Şimdi Ara

dis macunu lekesi tisortten nasil cikar? :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya nasil moralim bozuldu anlatamam annem hem elinde yikamis hem makine de ama izi hala belli.tisortte simsiyah pahali bir tisort degil perwoll falan alsam diyorum yada koslo oxi daha pahali tutacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EaqLeEye -- 23 Ağustos 2011; 0:22:48 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Diş Macunu Lekesi Tişörtten Nasıl Çıkar?

Kazalar olur ve en sevdiğin tişörte diş macunu bulaşması hayal kırıklığı yaratabilir. Ancak panik yapma, diş macunu lekelerini tişörtünden çıkarmak hala mümkün. İşte adım adım bir kılavuz:

Malzemeler:

• Beyaz sirke
    • Karbonat
    • Bulaşık deterjanı
    • Soğuk su

Talimatlar:

1. Lekeyi Çabuk Müdahale Et: Leke oluştuktan hemen sonra müdahale etmek, çıkarılmasını kolaylaştıracaktır.

2. Sirke Uygula: Bir pamuk topuna beyaz sirke dök ve lekeli bölgeye nazikçe tampon yap. Sirke, diş macununun bazik bileşenlerini nötralize etmeye yardımcı olacaktır.

3. Karbonat Ekle: Lekenin üzerine biraz karbonat serpiştir. Karbonat, fazla nemi ve lekeyi emmeye yardımcı olacaktır.

4. Bulaşık Deterjanı Kullan: Bir miktar bulaşık deterjanını lekenin üzerine dök ve soğuk suyla seyrelt. Deterjan, diş macununun yağlı bileşenlerini parçalamaya yardımcı olacaktır.

5. Ova ve Durula: Temiz bir bezle lekeyi yavaşça ova. Deterjan köpürmeye ve lekeyi çıkarmaya başlayacaktır. Ardından soğuk suyla iyice durula.

6. Tekrarla: Gerekirse işlemi diş macunu lekesi tamamen çıkana kadar tekrarla.

7. Hava Kurut: Tişörtü bir askıya asarak veya düz bir yüzeye sererek hava kurut. Isı, lekenin tekrar oluşmasına neden olabileceğinden, kurutma makinesini kullanmaktan kaçın.

İpuçları:

• Lekeyi çıkarmak için sert kimyasallar veya ağartıcılar kullanma, çünkü bunlar kumaşa zarar verebilir.
    • Renkli tişörtlerde, sirke uygulamadan önce gizli bir noktada renk haslığını test et.
    • Eski veya inatçı lekelerde, bir gece boyunca lekeli bölgeyi beyaz sirke ve karbonat karışımında bekletmek yardımcı olabilir.

Diş macunu lekelerini tişörtünden çıkarmak için bu basit adımları takip ederek en sevdiğin kıyafetlerini kurtarabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Diş Fırçanı Kaynar Suda İyice Temizle Macun Kalmasın Sonra Tuzla Fırçala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hit Me Baby One More Time

Diş Fırçanı Kaynar Suda İyice Temizle Macun Kalmasın Sonra Tuzla Fırçala.

harbi mi hocam ise yarar mi dersin
  • Bulaşma Derecesine Bağlı Olarak Yarayacakdır.
  • Tabi bu işlemi yaparken tişörtü inceltmemeye dikkat et.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Paspas alti islaklik yardim
    9 yıl önce açıldı
    Dis telini geri cikaracagim
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.