< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Diş hekimliginden Sakarya/ kou ceng e geçiş (2. sayfa)

-
-
Ankaratipli çok güzel paralar söylemişsin inanmak istiyorum bu rakamlara da tek çıkış yolu uzmanlık gibi duruyor dişte uzmanlık yapmadan devlet atamasi artık efsane özelde ise düşük ücretlere çalışıyorsun onu napcaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Acikta kalmayayim diye yazdiysan el becerisi de pek yoksa kou ceng geç direk bence zaten anlarsın 1 senede yapıp yapamayacağını
Dişe devam edin yazılım alanı sandığınız kadar kolay değil çok fazla rekabet var yanı sıra genelde Gazi'nin altındaki üniversitelerde okuyanlar genelde back-endci falan oluyor her ne kadar iş imkanı olsa bile back- endin geleceğinin sağlam olduğunu düşünmüyorum. Diş hekimliği okumanızı bundan kaynaklı olarak daha doğru buluyorum.
-
Dişe ilgim var el becerin de var
Eyvallah hocam çok sağolun
Hocam sakarya sengdeyim ben eğitim ingilizce ve donanım dersleri görmemiş olucaksın ceng mi seng tarafını iyi seç ben ikisinide gidebiliyorken sengi seçtim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Koü cengdeyim daha 1 hafta oldu okul açılalı ama genel olarak beğendiğimi söyleyebilirim.Hocalar alanlarında oldukça deneyimli
Elazığ’da diş hekimliği okuyorum uzmanlığın da 4 yıl olduğunu öğrendim DÜN
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
isiminiz nedir hocam. ben de burdayim
Yaaaani
Uzmanlık da elazığ da olacaksın diye bir şey yok. Sıralamana göre üni seçeceksin. Hacettepe de olur erzurumda olur. Uzman iken para da alıyorsun iyi bir miktar. Ortalama kas bu sene iyi bir yere geç. Uzmanlığa takılma( zaten kazanmak da zor kazanırsan da para kazanmama ihtimalin yok)
Hocam ben memnun olarak ve isteyerek yaptım. 17 yıldır Kocaeli'de yaşıyorum. Koünün top bölümlerinden biridir. Hem genel olarak mühendislik fakültesinden, hem de elektrikten mezun çok tanıdığım komşu,akraba vs oldu. İşsizlik sorunu yok. Elektrik mezunları ise benim üniversitemden çıkınca ekseriyetle Gebze'de 2-3 asgari ortalama ile yeni mezun olarak başlıyorlar. Bazıları İzmit'te ford vs girse de, geneli Gebze'de çalıştı hep. Gebze'de yeni mezun olarak girip, uzun süre bol bol şirket değiştirip ama Gebze'de kalıp devam ediyorlar. Gebze üretim açısından Türkiyenin kalbi olduğundan istihdam sakıncası yok.
Teşekkürler hocam bilgilendirmen ve açıklayıcı mesajın için
Her türlü soru vs için kapımı çalabilirsin hocam
Bana niye cevap verdin ki hocam ben arkadaşın okuduğu bölümle alakalı önemli bir bilgiyi dün öğrenmiş olmasına vurgu yaptım
Seni o yazan arkadaş zannetmiştim
Hocam okuduğun bölümle ilgili bir bilgiyi nasıl daha dün öğreniyorsun yazarken falan hiç araştırmadın mı? Hele ki ceng ve diş apayrı bölümler gerçi şimdi herkes bu şekilde tercih yapıyor da
Aklımda nerden kalmis bilmiyorum tıp ve diş de uzmanlık 2 yıl saniyordum . Ceng içinse ikisine de ilgim var diş için el becerim de var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X