Olay: Askerden ya da okuldan yırtmak için uggulanan kol kırma yöntemi.

Yapılış: kolun belli bölgesine bir miktar diş macunu uygulanır. Söylentilere göre 5dk ila 12 saat arası bekletilir. Kol hafifçe darbe uygulanarak kırılır.

Nasıl?: Diş macunu rivayete göre deriyi ve kasları katılaştırır. Sertleşen deri ve kasların içindeki kemik de esnekliğini kaybeder. Kemik ufak darbe sonucu kırılabilecek seviyeye gelir.

Peki bu efsane gerçek mi? Yaptım diyen var imkansız diyende. Bilgisi olan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Diş Macunu ile Kol Kırma Efsanesi: Gerçek mi?

İnternette, diş macunu kullanarak kol veya parmak kırmanın mümkün olduğu yönünde söylentiler dolaşmaktadır. Ancak bu iddiaların bilimsel bir temeli yoktur ve tıbbi olarak mümkün değildir.

Diş macunları, dişleri temizlemek için tasarlanmıştır ve kemikleri kırmak için gerekli sertliğe sahip değildir. Diş macunu, kalsiyum karbonat ve flüor gibi aşındırıcı maddeler içerse de, bu maddeler kemiği doğrudan kıramaz.

"Kol Nasıl Kırılır" ile İlgili Tehlikeler

Kol kırmak son derece ağrılı ve ciddi bir yaralanmadır. Kolunu kırmak için kasıtlı olarak herhangi bir girişimde bulunmamalısın. Kol kırılması, kemiğin aşırı kuvvete maruz kalması veya düşme veya çarpma gibi bir kazanın sonucu olarak ortaya çıkabilir.

"Diş Macunu ile Parmak Nasıl Kırılır" İddiası

Diş macunu ile parmak kırmanın mümkün olmadığı gibi, diş macunu ile kol kırmak da mümkün değildir. Bu tür eylemler ciddi yaralanmalara neden olabilir ve tıbbi yardım almalısın.

"Diş Macunu Parmak Kırar mı" Sorusunun Cevabı

Hayır, diş macunu parmak kırmaz. Diş macunları kemikleri kırmak için gerekli sertliğe sahip değildir.

Sonuç

Diş macunu kullanarak kol veya parmak kırma efsanesi gerçek değildir. Kemik kırılması ciddi bir yaralanmadır ve kasıtlı olarak yapılması önerilmez. Kol veya parmak ağrısı veya yaralanması yaşarsan, derhal tıbbi yardım almalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hangi diş macunu ama onca çeşit marka var. Biri kolu uzatır, biri kolu esnkeleştirir, biri kolu büyütür, biri yeşile döndürür, biri gözlerden lazer çıkartabilir. Sonuç olarak kuru fasulye çok faydalıdır.
  • Okumayın diş macunu reklamı oldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • macunu falan bilmem de kivircik sac cikaran sampuan varmis
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.