Şimdi Ara

DİŞ HEKİMLİĞİ TERCİHİ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
34
Favori
30.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • El becerisi bence endişe edeceğin en son şey

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legendaryy kullanıcısına yanıt
    Siralama olayini tahmin etmek gercekten zor. Gecen sene tipla dis toplam kontenjan artisi 2.5 k ya yakindi ,daha onceki yillara gore kiyasladigimizda en az 3.5 k gerilemesi gerekirdi okullarin ama oyle olmadi 2.5 k geriledi. Yildan yila gore , meselege olan egilime gore degisiyor.


    Bu sene benim tahminim 15-17 araliginda olan okullar ort 300 kisi
    17-19 araliginda olanlar 600 kisi
    19 -21 k arasinda olan okullarda yaklasik bin kisi gerileyecek. Ama bu dedigim gibi bunlar sadece tahmin. Neyin ne olacagini yerlestirme sonuclari aciklaninca ogrenicek herkes.

    Genel bi degerlendirme yaptim , tek tek uni degerlendirmesini artik sen yaparsin :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnson22 -- 1 Temmuz 2014; 17:30:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani 19089 sıralamaya diş kesin gelir diyorsun ama benim içimde korku var en sona ytü endüstrü ya da makine yazacam inş bunlara gerek kalmadan diş gelir. Van filan pek istemesem de yazıcam yeter ki diş olsun. Hem küçük bir ihtimal olsa da yatay geçiş için çalışıcam ilk yıl.
  • mf 3 sıralamam 16.064 gazi diş 16.000 la kapatmıs gelme ihtimali nedir lütfen cevap

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl çalıştın hocam bi söyle de belki mezuna kalırım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Marvel_


    quote:

    Orijinalden alıntı: Crunch.

    mf3 sıralama 11k. şuan çapa diş'e de marmara ingilizceye de yetiyor sanırım sıralamam. şuan benim için önemli olan hangisi önce yazacağım. sizce diş hekimliğini ingilizce okumak mı yoksa pratik yapmak mi önemli. marmaranın yabancı dili çapanın hasta potansiyeli ön planda gibi. bu arada uzmanlık yapmayı kesinlikle istiyorum. önerini alabilir miyim?

    Capa dis daha iyi bir okuldur. Ikisi de istanbulda olmasına rağmen puan farkı da bunu gösteriyor zaten.


    Bunu direk puan farkına bakarak söylemek yanlış bence. Sonuçta biri ingilizce eğitim veriyor ki dus için çok önemliymiş ingilizce. Çapa'da da pratik ön planda diyorlar. Bu konuda bilgili orada okuyan biri varsa önerisi ne olur? Bayadır araştırıyorum kimisi marmara diyor kimisi çapa.




  • Legendaryy kullanıcısına yanıt
    tabiki kesin gelir...


    tercih tablonda boş yer kalmasın.
  • Johnson22 kullanıcısına yanıt
    Siralamam 13.935
    Çapa 13.400 ile kapatmış
    Gelme şansı nedir?
    Birde Marmara ve capayla ilgili bilgin varsa paylaşır misin?
    Bi de tüm tercihlerim dış hekimi olacak benim yerimde olsan tercih siralamalarini nasıl yapardın?
    Simdiden teşekkür

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mf3 sıram 12k tıp düşünüyordum ama olmuyor, İngilizce okumak istedim hep, dişte özeller hariç İngilizce eğitim veren okullar nereler? Bir de siz olsanız 12k ile nereye giderdiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullanilmamis nick -- 2 Temmuz 2014; 1:34:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yeri değil biliyorum ama ben de seneye sınava gireceğim hedefim diş Hekimliği sıralaması 12-20k civarı aralığında olanlar sınav için biraz tavsiye verebilirler mi :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hepinize yardım etmek istiyorum ama gerçekten yoruldum. Bir kişinin sorduğu soruyu 10 kişi soruyor.Hepsine aynı cevapları yazmaktan yoruldum. Kusura bakmayın , LÜtfen konuyu dikkatli okuyun ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnson22 -- 2 Temmuz 2014; 1:46:03 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Johnson22

    Arkadaşlar hepinize yardım etmek istiyorum ama gerçekten yoruldum. Bir kişinin sorduğu soruyu 10 kişi soruyor.Hepsine aynı cevapları yazmaktan yoruldum. Kusura bakmayın , LÜtfen konuyu dikkatli okuyun ...

