Yaw arkadas çok zoruma gidiyor, pratik sınavlardaki subjektif puanlamalar bugün itibarıyla canıma tak etti artık bu ne saçmalık ya! Sınavda arkadasım beceremiyor diye sınav anında 2 kaide yaptım bir ona bir bana işte o alıyor 70 bana verilen puan 55!! Ya tam diş dizimi yaptık teknisyene gidip gösterdim bana dediği şey; s**tir git lan bunu sen yapmamışsın kime yaptırdın doğru söyle Diyorum abi valla ben yaptım inanmıyor affedin lütfen ama boktan olan diş eti şeklini bile vermemiş kız 90 alıyor bana verdiği puan 70 Endo ayrı bir seviye ya orman çocuğu gidip şikayet etti diye 80 olan pratik notum sınıfta en yüksekti geldi 40a düşürdü sınıfta herkesinkini düşürdü de en çok beni etkiledi Bu saçma olaylar yüzünden agnom su an 3.44 bir hedefimiz vardı içine ettiler. Neyse işte hiçkimseye anlatamıyorum zaten su aralar çok yalnızım psikolojik bunalımdayım bari buraya içimi dökeyim dedim biraz rahatlatır diye tesekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Diş hekimliğinde agno sorunu

-
-
## Tıbba Geç ##
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processustransversus23 -- 11 Temmuz 2024; 20:41:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hangi okul hocam
Kız bul stres at knk takma. Kimse doktorun dişçinin ortalamasına bakıp tedavi olmuyor
-
Tıp için o kadar sene denedim bazen olmayınca olmuyor ama şu bölümden memnun kalacağım aklıma gelmezdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-565559509 -- 12 Temmuz 2024; 1:12:34 >
İsim vermeyeyim ya geçen twda fake hesaptan bir wp mesajını isimleri gizleyerek paylaştım meğersem beni takip ediyormus basıma gelmeyen kalmadı
Kız bulunca stres mi atılıyor yoksa stres mi arttırılıyor 😓
Takılmalık kanka, evlen demiyoruz
-
Sevmem öyle şeyler ben lolden devam gidip tilt olayım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
dİŞÇİ mi olunur artık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
3.44’ü herkes yapamaz hocam sevinin bence
dişten memnunsun yani?
ünite oturunca da böyle diyin
Şu an evet memnunum iyi ki gelmişim diyorum ama lanet olası subjektif puanlamalae olmasa daha iyi olacak
3.5 altı kurtarmıyor :/ ya ilk 5ten düşmememçkti hedefim ama su an sanırsam bunu kaybettim
Agno phd için gerekli değil miydi genelde o da kaldırıldı %90ında
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dershane bursu bağlandıktan sonra agno falan çöp hocam.Doktora alan yerler bir elin parmağını geçmiyor onlarda da ortalamadan önce torpil konuşuyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Özelde etki etmez miydi hocam
Yani doğru, zaten phd ile alınan yerlerde de %90+ torpil ama ne bileyim ya öyle bi hedef koymustum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- film indirme sitesi
- ters köşe filmler
- hemşirelikten tıpa geçiş var mı
- tıpta sınıfta kalmak
- iki noktadan sonra tırnak işareti gelir mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X