Şimdi Ara

DİŞ HEKİMLİĞİNDE OKUYAN ARKADAŞLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elinizde dus restorativ diş tedavisi kitabının pdf si olan pm atabilir mi

• malesef el becerim pek yok ve gerek pratik ödev hazırlarken gerek pratik sınavlarda inanılmaz zorlanıyorum ve bütün seneyi acaba sınıfta kalır mıyım korkusuyla bitiriyorum hal böyle olunca da sevemiyorum bölümü çünkü sadece pratik dersler olmuyor aynı zamanda çalışmam gereken teorik dersler oluyor ve özellikle vize final zamanı inanılmaz yoruluyorum açıkcası el becerisi olan biri için bu bölüm gayet güzel
  • knk diş okumaktan memnun musun?
  • Hep LYS Kasan Adam kullanıcısına yanıt
    malesef memnun değilim :(
  • malefizz M kullanıcısına yanıt
    Neden?
    Neden? Tıp istiyordun falan mi sebep

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    neden hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam neden?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: malefizz

malesef memnun değilim :(
    hoaaydaaa
    hocam neden açıklasanız meraktan çatladık

• malesef el becerim pek yok ve gerek pratik ödev hazırlarken gerek pratik sınavlarda inanılmaz zorlanıyorum ve bütün seneyi acaba sınıfta kalır mıyım korkusuyla bitiriyorum hal böyle olunca da sevemiyorum bölümü çünkü sadece pratik dersler olmuyor aynı zamanda çalışmam gereken teorik dersler oluyor ve özellikle vize final zamanı inanılmaz yoruluyorum açıkcası el becerisi olan biri için bu bölüm gayet güzel
  • Hocam benim el becerim yok denecek kadar az ancak hayalim diş yine de pişman olur muyum?

• mrdrk1999 M kullanıcısına yanıt
    açıkcası el becerisi geliştirilebilecek bir şey eğer gerçekten bu bölümü istiyorsan ve birşeylerle uğraşmak sana sıkıcı gelmeyecekse ve eğer sabırlı biri isen zamanla el becerin gelişir üzerine düşüp çokça pratik yaparak geliştirebilirsin mesela senin 10 deneme sonucunda yaptığın şeyi başkası ilk denemesinde yapabilir eğer bu durum benim moralimi bozmaz diyorsan pişman olmazsın mesela ben sabırlı değilim ve başkaları yapabiliyor iken onlar gibi yapamamak beni demoralize ediyor sana tavsiyem hayalinden vazgeçme ve kazandığın takdirde yazın el becerini geliştirecek şeylerle uğraş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.