    Çapa diş mi marmara diş mi sizce kimse bişey demiyor nedenini açıklayıp herkes puanına bakıyor baya kararsız kaldım çünkü günlerdir araştırıyorum.
  • Crunch. kullanıcısına yanıt
    çok fazla bi bilgim yok... ikiside iyi

    ama dus için ingilizce okuyayım falan deme , dus için yds den 50 üstü alman gerekli ve okuldaki ingilizce eğitimle uzaktan yakından alakası yok. yds den korkmana gerek yok okadar abartılacak bişey değil..


    Eğitim sistemini falan araştır , forumda buralarda okuyan arkadaşlar var onları bul pm at...
  • Johnson22 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar Hekim bey,

    Size bir sorum olacak, iki üniversite arasında kaldım bunlar; Marmara ve Gazi. Hangisini seçmeliyim? Neden? Marmaradaki ingilizce gözümü korkutuyor çünkü teorik derslerin slayt notları ingilizce oluyor ve bunları çevireceksin de ezberleyeceksin de..

    İstanbul Aydın Üniversitesi- Diş hakkında fikrin var mı? Aklıma yatmıyor değil.


    Bu arada sıralamam 15607, Marmara 15300, Gazi: 16000, İstanbul Aydın:15900

    Teşekkür ed
    erim şimdiden.
  • adilabi1111 kullanıcısına yanıt
    Tabi ingilizce okusan senin için daha iyi ama marmamra hazırlıkta da zorluyorlarmış galiba. Riske gireme kendimi kasamam hazırlıkla falan diyorsan gazi yaz derim. Gazi de köklü iyi bir okul. Aydın hakında bi fikrim yok ama ben yinede gazi diyorum ...
  • Johnson22 kullanıcısına yanıt
    Sen olsan napardın?
  • adilabi1111 kullanıcısına yanıt
    Ben olsam hazırlık olayına pek takılmam yazardım marmarayı oh ... Hem istanbul hem güzel üni hemde mezun olduğunda meslek ingilizcen var daha ne olsun
  • Johnson22 kullanıcısına yanıt
    forumda birisi ankara üni.de sınıf 200 kişi olduğu için hocamın hastasını muayene ettiğini göremedik gibisinden şeyler yazmıştı, bu önemli bi sorun mu bunun için ankara ve gazi yerine 52 kontenjanlık osmangazi üni. mi yazmalıyım
  • -abdullah. - kullanıcısına yanıt
    Bence o kadarina pek takilma. 50 kisilik yerde tabiki daha guzel olur ama aralarinda ucurum yok yani 50 kisilik sinifta okunca hoca seninle kanka olmuyor. Belki biraz daha ilgilenebilir okadar yani aralarinda cok fark olacagini dusunmuyorum. Sirf kontenjan icin okul degistirmene gerek yok.

    Tabi sen bilirsin yine de, karar senin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnson22 -- 2 Temmuz 2014; 4:34:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: armutyus

    Ankara üniversitesi benim.

    Ankaradaki üniversiteler genel olarak zordur diğer şehirlerden. Ankara içinde de en zor ankara en kolay gazi diyebilirim. Tabi kendi içlerinde değişen şeyler vardır, mesela protez birinde zorken diğerinde kolaydır gibi. Ama genel manada bakıldığında ankara çok zorlar. Hacettepe ve gazi daha sonra gelir. Ama eğitim kalitesi ve zorluk farklı şeyler. Zor olup kaliteli de olabilir kolay olup kaliteli de olabilir. O yüzden kalite konusunda bir şey diyemeyeceğim.

    Zorluğu konusunda şöyle birkaç örnek vereyim. Biz 2009da girdiğimizde yaklaşık 200 kişi falandık şu an 5. sınıfta 2009 girişli 110 kişi falan var galiba. Şu an 4. sınıftayım ben ve 3.00 üzerinde ortalaması olan sadece 6 kişi var 220 kişilik sınıfta. Eski mesajlarımdan da okulun enteresan zorluklarını görebilirsiniz.

    Buna rağmen ank diştekiler tercih etmemi söylüyo. Bu zorlukları varmış diyorum olsun yaz diyolar anlamıyorum. Siz ne diyosunuz? Ya ben öyle bi soğudum ki dişten ank diş yüzünden şuan berbat bi sıralamam var ama tıplara bakar oldum. Hacettepe diş gelmicek ank böyle olduğu için başkent düşünüyodum özeli düşpnme diyolar. Gazi bilmiyorum pek. Yine üniye gidicem ama. Çok kararsızım ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.