Şimdi Ara

DİŞ İSTEYENLERE MOTİVASYON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hdhdjdjdbdbd -- 10 Kasım 2018; 17:56:48 >

• Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Bir sürü ing diş fakültesi var yalnız .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam sen bilirsin demek ki gerçekten istemiyormuşsun vazgeçmen iyi olmuş o yüzden.

hangi bölüm düşünüyorsun
  • https://dentagama.com/

Bence biraz araştır Mısırlı bir diş hekimi 15 yıldır Abd de çalışıyor pek incelemedim Türkler de vardır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu da benden size bir sanat eseri.

• Klinikte hastalarin arasinda onlukle dolasacaginiz gunleri dusunun hocam Alin size motivasyon

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben bu mesleği yazarken parası iyi, prestijli, el işi var ve tıp kadar hayatını adaman gerekmiyor diye yazmıştım. İşin manevi yönü pek umrumda değildi. 4. Sınıfta pedodonti stajında 13 yaşında bir kız hastam vardı. Ön dişlerinde çürük varmış özele gitmişler yarım yamalak çürük temizlenip dolgu yapılmış ama inanılmaz dandik yapılmış hatta bir kısmı da kırılmış. Tabi tam ergenlik çağları, kız ne zaman konuşsa ne zaman gülse eliyle ağzını kapatıyor tik gibi bir şey olmuş. İşte o zaman çok net anlamıştım ne kadar kıymetli bir mesleğimiz olduğunu ve insanların hayatlarında nasıl pozitif bir etki yaratabildiğimizi. Neyse dolguları söktüm çürükleri iyice temizledim ve estetiğe uygun yeni dolguları yaptım. Kontrol için kız haftaya geldi ve nasıl gülüyor :) Sürekli sırıtarak geziyordu ve asla eliyle ağzını kapatmaya çalışmıyordu. Annesi özel olarak konuşmuştu benimle işte tüm hafta aynanın karşısına geçip gülüp durmuş vs diye. Hediye olarak da 1 kilo organik bal getirmişlerdi babası arıcılıkla uğraşıyormuş :D Diş hekimliği isteyenlere iyi bir motivasyon olur umarım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithellius -- 10 Kasım 2018; 20:3:43 >

• Mithellius M kullanıcısına yanıt
    Dogru karar verdigimi bir kez daha anladim hocam. Cok guzel hatira olmus. Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-94B38574C -- 10 Kasım 2018; 20:18:8 >
  • Mithellius M kullanıcısına yanıt
    Çok tatlı bir kızmış . İnşallah o günleri görürüm.

• Seninle yer degisebilmeyi isterdim.Sen diste olurdun ben de daha rahat bir sekilde tip icin hazirlanirdim.

Ozellikle disi istedigine gore el becerin iyi olmali ve muhtemelen sabirlisin.Yoksa neden ozellikle disi isterler anlam veremiyorum.

• Sevdiğim için.Araştırınca çok hoşuma gitti aslında .Hocam çok da rahat değilim stresliyim aslında:(

• Dişin sıralaması bu yıl yükselecek gibi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D542F6122 -- 10 Kasım 2018; 21:13:41 >
  • Hocam aslında haklısınız böyle konular açmak riskli olmaya başladı:(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.